Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#65379) Foglalt név válasza *Ropi* (#65361) üzenetére


Foglalt név
addikt

Jobban bízok az offline dolgokban, így a backup fizikai része nálam külső meghajtókon alapul. Mivel privát a felhasználás a rendelkezésre állás nem probléma és így az egységek fizikai terhelése is kisebb, hiszen töredék időben forognak csak a lemezek. Járulékos előny, hogy fizikai behatolás nélkül szinte esélytelen egy támadás(pl. ransomware).

Hálás köszönet a programért, eddig nem kúszott fel a listámra. :R
Elkezdtem tesztelni, de, ahogy jelzik is a(z egyébként újmódi, így szinte teljesen használhatatlan) honlapon, nem egy általános megoldás.
A sebessége előtt tényleg emelem kalapom. Sajnos az "Ingest" az exif hibái és pár programspecifikus limitáció miatt számomra érdektelen. Az, hogy a videókat csak Mac-en játsza le(ha jól tudom, itt valami lincenszelési probléma van, már más terméknél is belefutottam), az hatalmas pofon a használhatóságnak. A keyword-s szekció is inkább a bulk feldolgozás alá dolgozik, egyes képek tag-elés komoly overhead-el működik.
Az export szimpatikus, a GPS import része is korrekt. Örülök a shortcut-oknak még akkor is, ha nem felülírhatóak.
Az ára komoly magabiztosságot sugároz. Van 30 napunk, hogy meglássuk egy quicktime install megoldja-e a videó mizériát és hogy sikerül-e kevesebb, mint 5 kattintásból rávennem, hogy hozzáfűzze egy képhez "mókus".

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.