Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15401) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

A hétvégi akciózásban a sok mtx mellett a plusz karakter slot is le van árazva (20 crditre, eléggé az alján van a listának), hátha valakit érdekel.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15402) tibee77 válasza Badlof2k (#15400) üzenetére


tibee77
őstag

Nezd meg, hogy mit ad mondjuk egy damage on full life gem 20/20-on, vagy egy elemental damage with attack skill gem ugyancsak olyan szinten.Az egyik 59% more dmg-et, a mäsik 54-et.Ezek ugye nem increased dmg-ek hanem more-nak szämitanak, akärcsak a statstickeken levö modositok.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#15403) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Ha valaki kezdőnek való, pénzt is termelő league startert keres (és nem az újdonságok izgatják), akkor itt a jugg labfarmer új verziója.

Pár ligával ezelőtt játszottam vele és tényleg szinte kiirthatatlan. Lehet, hogy lassabb vele a haladás mapon, cserébe nem veszít vele 10%-nyi xp-ket az ember egy-egy halálnál. Shaperig ugyan nem jutottam el vele, a Minotaur életem első próbálkozására megvolt azt hiszem egy halállal. Az még a Cleave-es build volt, szerintem amíg a Nebuloch elérhetővé nem válik, addig nyugodtan lehet azzal haladni most is - a jewelből kapott perma Fortify nagyon jól jön.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15404) tibee77 válasza Har_melin (#15403) üzenetére


tibee77
őstag

En is most delve-ben csinältam eletem elsö jugg-jät es nagyon meg voltam vele elegedve.Sose volt meg ilyen tankos, biztonsägos karim.Sok liga elött gondoltam mär rä, hogy lab farmer karit kene inditanom, az jo penzcsinäläsi lehetöseg liga elejen de aztän mindig elvetettem.Most ha nerfelik valamilyen szinten a trapeket vagy mineokat, akkor valoszinü, hogy azt inditok es mär mäsodik harmadik nap nyomatom uberlabot. :DD

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#15405) Har_melin válasza Badlof2k (#15398) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

a videókból még nem nagyon tudom megmondani, lesz-e olyan, amit ki akarok próbálni. A két phys projectile skill ránézésre annyira nem izgat, bár majd kiderül, hogy az új Impale ailment(?) mit tesz még hozzá. A Winter Orb már inkább, szeretm a cold buildeket. Itt kérdés, hogy ennek a sebzése hogyan skálázódik majd?

A bannerek szinte biztos, hogy kvázi kötelező darabok lesznek egy csomó buildnél, hiszen egyfajta plusz auraként működnek. Az új "pióca" skillek meg ha jól működnek, akkor baromi gyors clearspeedet adhatnak akár egy 4L-ben is (főleg valami shaper vagy elder moddal), ami lehetővé tesz egy full single target main skillt a 6L-ben.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15406) Har_melin válasza tibee77 (#15402) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Nem csak ezért OP a jelenlegi statstick forma, hanem szimplán az elérhető módosítók miatt is.

Egy phys dmg fegyveren ugye eleve maximum egy szabad plusz ele prefix marad, hiszen az incr. phys dmg és az add x-y phys dmg már kettőt leköt. Fire dmg-nél pl. a T1-es roll 61-106, ez 83,5-ös plusz sebzésnek felel meg (ez nem a dps, hanem az egy attackhoz adott sebzés). Eközben egy olcsó statstick is ennek legalább a másfélszeresét nyújtja. Ráadásul minél jobb a pdmg értéke a main hand cuccnak, annál nagyobb a bónusz, ellentétben a rollolható értékkel, ami maximalizált.

Arról már nem is beszélve, hogy egy három T1-es dmg rollos fegyver ára a sokszorosa egy csak két erős rollal rendelkezőnek.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15407) Win-T válasza TrollBalint (#15377) üzenetére


Win-T
senior tag

Köszi, de amennyi időm volt játszani ebben a ligában, még a 12 challenge sem biztos, hogy meglesz nemhogy a 24. Túlélem azért szerintem. :)

(#15408) Har_melin válasza Win-T (#15407) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

A portál amúgy is csak a 32. challenge után jár, ne búsulj.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15409) AtHoS válasza Har_melin (#15408) üzenetére


AtHoS
nagyúr

36 ;)

read-only mode on the forum

(#15410) tibee77 válasza Har_melin (#15406) üzenetére


tibee77
őstag

Söt mondok ujat, van olyan build amiben meg a mainhand-ben is statstick van. :D

[ Szerkesztve ]

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#15411) Har_melin válasza tibee77 (#15410) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

ez mondjuk a statstick definíciójával nem fér össze, de érdekes lehet...

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15412) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

A Shattering Steel és a Lancing Steel bemutatója.

A jól értem, az Impale a teljes "leadott" phys dmg 10-10%-át hozzáadja a következő öt hit sebzéséhez. (Leadott: a páncéllal/ES-sel nem csökkentett sebzés.) Az nem egyértelmű nekem, hogy erre az öt sebzés mitigációja előtt vagy után kerül sor, illetve, hogy ez halmozódik-e? (példa: kitolok 1000 pdmg-et, ebből 100-at eltárol az Impale. A célpontnak van egy 30%-os armorja. Jön a következő találatom, megint 1000 pdmg. Az 1000+100=1100 sebzést csökkenti 30%-kal (770) vagy a 100-at a csökkentés után adja hozzá (700+100=800).
Ha a harmadik találatom megint Impale-t okoz, akkor a negyedik már 200-at kap bónuszként, vagy egyszerre csak egy lehet aktív?

Ránézésre nekem a Shattering Steel tűnik hasznosabbnak, egy Hysteria kraftolt kesztyűben pl. tökéletes clear skill lehet, single targetnek meg ott van bármi, ami karddal vagy fejszével működik.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15413) Nordic válasza Har_melin (#15412) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

"When you Impale an enemy, 10% of the unmitigated physical damage of the attack is stored..." ;)

Én meg úgy érzem az utóbbi lesz hasznosabb skill, mert az elsőt igencsak megöli a range(meg a mechanika is, ami kb olyan mint a spectral shield throw), amit növelni se lehet, csak a burst range-et. Viszont a Lancing stell olyan mint egy freeze pulse ,és videó alapján a range sem rossz.

[ Szerkesztve ]

(#15414) sirdond válasza Har_melin (#15412) üzenetére


sirdond
őstag

ok, engem megvettek, nekem tetszik mindkettő :)

(#15415) Har_melin válasza Nordic (#15413) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Azt értettem, hogy az Impale az első sebzés teljes értékének a 10%-át tárolja - az nem egyértelmű, hogy a következő sebzésekhez mikor adja hozzá? A defense módosítók előtt (amelyek aztán ezt is csökkentik), vagy utána, teljes értéken. Értelemszerűen az utóbbi lenne a jobb, de ez nem derül ki a leírásból.

Amit viszont csak most vettem észre, hogy a Shattering Steelnél csak "has a chance"-et írnak az Impale-re, a Lancenél viszont "a wide projectile that Impales any enemies", vagyis mindig kiváltja.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15416) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

A lightning brand skillnek egy rövid videója. A flakákból ítélve már elég magas szintű a kari és 5L-ben van ez is meg az arc is. A brand elég meggyőzőnek néz ki, ha valakinek van ideje, rákereshet, hogy a V, c, s, C supportok milyen gemeket jelölnek.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15417) la_cc válasza Har_melin (#15416) üzenetére


la_cc
addikt

Ez mitől más mint az arc? :)

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#15418) TrollBalint válasza Win-T (#15407) üzenetére


TrollBalint
addikt

Mint kiderült, én is félreemlélkeztem, és nem 24-nél jár. :B
Én a 24-et szerettem volna elérni, most vagyok 16-on, de már annak is örülök, ha a liga végéig meglenne a 19 :( De a következ őligában, ezekre jobban rámegyek, ha tudok :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#15419) Har_melin válasza la_cc (#15417) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

teljesen. Azon kívül persze, hogy ennek is lightning sebzése van.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15420) Badlof2k válasza Har_melin (#15416) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Sorban.: V- Cold penet supp, c- Chain supp, S- elemental prolif supp, C- Added Cold Damg

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#15421) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

kicsit megpimpelték a map device megjelenését a 3.5-ben...

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15422) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

A Hideout változásokról a 3.5-ben:

- az eddig feloldott hideoutok megmaradnak választhatóként.

- HO-nként 750 lesz a maximális dekorációs elem. Ebbe nem számítanak bele a speciális elemek, mint a waypoint, láda, crafting asztal.

- a wp is áthelyezhető lesz

- minden eddigi dekor elérhető marad és persze lesz egy csomó új, megvehető is (ki lepődött meg?)

- a crafting modok közül lesz, ami standardon azonnal elérhető lesz, de lesznek, amelyekhez majd küldetéseket kell csinálni.

- a nyolc eddigi tileset mellé még tíz érkezik.

- az új HO-k a pályák/mapok bizonyos szakaszainak kipucolásával szerezhetők meg. Lesz egy NPC, amelyik jelzi, ha ilyen szakaszba botlunk. Mapon nem kell a mapot megcsinálni (a bosst leverni) hozzá, elég, ha az adott darabot kitakarítjuk. Lesz olyan is, amit csak mtx-ként árulnak majd és lehet szó challenge jutalomról is.

- ha több különböző kiépítettségű, azonos tilesetet használó HO-nk van (pl. liga SC, SC SSF, HC), akkor a legjobban felszereltet őrzi meg a rendszer.

- az importált HO-k módosíthatók lesznek, át lehet őket dekorálni. A HO-k forrásfájljai egyszerű szöveges fájlok lesznek.

- ha valamelyik HO-nkban benne felejtettünk valamilyen cuccot az egyik craft padban, az egységesítés után egy paranccsal ledobja elénk, hogy ne vesszen el.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15423) TrollBalint válasza Har_melin (#15422) üzenetére


TrollBalint
addikt

de jó, hogy ráfrissítettem az oldalra, mert most akartam postolni a hírt, gondoltam végre meg tudlak előzni, de nem, téged nem lehet :DD

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#15424) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Winter Orb játékmenet.

Látványos, de így ránézésre nem igazán látom, miben ad újat az eddigi ranged cold skillekhez képest. Ha lesz részletes skill leírás, majd kiderül.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15425) Har_melin válasza Har_melin (#15424) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Pontosítok, egy eltérés van: ha feltöltöttük az orbot (úgy látom, hogy 6 charge a maximum), akkor amíg le nem ketyeg, addig is lövöldöz, ha mi közben megyünk, Mirage Archer módon.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15426) la_cc válasza TrollBalint (#15423) üzenetére


la_cc
addikt

Nagyon helyes, elég ha ezt a fórumot olvasgatom az újdonságokkal kapcsolatban. :))

(#15425) Har_melin

Mirage archer wand-hoz... ;)

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#15427) Har_melin válasza TrollBalint (#15423) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

topicgazdai felelősség :)

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15428) emmm


emmm
senior tag

Na, mint ígértem, egy kis szösszenet az eddigi tapasztalatokról. :))

Máguscsajjal kezdtem (itt is) a játékot, és kifejezetten jó. Ami furcsa volt, az a skillek helyetti kövek használata, az is színenként variálva. Igazából bejön, nem kell szórakozni semmivel, csak haladni. :D
A skill fa nekem valahonnan ismerős volt, láttam valahol hasonlót, csak nem ekkora méretben. Szerintem tökéletes a felépítése, sokféle build összerakható vele.

Így az elején, mivel a haladás piszok könnyű még, az ilyen felturbózó extrákat (mind quality upgrade, whetstone és társai) én nem lövöm el, jó lesz az még később is. :) A normal --> rare upgrade is tetszik, majd később kipróbálom.
Ami itt a Diablo-hoz képest nagy változás, az az, hogy a fegyver fizikai sebzése nem oszt, nem szoroz a spell damage-en. Ez persze tök logikus is :) A felépítése sokkal jobb, mint akár a Diablo 2-é volt, bár a haladás elég lassú. A party-zást még nem próbáltam, most Act 2-ben vagyok. A damage az itt még elég, bár a szörnyek szintje alacsonyabb nálam jóval, így kb. 1 hitelem őket. Egyelőre a dmg ágon haladtam, megvan már a critical hit turbó is, a kérdés az lenne:
* minionokra érdemes ráfeküdni? A passzív extrák nekem nem tűntek túl erősnek. 3 zombit már tudok a csapatomban, de elég harmatosak.

[ Szerkesztve ]

(#15429) tibee77 válasza emmm (#15428) üzenetére


tibee77
őstag

Üdv diablo refugee. :D En 2 eve tertem ät, mikor a kepembe nyomtäk ugyanazt a wizard tornado stackelös meta-t es nagyon nem bäntam meg.Azota mär mindent megcsinältam a jatekban es inkäbb csak a currency hoarding az ami erdekel igy minden ligäban.Igaz, hogy mär a lelkesedesem kezd kicsit aläbbhagyni, ältaläban 2 honapig birom, aztän mär unalmas, igaz ez idö alatt több mint 5k ora belement a jatekba, szoval nem is csoda ha kicsit sok mär :D ...

Szoval, az jo dolog ha tetszik a jatek mär az elejen, sokakat eltäntorit peldäul az összetettsege az elejen (skill tree :D ).Nem tudom, hogy hogy kezdted el a jatekot, olvastal egy buildröl aztän megcsinältad (vagyis hozzäkezdtel) vagy gondoltad majd a sajät fejed utän mesz.Ha a mäsodik lehetöseg akkor csak idö kerdese es tuti az elsö fog ervenybe lepni, mert kukäzod a karidat miutän eszreveszed hogy minden egyhitel, dps se lesz eleg stb., stb..Ez mindenkivel igy van, nincs mit tenni, a poe nem egy kezdö barät jatek.Ugyhogy most csak annyit tudok mondani, hogy igen, a minionok nagyon erösek tudnak lenni viszont a kirakott crit peldäul semmit nem fog erni ha minionokkal mesz.Azoknak a sebzeset csak az olyan node-ok növelik a skill-treen amiknel ott van hogy konkretan minionokra vonatkozik.Vagyis neked a färol csak kb. minionos dolgokat, life-ot,resistet, manat esetleg kell kiraknod ha azokkal akarsz ölni.Meg persze fasza minionokat buffolo cuccokat kell felvenned.De majd magadtol is räjössz idövel.Addig is gl hf meg miegymäs. :)) Meg valami, en anno pont egy minionos builddel kezdtem ami nagyon fasza meg erös volt, csak arrar nem figyeltem, hogy a build müködesehez kell konkretan egy eleg dräga item (anno dräga volt) es anelkül probältam ervenyesülni.Nagyon skilles voltam igy is, mert elsö ligämban ezzel a karival (ami vegül totäl zsäkutca lett) t11es mapokig jutottam, ugyhogy igy visszagondolva elegge büszke vagyok magamra, annak ellenere hogy beszivattam sajät magamat es kukäznom kellett a karit. :D

[ Szerkesztve ]

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#15430) Har_melin válasza emmm (#15428) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

"minionokra érdemes ráfeküdni?"

Ha minion buildet csinálsz, akkor igen. Ha nem, akkor nem.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15431) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

próbált valaki mostanában belépni az oldalra vagy játszani? Nekem se az oldal, se a játék nem indul el.

szerk: csak panaszkodnom kellett...

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15432) savior válasza Har_melin (#15431) üzenetére


savior
őstag

Nálam vacakol minkettő.

https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home

(#15433) MedweSajt válasza Har_melin (#15431) üzenetére


MedweSajt
tag

DDos-olják az oldalt. 20 perce írták twitteren.

(#15434) Har_melin válasza MedweSajt (#15433) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Aha, akkor a játékkal szerencsém volt, hogy éppen le tudtam tolni egy Colosseumot. A fene a belét annak, aki ilyennel szórakozik.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15435) Badlof2k válasza MedweSajt (#15433) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Lol támadnak a Diablo fanok ? ;]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#15436) AtHoS válasza Badlof2k (#15435) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Ha már nem tudnak mit csinálni :DDD

read-only mode on the forum

(#15437) savior


savior
őstag

Talán ha vennének egy telefont. :)

https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home

(#15438) emmm válasza tibee77 (#15429) üzenetére


emmm
senior tag

Köszi szépen :))

Nálam se megy most, a pinget se mutatja egyik szerveren se.

(#15439) emmm


emmm
senior tag

Csak egy kérdés: jól látom, hogy ebben a játékban nem többféle, hanem egyféle típusú skillre kell rágyúrni? Pl. fire/lightning/cold wizard és társai? Diabloban ugye a különféle resistek miatt különféle skill típusok kellettek, hogy sebezni lehessen. Különösen igaz volt ez a 2-re.
Mert akkor igen, lehet el kéne gondolkoznom egy restarton. :D

(#15440) Nordic válasza emmm (#15439) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Jól látod, annyi különbséggel, hogy itt azért ha fire-re rágyúrsz, akkor is tudod sebezni rendesen a fire resistes mobokat, csak épp nem 3 sec hanem 5 sec alatt halnak, nem úgy mint a D3-ban, ahol a resistes mobokat alig tudtad sebezni. Nézegess pár kész buildet, ami kb az alapokra megtanít, mert tuti hogy önerőből építve tucatnyi karakteren is túl leszel mire lesz egy használható builded. Itt nem csak skill köré tudsz buildet építeni, lehet ascendancy köré, vagy unique cuccok köré is építeni. Jóval összetettebb itt minden, konkrétan tanulni kell a dolgokat/mechanikákat.

[ Szerkesztve ]

(#15441) emmm válasza Nordic (#15440) üzenetére


emmm
senior tag

Elnézve a techfát, sokféleképpen lehet, az tuti. Megnézném a buildeket is, ha nem lenne halott az oldaluk. :)

(#15442) Har_melin válasza emmm (#15441) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

a youtube-on poe beginner builds alatt egy csomót találsz, akkor is, ha éppen nem működik az oldaluk. (Ilyen egyébként nem nagyon fordul elő. A ligák elején szoktak lenni leállások, amikor egyszerre szabadul rá a szerverekre soktízezer játékos és egyszerre esnek ki az addag fel nem tárt bugok., de pár óra alatt azokat is kezelni szokták.)

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15443) Har_melin válasza emmm (#15439) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

A PoE-ban egy build három részből áll össze: skillek, passzív pontok és felszerelés. Általában a passzív pontok vannak a harmadik helyen, azok igazodnak a másik kettő által meghatározott fejlesztési célhoz, de ez nem jelenti azt, hogy alárendelt lenne ez az oldal.

A skillek és a felszerelés közül viszont buildje válogatja, hogy melyik viszi a prímet. Lejjebb volt szó pl. a Poet's Pen wandról, amelynél kismillió skillt pakolhatsz bele, a wand speciális működése adja a build lényegét. A másik oldalon ott vannak a szinte gear független Blade Flurry vagy Reave buildek, amelyeknél szinte nincs is speciális unique igény.

A sebzéseknél a PoE-ban a phys dmg ellen csak mitigáció van (armor), de ez főleg magasabb szinten kevéssé hatékony a mechanikája miatt. Az elemental sebzések ellen a resistek elég jól védenek (a monsztákat is), viszont számtalan mód van ezek semlegesítésére. A chaos dmg külön tészta, van build, ami teljesen immunis rá (ún. CI buildek), de ezek több szempontból sem kezdőknek valók.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15444) reelc válasza AtHoS (#15436) üzenetére


reelc
veterán

Á, nem érnek rá PoE támadásra "izgalomban" vannak, mert a Blizz megszánta őket több mint 1 év után egy patch formájában, a PTR-e most indul majd. A patchlog kb. szégyen nemcsak bármely más ARPG-hez képest is, hanem a Diablo 3-hoz képest is. Legalábbis én így gondolom.

(#15445) AtHoS válasza reelc (#15444) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Hát most miért írsz ilyet? D2-ben is milyen nagy változások voltak az utolsó időkben? Teljesen onnan vették ezt a fejlesztési "ütemet"/"irányt"

read-only mode on the forum

(#15446) reelc válasza AtHoS (#15445) üzenetére


reelc
veterán

Értem amit mondasz, de az a helyzet, hogy a Diablo 2-őt nagyon régóta nem játszom, és nem is kísérem figyelemmel. De ami megbocsátható a kora miatt egy 18 éves játéknak, az nem biztos hogy elnézhető egy 6 évesnek.

(#15447) AtHoS válasza reelc (#15446) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Én mondjuk a 6 éves D2 idejére asszociáltam, az is pont ugyanígy volt "kezelve". Egyik buildból tolták patchal a másikba, tartalmi elem pedig nem jött, csak "festegették" kívülről. Szóval most korábbi utat követnek, pedig ha körbenéznének látnák, hogy elmúltak azok az idők, amikor ez elegendő volt az üdvösséghez

read-only mode on the forum

(#15448) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

A tegnapi HO cikk folytatása: hogyan szerezzünk favour pontokat az új mestereknél a HO feldíszítéséhez?

- Einhar: A2-től kezdve futhatunk bele, le kell vadásszuk a sárga és vörös beasteket. A befogásukat már ő intézi, nem kell a hálót is hajigálnunk. Addig marad a pályán, amíg az utolsó darabot is be nem fogtuk. A befogott beastek továbbra is a saját beastcraft receptjeihez kellenek, le kell őket verni a Blood Altarnál, ha craftolni akarunk. A favour szintje úgy nő, ahogy egyre többféle bestiát fogunk be. Ez accountra vonatkozik, mindegy melyik karakterrel és melyik ligában tesszük.

- Nico: A4-től jelenik meg, nagyjából változatlanul marad a bánya. Kevesebb helyen lesz szulfit, de akkor több. Szextánsokkal (gondolom szulfitot adó moddal), próféciákkal és egy eddig nem említett módon skarabeuszokkal is növelhetjük a bánya látogatásaink gyakoriságát. Ez a skarabeusz új dolog, valami csereberélhető cucc lesz.

- Alva: A7-től jelenik meg, alkalmanként három incursion portált nyit - illetve kevesebbet, ha a kész templomhoz már kevesebb is elég. A favour úgy növelhető, ha minél többféle termet megcsinálunk a kész templomokban. A magasabb szintű termek egyben az alacsonyabb szintűek teljesítését is jelentik, és ezek a felfedezések is account szinten számítanak.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15449) Badlof2k válasza Har_melin (#15448) üzenetére


Badlof2k
senior tag

És a legjobb hogy ha kihuztad teljesen Einhartot akkor minden kovetkezo ligaba maxos lesz Alvaval egyutt azert ez eleg fain dolog , eleg jo fele atalakitasokat hoznak be , Incursion nemlesz a kedvencem megint csak de kiderul ha megint belepesnel szet lonek akkor nem fogom eroltetni ..

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#15450) Har_melin válasza Badlof2k (#15449) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

ez csak a dekorokra vonatkozik a poszt szerint, a craft opciókra nem.

Pontosabban Einhar saját beastcraft opciói - a leírtak alapján - megmaradnak ligákon keresztül, de a crafting benchre vonatkozók (amelyek gondolom az általuk adott küldetésekhez kapcsolódnak majd) nem.

Védd a fákat - egyél hódot!

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.