Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#66351) Mercutio_ válasza spanyoll (#66337) üzenetére


Mercutio_
félisten

Mobilról írtam melóból hazafelé, szerinted mennyire kell komolyan venni :U kb. mint a magyar focit :D

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#66352) Novics válasza t_a_m_a_s (#66346) üzenetére


Novics
senior tag

Pedig remekül fegyelmezetten játszottak, látni lehetett, hogy szívvel, lélekkel küzdöttek az utolsókig. Nem kell változtatni semmin, az irány jó, csak még idők kell hagyni a csapatnak, hogy összeérjen, és akkor az EB-n már az elődöntőbe jutás sem lesz elérhetetlen a csapat számára.

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#66353) Fandango


Fandango
veterán

(#66354) spanyoll válasza Mercutio_ (#66351) üzenetére


spanyoll
addikt

Ja mittomén, mostanában hülye vagyok, mea maxima culpa. :N

"Super perfundo on the early eve of your day."

(#66355) Freddy76 válasza spanyoll (#66354) üzenetére


Freddy76
addikt

Nem mondj már ilyet, nem igaz.

Nem csak mostanában. ;]

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#66356) gorgo válasza Novics (#66352) üzenetére


gorgo
őstag

elfogult vagy kicsit a srácokkal szemben.
szerintem egy ki**** nagy gáz, égés, kimagyarázhatatlan. a magyar foci egy fos húgy szar. :W (Én mondjuk 20 éve leszoktam róla).
Megmondom őszintén, anno pár éve volt, hogy a fradi drukkerek miután a csapat egy fos húgy szar meccsen kikaptak mittoménkitől (Alsómocsolád), akkor a saját csapatukat küldték el a francba, sőt még valami atrocitás is volt (berohantak a pályára, talán pár pofon el is csattant). NA ez a hozzáállás tetszett. Nem dícsérni kell őket, hanem kicsit megrendezni egy szar meccs után. Ami rájukfér, elverni mint a lovat.
Az kellene ebben a tetves következmények nélküli köcsög országban, hogy oké srácok kitömünk pénzzel atom módon, de b+ fos húgy szar játékért takarodtok maradék életetekben követ törni Recskre. Including az összes mocsadék pénznyelő edző, sportvezető, miniszter satöbbi.
Magánszféra ha támogatja őket, az legyen az ő bajuk. De hogy a GDP százalékában mérhető milliárdokat elbasznak erre, az bicskanyitogató.
Amúgy a telkünkre Felcsút mellett vezet az út. Én csak úgy hívom, Focitemplom. Egy noname faluban. Bár azért az a noname falu adott az országnak pár nagy embert. Pár nagy étvágyút...
Na, jól kidühöngtem magam.
Jöhetne vmi PINA

[ Szerkesztve ]

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#66357) Novics válasza gorgo (#66356) üzenetére


Novics
senior tag

Hiányoztak a smiley-k a hozzászólásomból. ;]
Még a meccset sem láttam, amúgy tökre egyetértek veled, de a hivatalos kommunikáció, meg a megszakértés ez szokott lenni: Most szarok voltunk, de már jó úton halad a csapat... :W

Amúgy hosszabban írtam először, csak aztán a ph!-nak nem tetszett a dolog, és elszállt hibával, kezdhettem az elejéről, és telefonon nem volt kedvem megint bepötyögni. :) A problémát én ott látom, hogy nem jut még minden válogatott - kontraszelekció itt is működik - kerettagra egy legalább 30ezer fős stadion, addig meg nem lehet rendes focit játszani, nincsenek meg a körülmények hozzá sajnos...

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#66358) Studi válasza gorgo (#66356) üzenetére


Studi
addikt

1. irónia ;)

2. "sőt még valami atrocitás is volt (berohantak a pályára, talán pár pofon el is csattant). NA ez a hozzáállás tetszett" - ez a hozzáállás primitív. És sajnos felbukkan a magyar szurkolókkal együtt Európa minden táján. Jellemzően fekete, Magyarország feliratos pólókkal. Én személy szerint inkább ezt szégyenlem, mint egy Andorra elleni vereséget.

3. ezeket a játékosokat alapvetően nem közpénzből tömik, a klubjukból kapják a fizetésüket, külföldről. Bár igaz, hogy mostanában több a hazai bajnokságból beválogatott focista. Ettől függetlenül a stadionépítés, és a válogatott játéka (akár most pénteken, akár tavaly az osztrákok, portugálok ellen) az két teljesen különböző téma. Persze foci-foci, könnyű összemosni.

Nincs mentség a pénteki játékra, és a felállásra se. Vészmadárkodtam én korábban, hogy Storck nem a megfelelő ember. Dárdaitól kapta a lendületet a csapat, és kétségtelen, hogy volt 1-2 jó húzása a németnek (Kleinheisler például épp a hiányzó láncszem volt Dárdai csapatában). De mára túltolta a variálást, és ez totálisan megbontotta a csapategységet. Ezernyi oka van ennek, némileg kényszerpályán mozgott ő is, de ettől függetlenül most illene magától továbbállni.

Dárdai kellene. Nagyon. Ha milliárdokat költünk a focira, akkor ki kellene vásárolni őt a Herthától, és 10 évre odaültetni a válogatott élére. Nem törődve azzal, hogy az elején kikapunk a kiscsapatoktól. Paliban van tűz, ami kell.

(#66359) gorgo válasza Studi (#66358) üzenetére


gorgo
őstag

Ami a hozzáállást illeti, árnyalnám. Az a sok sok drukker, akinek az élete (vannak ilyenek) a csapat, és aki 10 éve egy rakás szart kap foci helyett, CSALÓDÁST kap, SZÉGYEN-ként fogja fel, hogy az egykor űber fradi egy fostalicska (pár éve az volt, most nem tudom hol állnak), sokszorosan kiábrándult, sokszorosan csalódott. Meg tudom őket érteni, hogy egy töketlen kókler szerencsétlenkedés végén így fejezi ki nemtetszését. Sőt, ha már egyszer a keménymag szétver jártában-keltében egy két kisvárost, satöbbi, illik, hogy egy kicsit a saját csapatát is eltángálja. Mert megérdemelték.
Alapból én sem vagyok híve annak, hogy erőszakkal kell megoldani a dolgokat, illetve ez esetben ez nem is lehetett megoldás. Egyszerűen kiadták magukból a dühüket, és arra mondtam, hogy megérdemelték a "srácok". (Ön)kritika fradi módon. Ez ami tetszett! :)
Itt amúgy lezárom, 3 évre előre foglalkoztam a magyar focival, majd 3 év múlva talán megint hozzászólok. Vagy nem.

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#66360) t_a_m_a_s válasza Studi (#66358) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

De mára túltolta a variálást, és ez totálisan megbontotta a csapategységet.

Kérdés, hogy az andorrai helyi kőműves-pék-kocsmáros stb hobbifocistáknál milyen csapategységről beszélhetünk...
Én nem értek a focihoz, de számomra szimpatikusabb lenne ha itthon is ez menne: a hobbi szinten, szerelemből focizás (igaz, ebből nem lehetne milliárdokat kilopni stadionépítés címén). Amatőröket, akik a szabadidejük rovására, a kocsmában üldögélés helyett, sportszeretetből rúgják a labdát, nem tudsz hibáztatni, nem haragudhatsz rájuk, mert szívből, hobbiból csinálják, ha kikapna hát kikapnak... De főállású, rommá fizetett, prémiumautókkal frenkiző hivatásos játékosok igenis baszódjanak meg egy ilyen "eredmény" után, és igenis legyenek felelősségre vonva, akár anyagilag is.
Az átlagpolgár számára igenis kurvára bosszantó, hogy lassan már megyekettő szinten is meg lehet élni a fociból, hogy tíz(en) éves suttyó gyerekek meccspénzt kapnak, ahelyett hogy szívből játszanának, hogy dicsőség lenne bekerülni a kezdőbe, és hogy ezért hajtanának is, szétszednék egymást a pályán.

Holnap majd jól beletépünk...

(#66361) Ear001 válasza gorgo (#66359) üzenetére


Ear001
addikt

"Ami a hozzáállást illeti, árnyalnám. Az a sok sok drukker, akinek az élete (vannak ilyenek) a csapat, és aki 10 éve egy rakás szart kap foci helyett", , na igen, azt hogy hívjuk? Hülye? ;]

Nem értem a logikát a gondolatsorban. Ha drukkolni akar, de akar látni eredményt is, színvonalat is, választhat itthon is más sportágat, még labda is lesz benne, ha az agresszivitását levezetni a horgászattól a karatéig széles a tárház, miért megy akkor pont focimeccsre, ahol előre tudhatóan jó eséllyel azt kapja, amit? Mert nem is ez a lényeg, hanem az indok az agresszióra? :F

[ Szerkesztve ]

(#66362) Freddy76


Freddy76
addikt

Gyerekek, ne idegesítsétek magatokat, a magyar foci szar. Gondoljatok az úszóinkra, nekik önfeledten lehet szurkolni majd a budapesti vizes világbajnoksá...

Ja, mégsem, bocs :(

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#66363) Novics válasza Freddy76 (#66362) üzenetére


Novics
senior tag

Me mivan a úszókkal? :F

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#66364) gorgo válasza Ear001 (#66361) üzenetére


gorgo
őstag

Teljesen egyet értek. Az is tény, hogy a fradistáknak kell valami apropó hogy balhézzanak. Van ilyen, úgy hívják futball-huliganizmus. És tény, hogy rengeteg jó sport van. Én női röpit választanék :C , és/vagy hegyikerékpárt és/vagy ööö, hm, texas hold'em pókert :) ha-ha. Mármint nézni/drukkolni. Pókerozni még tudnék mondjuk... :DDD Régen montizni is tudtam rendesebben.

Tamás: +1 igen, felelősségre vonás, az kellene. És dicsőség legyen, ne ingyenélés, naplopás!

"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

(#66365) Freddy76 válasza Novics (#66363) üzenetére


Freddy76
addikt

Velük semmi. A VB költségvetése volt először 14 milliárd, majd lett 20. Most százmilliárd felett járunk, és messze még a vége.

Mi lett volna itt, ha Olimpiát rendezünk?

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#66366) Real_Necro válasza Freddy76 (#66365) üzenetére


Real_Necro
veterán

Államcsőd?!

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#66367) aleister válasza Freddy76 (#66362) üzenetére


aleister
veterán

Kézi?
Nem akarok hazabeszélni, de a veszprémiek évek óta rendszeresen bent vannak a legjobb 4-ben a BL-ben.

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#66368) Novics válasza Freddy76 (#66365) üzenetére


Novics
senior tag

Jól nah, hát a Garancsiék annyira szeretnek építeni, hadd építkezzenek már! Ne legyél irigy! :P

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#66369) Freddy76 válasza Novics (#66368) üzenetére


Freddy76
addikt

Az a baj, hogy az ország belefullad a korrupcióba, és ez engem idegesít, gyűlölöm. Pedig olyan egyszerű lenne ezen változtatni!

Vegyenek be engem is, és nem lesz vele bajom :DDD

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#66370) t_a_m_a_s válasza aleister (#66367) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Vízilabda. Azok a vízilabdás lyányok, ejj... ;] :DDD

Holnap majd jól beletépünk...

(#66371) t_a_m_a_s válasza Freddy76 (#66369) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Néha bemondják a hírekben, hogy 1-1 milliárddal nőtt a költségvetés, mert találtak még valami számlákat... A Planetárium teljes korszerűsítésére 2,6 milliárd kellene, arra nincs. Illetve nem adnak...

Holnap majd jól beletépünk...

(#66372) Lassú Víz válasza Freddy76 (#66369) üzenetére


Lassú Víz
őstag

És még épülnek a focibirodalmak, az egészségügy meg... Úgy szeretném, hogy a jelenlegi döntéshozóink egyszer rákerüljenek a miattuk létező várólistákra, semmivel se kapjanak jobb ellátást mint egy átlagember, és csak akkorra derüljön ki mi a bajuk, amikor már semmi esély a megmentésükre.

A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

(#66373) aleister válasza t_a_m_a_s (#66370) üzenetére


aleister
veterán

Hádde azok nagyobbak nálam. :)

(#66372) Lassú Víz
Az ilyenek már összeloptak annyit, hogy a magán egészségügyben, várólista nélkül lássák el őket.

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#66374) Lassú Víz válasza aleister (#66373) üzenetére


Lassú Víz
őstag

Attól még szeretném

A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.

(#66375) Freddy76 válasza aleister (#66373) üzenetére


Freddy76
addikt

Nem feltétlenül. Egy belgyógyászati kivizsgálást, térdműtétet, vastagbéltükrözést, CT-t természetesen elintéznek magán úton itthon is. De egy szívműtétet, rákkezelést, vagy más komoly beavatkozást nem, mert ezt magánklinika itthon nem nyújtja. Persze egy toptolvajnak nem okoz gondot elmenni egy szuper magánkórházba külföldre, és kifizetni százmilliókat, de az átlag tolvajnak erre már nem futná.

Persze ez sovány vigasz.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#66376) Novics válasza Lassú Víz (#66372) üzenetére


Novics
senior tag

Mindig is mondtam, hogy nem az a - fő - baj, hogy lopnak, meg az, hogy mennyit. A nagyobb probléma az, hogy közben kizárólag olyan dolgokat nyomatnak, aminek átlagjóska soha a büdös életben nem fogja látni a hasznát. Átlagjóska kisgyereke nem fog egyik foci akadémiára sem járni, de még csak a Duna Arénába sem fogja úszni hordani a kölkét, mert nem fussa rá neki. Meg lehet, hogy éppen íjászkodni szeretne a gyerek, és nem focizni. Fenntarthatatlan épületeket húznak fel csilliárdokért, aminek aztán azután, hogy kivették belőle a zsét, az ég egy adta világon semmi haszna nem lesz.
A másik nagy vétkük az, hogy egymás ellen uszították a magyart. Ehhez mondjuk nem kellett sok, mert lássuk be, a vérünkben van a pártoskodás. Nem nagyon tud a magyar egy irányab húzni.

De retek meleg van bassza+!

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#66377) Balinov


Balinov
félisten

Sracok, nyugtassatok meg kerlek,hogy a szurke 50 arnyalata nem csak szerintem otvarszar :W :W :W :W

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#66378) Freddy76 válasza Balinov (#66377) üzenetére


Freddy76
addikt

Szerintem itt senki sem fog efelől megnyugtatni. Az ide járóknak több eszük volt annál, hogy megnézzék.

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#66379) Real_Necro válasza Balinov (#66377) üzenetére


Real_Necro
veterán

Könyvben állítólag jó. A film nem egy nagy durranás...

Szerk.:

Hogy megkíméljek másokat:
Az Emma Watson-os Beauty and the Beast is eléggé homlokráncoló. A dizájn meg a megvalósítás nem rossz, de az audiotone-os énekhang, főleg Watson esetében brutálisan szar...

[ Szerkesztve ]

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#66380) Novics válasza Freddy76 (#66378) üzenetére


Novics
senior tag

+1

Bár gondoltam már rá, hogy egyszer megnézem, de nem vitt rá a lélek. És szerintem nem is fog. Annyira csak nem fogok unatkozni soha. :DD

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

(#66381) Studi válasza Freddy76 (#66378) üzenetére


Studi
addikt

És tényleg! ;]

(#66382) Real_Necro válasza Balinov (#66377) üzenetére


Real_Necro
veterán

Ajánlok nézhetőt:

Az egészség ellenszere
Horrornak nem mondanám, inkább kellemes thriller, pár keményebb jelenettel.

Élet
Könnyű scifi, kiszámítható befejezéssel.

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#66383) Balinov válasza Freddy76 (#66378) üzenetére


Balinov
félisten

Szerinted Freddy, amit hallottam a filmrol eddig (nem sok) mennyi kedvem volt megnezni? Vera 5lete volt, de total megsertodott,hogy kb a felenel kimentem elszivtam 2 cigit az erkelyen...meg hogy mondtam neki,hogy a film fele elvett 1 orat az eletembol :W :W aztan meg ment a duzzogas :W

szerk: Necro. B&B-t megneztuk par hete. Na az ehez kepest egy kivalo mozi, pedig ott is voltak fenntartasaim :W

[ Szerkesztve ]

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#66384) Studi válasza Balinov (#66383) üzenetére


Studi
addikt

Mi most sorozatozunk, belekezdtünk a Blindspotba, egész jó! :R Viszont már majdnem utolértük a TV-ben futó részeket, úgyhogy keresni kell valami mást.

(#66385) t_a_m_a_s válasza Studi (#66384) üzenetére


t_a_m_a_s
őstag

Ha belekezdtetek de már majdnem a TV-s részeknél tartotok, akkor jól haladtok :) Ha jól tudom a TV valahol a 2. széria közepénél jár, az összesen 30 rész :)

[link] Asszony ezt nézi most, mondjuk ebbe én nem álltam bele, asszem valami csajos cucc...

Holnap majd jól beletépünk...

(#66386) Freddy76 válasza Balinov (#66383) üzenetére


Freddy76
addikt

Vannak dolgok, amire nemet kell mondani. Pl. rózsaszín autót venni munkába járáshoz, Adalbertnek hívni a fiadat, áttérni a vegán életmódra, bevenni harmadiknak a fönöködet, megnézni a Szex és New York bármelyik részét vagy a Szürke 50 árnyalatát. Kellenek sarokkövek az életben, amiket nem lehet eltolni.

Szerk.: persze ha a főnököd jó nő, akkor az a pont módosulhat.

[ Szerkesztve ]

"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

(#66387) Studi válasza t_a_m_a_s (#66385) üzenetére


Studi
addikt

:D Na jó, hétvégén kicsit belehúztunk. De valóban nem mostanában kezdtük el, az első 2 részt még akkor láttuk, amikor TV-ben leadták (magyarul), aztán valamikor 1,5 hónapja jutott eszünkbe, hogy ez egész érdekesnek tűnt, megnézhetnénk.

(#66388) Balinov válasza Freddy76 (#66386) üzenetére


Balinov
félisten

Koszonom a megerositest, Sracok! Jo tudni, hogy nem vagyok egyedul! :DDD

Mondjuk ez a film lehet az edes bosszu, amiert megnezettem vele 7vegen a Logan-t..

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#66389) madgie válasza Balinov (#66388) üzenetére


madgie
titán

Nálunk bejött az asszonynak a Logan. Ellenben tudja, hogy lóf@sz ötven árnyalata válóok, ő is csak úgy nézheti, ha különböző helyiségben tartózkodunk, zárt ajtó mellett :D

[ Szerkesztve ]

(#66390) Balinov válasza madgie (#66389) üzenetére


Balinov
félisten

mondtam en is neki tegnap, Dragam, ahogy a muvelt olasz mondana, not my piece of cup of tea

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#66391) Real_Necro válasza Freddy76 (#66386) üzenetére


Real_Necro
veterán

Szóval ilyet nem szabad? :D

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#66392) Balinov válasza Real_Necro (#66391) üzenetére


Balinov
félisten

csak neked ;] :P :))

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#66393) Mercutio_ válasza Balinov (#66377) üzenetére


Mercutio_
félisten

Studi: into the Badlands-et nézzétek meg, ha a trailerek alapján bejön. Vannak benne kavarások is, nem csak csihi-puhi.

Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP

(#66394) Balinov válasza Mercutio_ (#66393) üzenetére


Balinov
félisten

majdnem kuldtem tovabb neki viberen, de aztan megse. csaladi beke mindenekfelett! :)

6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

(#66395) jjeahh válasza Mercutio_ (#66393) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Na ezt én is bepróbálom, fura, hogy eddig kimaradt :R

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#66396) aleister válasza Studi (#66384) üzenetére


aleister
veterán

A végefelé egyre szarabb lesz sajna. Szóval annyira ne örülj. :)
Most sajna semmi jó sorozat nem jut hirtelen eszembe, amit nem ajánlottam volna már. Tán az Amerikai Istenekkel lehetne egy próbát tenni, de vegyes véleményeket hallottam eddig róla.

(#66393) Mercutio_
Szerintem elég felejthető a sorozat. A verekedős részek királyok. Pl az első évadban az esős, utcaharcos jelenet bármelyik A-kat hálivudi moziban megállja a helyét, de ezzel ki is fullad a dolog. A 2. évad elejébe belenéztem pár percet, de nem éreztem, hogy tovább kéne rá időt pazarolnom.

[ Szerkesztve ]

Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

(#66397) jjeahh válasza aleister (#66396) üzenetére


jjeahh
nagyúr

Az Amerikai Isteneket pont most darálom én is :))
Ha már sorozatok, tessék, válogassatok :)

Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

(#66398) Real_Necro válasza jjeahh (#66397) üzenetére


Real_Necro
veterán

Westworldre kicsit sokat kell várni...

„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”

(#66399) Studi válasza aleister (#66396) üzenetére


Studi
addikt

Nem jó hír. Bár kevés sorozat volt, ami végig tudta tartani a színvonalat. Most hirtelen csak a Dexter jut eszembe, mint ilyen. :)

(#66400) madgie válasza Studi (#66399) üzenetére


madgie
titán

Jajj, dehogy, az se. A vége különösen béna volt.

A Breaking Bad talán, bár abban is voltak ingadozások.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.