Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15201) la_cc válasza Har_melin (#15199) üzenetére


la_cc
addikt

Milyen bosszú? Vagy 2+ éve halott, 0 tartalom, az is hülye volt, aki eddig tolta. :DDD

Aki a D3 faszög gameplay-éhez szokott, abból úgyse lesz poe player, mert beletörik a bicskája nagyon hamar.

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#15202) Har_melin válasza reelc (#15200) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

azt nem mondtam, hogy maradni is fognak és persze, a netes "sohatöbbé" kommenteknek csak egy töredéke tesz így a valóságban is.

Viszont a mostani helyzet azért más, mint a korábbi, mert itt most nem arról volt szó, hogy a meglévő közösség nem kapott új tartalmat, vagy legalább a határozott ígéretét. Itt most kerek perec kijelentették, hogy másra fókuszálnak, az a "miért, nincs pénzetek mobilra?" beszólás pedig szerintem be fog kerülni a PR tankönyvekbe az "Ezt soha!" címszó alá. Más az, ha valaki csak csalódott és más, ha valaki dühös és úgy érzi törlesztenie kell.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15203) Har_melin válasza la_cc (#15201) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Én még a D2 faszög egyszerűségű játékához szoktam, aztán mégis itt vagyok...

A PoE egy nem könnyen megtanulható, ugyanakkor számos esetben a játékost nagy mértékben segítő játék. Pl. a master craft opciók, amivel sokkal könnyebben lehet a felszerelés lyukait befoltozni és "majdnem jó, de mégsem cuccból" nagyon jót csinálni. A trade is, bár én is sokat szidom, de az esetek döntő részében nagyon jól működik. (Apropó, nem tudom, ki használja a weboldaluk trade részlegét, de pl. az ott beállítható szabad prefix/suffix opció egy Wise Oak kiegyensúlyozásnál felbecsülhetetlen volt.) A D3-at nem ismerem, de pl. a Grim Dawn-nal szemben hatalmas pozitívum, hogy az endgame cuccok (szintben) már általában a játék 70-75%-ától használhatók, szemben az ottani 94%-kal. Nem azért játszol, hogy fel tudd venni, hanem azért, hogy ki tudd használni.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15204) TrollBalint válasza la_cc (#15201) üzenetére


TrollBalint
addikt

"...Aki a D3 faszög gameplay-éhez szokott, abból úgyse lesz poe player, mert beletörik a bicskája nagyon hamar."

Én nem ettől félek, hanem, hogy a Diablo 3 játékos nem hagyták ott a játékot mikor nem tetszett nekik, hanem elkezdtek sírni, a Blizzard meg változtatott. Megint sírtak, megint változott. Szép lassan az egyszerű játékból, egy dögunalmas, tényleg faék játék lett. Mivel a PoE nem fizetős, így persze más a helyzet, és nagyon remélem, hogy nem ismétlődik meg az, ami ott.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#15205) Har_melin válasza TrollBalint (#15204) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

"Mivel a PoE nem fizetős, így persze más a helyzet"

Hááát, pont ebből a szempontból elvben a PoE helyzete rosszabb. Aki megvette a D3-at, az már kicsengette a pénzt kasszánál, nem fogja visszakapni akkor sem, ha utólag megbánja. A PoE viszont az aktív, a játék mikrotranzakcióira költeni hajlandó játékosokból él. Nekik nem elég, ha valaki egyszer fizetett és utána soha feléjük sem néz. Arról nem is beszélve, hogy pont az ingyenesség miatt a beugró újoncok jelentős része bevétel nélkül lemorzsolódik, tehát még egy átmenetileg megugró érdeklődés sem generál automatikusan plusz profitot.

Én inkább abban bízom, hogy a PoE-nak mostanra van egy akkora, ehhez a stílushoz szokott bázisa, hogy a D3-ból átrándulók esetleges panaszkodása ezen nem fog változtatni.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15206) TrollBalint válasza Har_melin (#15205) üzenetére


TrollBalint
addikt

Én úgy értettem, hogy a PoE helyzete más, hogy mivel a Diabloért fizettek, ezért felháborodtak, hogy a pénzükért kaptam egy olyan játékot ami szar/nehéz/játszhatatlan/stb (az Ő szemszögükből).Itt viszont nem tud ezen "sírni", hogy a pénzéért ezt kapta, mert ingyen volt, ha nem tetszik lehet tovább állni.
Ebben a kialakul játékosbázisban én is nagyon bízom, elég nagy a közösség reméljük így lesz. :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#15207) forguet válasza Har_melin (#15203) üzenetére


forguet
senior tag

A trade-del amugy (bar tettek erofesziteseket a megkonnyitesere) nekem altalanossagban van bajom meg mindig a poe-ban...hogy cseten kell uzengetni aztan vagy behiv vagy nem, ha igen akkor csak adja a cuccot en meg a currencyt valos interakcio, kommunikacio nelkul...sztem sokkal jobb lenne egy beepitett trae modul pl a trade stash tabre ahova bepakolod a cuccokat aztan aki leuti, viheti anelkul h ki be kelljen lepkedni sessionbol meg alttabolgatni copyzgatni stb. Tiszta kokorszak.
Nem is ertem miert ragaszkodnak hozza.

Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.

(#15208) simondr válasza forguet (#15207) üzenetére


simondr
senior tag

Nem is ertem miert ragaszkodnak hozza.

Ezt már millió egyszer megbeszéltük itt a fórumban is: azért hogy ne trade botok adják vegyék a cuccok 98%-át. Így hogy player interaction-höz kötik (chat üzenet, partyba hívás stb) kiszűrik ezek egy jó részét.
Ne érts félre, én sem örülök neki, hogy ahhoz hogy egy tetves div cardot megvegyek gyakran 6-8-10 emberre kell whispelnem, de az se lenne sokkal jobb megoldás ha a tradebotok mindent lerabolnának, illetve az economyt egy-egy nagyobb klán kénye kedve szerint tudná manipulálni (ez utóbbi alatt értsd, hogy pl az összes 1ex:80-90c árú chaost megveszik, mindenki másnak meg marad a drágább, ezzel eltolva a chaos árát)

(#15209) reelc válasza la_cc (#15201) üzenetére


reelc
veterán

Talán Rejtő írta valamelyik könyvében, egy regényhőse mondta de ebben nem vagyok biztos.
"Épelméjűséggel még nem vádoltak." :D

(#15202) Har_melin: Biztos vagyok benne, hogy a részvényesek megvannak nyugtatva. Elvégre anno meggyőzték őket arról, hogy: mobil játék jó, tele mikrotranzakcióval, kis energia+pénz a fejlesztés, megjelenés után nagy haszon folyamatosan. Ők fektetnek a cégbe, és nem hiszem hogy egy ilyen röpke balhétól kihátrálnának a cég mögül. Felnőttekről van szó, nem sértődött gyerekekről. Legalábbis utóbbiak a játékos oldalon vannak, nem a cégnél. :) Persze, 1-2 Blizzardos fejet lehet megmosnak, de ugye a közvéleménynek is gyanús lenne ha hamarosan lelépne bármilyen okból pl. a "nincs mobilotok?" ember.

Picit árnyalnám a képet, mert már korábban is mondták, hogy több Diablo projekten dolgoznak. A botrány után is nyilatkozta egy fejes, hogy ezt megmondták, és van más a mobilos mellett, de még korán van hozzá, hogy bármit mondjanak. Ez akár rajzfilm is lehet mert "projekt"-ként hivatkoznak mindig, nem játékként. De rengetegen csalódottságukban csak azt látták, hogy "mobil vacak lesz, D4 nem pedig azt mondták nagy durranás lesz".

Továbbra is azt mondom, ne féltsétek a játékosbázisotokat. :)
Sokan fogják letenni a D3-at, valahány ember átjön ehhez a játékhoz. 1 liga alatt kifog derülni, kiben mennyi van, tetszik-e nekik a PoE, hajlandóak-e megtanulni, vagy lelépnek igen hamar.
De a nagyobb réteg a "csak a Diablo".
Több ismerősöm letette régen (akár 1-1,5 éve a D3-at), és azóta semmilyen ARPGvel nem játszottak, majd az új "Diával" amikor jön.
Pedig ha felmerül kérdés mit érdemes helyette, mindig beajánlom a GD-t és a PoE-t utóbbinál kihangsúlyozva a folyamatos frissítést, az alapvetően ingyenességet, és azt hogy sok lehetőség van benne.
Érdeklődők száma: 3-ból nulla. Ezen felül egyvalaki kipróbálta akinek a D3 demója is hulladék volt, és a D2 a legjobb - hát kb. 20-30 óra alatt listája volt mi nem tetszik neki ebben a játékban. :)

Köztetek is van több ember aki már jó régen otthagyta a D3-at ezért a játékért. Meg lehet ezt is tanulni a "faék után". Akinek tetszik, venni fogja a fáradtságot.

Elnézést kérek a sok OFFért.

[ Szerkesztve ]

(#15210) Har_melin válasza forguet (#15207) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

1) rakd fel a Mercury trade-et, az sessiontől függetlenül megőrzi, hogy ki keresett, sőt ha DND módba kapcsolod, akkor a DND kikapcsolása után azt is mutatja, hogy az alatt az idő alatt volt-e érdeklődő. Beállíthatsz egy gombos "éppen egy 3450 szintű Lichet próbálok leverni a bányában, de ha túlélem, akkor istenbizony visszajelzek" üzeneteket, hogy ne kelljen írogatni.

2) sokszor elmondták már, hogy az automatizált kereskedést a botok miatt nem akarják. A D3-at nem próbáltam, de azt tudom, hogy az AH-nál elég komoly zűrök voltak. Grim Dawn-hoz képest pedig ez egy villámgyors, jól működő, jól kereshető és egyértelműen beárazott rendszer.

3) ha nem akarsz sessionok között váltogatni, akkor ne rakd ki eladásra a gagyi cuccokat. Nem cinkelés, én is szentségeltem, hogy mindig pont a másik ligában akartak valamit megvenni, de aztán rájöttem, hogy ha dühöngök azon, hogy 2 chaosért váltani kell, akkor egyszerűbb kivenni a tradeből azt, amiért nem váltanék szívesen. A Mercury egyébként ezen is segít, egyrészt azonnal vissza tudsz írni, hogy bocs, mapon vagyok, visszaszólok, utána megint egy kattintással rá tudsz kérdezni, hogy kell-e még neki és csak akkor foglalkozol tovább vele, ha megerősíti.

4) Az egyetlen, amit talán meg lehetne csinálni automatizálásra, az a currency trade, amit mondjuk a poe előző napi első 100 ajánlata alapján követne a rendszer egy spéci kereskedővel. Ez persze feltételezi, hogy van valamilyen tőzsdeindex szerű nyomkövetés az adatbázisban, amire építeni lehet és van egy emberi supervisor, aki a botos machinálást ki tudja szűrni.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15211) Har_melin válasza reelc (#15209) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

részvényesi oldalról nem nagyon volt reakció, de nem is erről volt szó. Az más kérdés, hogy egy meglévő mobiljáték koppintása mennyire lesz eladható a Blizzard nevével egy olyan vevőkörnek, akit éppen azért céloztak meg, mert nekik nem jelent semmit a Diablo franchise és ahhoz majd mit fognak szólni a részvényesek...

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15212) Badlof2k válasza la_cc (#15201) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Jéé Bambi te még élsz??🤔

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#15213) 0karmacoma0


0karmacoma0
senior tag

A currency trade szerintem úgy lenne a legjobb, hogy lenne egy trade master, akinél limitált mennyiségű currency itemet lehetne naponta automatikusan eladni. A limit azért kell, hogy ne legyen a játékból (még nagyobb)stock exchange szimulátor. Kb úgy állítanám be a határt, hogy nagyjából annyit tudj felrakni, amit egy nap alatt ki tudsz farmolni. Pl 300 Jeweller orb, 40 fuse, 30/15/10 WY/R sextant, stb. Viszont ha ezt behoznák, akkor a third party oldalakon keresztülfolyó valutaváltást nem engedném. Így megszűnne a piacmanipulálás, és az abnormális tőkekoncentráció a nagyobb brókereknél, cserébe nem tartana 20 percig összeszedni a sextantot, chislet, vaalt a napi farmoláshoz, mert vásárolni is a tudnál a saját mesterednél, üzenetek meg látogatás nélkül.

Ebben nyilván lyuk, hogy az emberek itemtrade-eknél kerülnék meg a limitet, de ha az átlag userek úgy se keresnék a piacon ezt a lehetőséget, így nem sok értelme lenne a csalásnak, mert nem befolyásolná a piacot.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#15214) reelc válasza Har_melin (#15211) üzenetére


reelc
veterán

Nyilván annak a mobiljátékos cégnek is megvannak a fanjai, ill. a Diablo azért az ázsiai régióban is ott van, és a Diablo 3-ban mikrotranzakcióval lehet venni például kozmetikát, ládahelyet, stb. is. A többi régióban nem.
Szóval sem mobilos szempontból sem Diablos szempontból elvileg nem lesz bukás arrafelé, elvégre oda szánták.
Azért írtam a részvényeseket, hogy boldogok lesznek a kis befektetés és folyamatosan jövő pénz miatt.
Az ázsiai piacra számítanak elsősorban, azért is az lett a partnercég aki, nem EU, nem USA cég.
Persze ettől még az EU/USA/ egyéb régiók is ráfognak mozdulni, mert "Diablo". :)

[ Szerkesztve ]

(#15215) forguet válasza Har_melin (#15210) üzenetére


forguet
senior tag

simondr, har_melin, kösz a válaszokat
erről az oldalról nem gondoltam végig eddig

Mundo will go where he pleases! SZLÖRTY.

(#15216) la_cc válasza Badlof2k (#15212) üzenetére


la_cc
addikt

Ja, fél év megint kiesett, nem igen gamelek. Talán dec-től megpróbálom az új kieget. :))

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#15217) Badlof2k válasza la_cc (#15216) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Sok a melo a kerek erdőben ? ;] ;] na de decbe tali akkor :C

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#15218) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

A GGG beszipkázta belsős fejlesztőnek a Path of Buildinget fejlesztő srácot/csajt. A PoB ettől továbbra sem lesz - egyelőre - hivatalos PoE add-on, de ígéretek szerint szabadidejében tovább csinálja majd azt is.

Jó hír ebből: több hivatalos, belsős fejlesztési info, jobb PoB.
Talán rossz hír: launch előtt egy kiadónál a "szabadidő" ismeretlen fogalom, majd meglátjuk, hogy az új ligák kezdéséhez ezentúl milyen gyorsan jelenik meg az aktualizált PoB

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15219) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Nagyon okosan egy szó sincs benne a Diablóról, de valamiért most érezték fontosnak, hogy kirakjanak egy posztot arról, hogy az újonc játékosok hol találnak segítséget, tanácsokat... :C :C

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15220) la_cc


la_cc
addikt

Infó mikor lesz vajon a dec-i nagy kiegről? :))

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#15221) San398 válasza la_cc (#15220) üzenetére


San398
őstag

Har_melin előző hozzászólásában lévő linken azt írják, következő héten lesz infó.

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#15222) la_cc válasza San398 (#15221) üzenetére


la_cc
addikt

Tényleg, köszi. :U

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#15223) Nordic válasza la_cc (#15220) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Jövőhét szerda a bejelentése az év legnagyobb expansion-jének(legalábbis szerintük, bár nem tudom, hogy a Delve-et hogy tudják űberelni). Én mondjuk örülnék egy master rework-nek.

(#15224) Badlof2k válasza Nordic (#15223) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Elvileg az is tervben van a big exp korul ha jol emlekszem korabbi postban emiltettek hogy Zanahoz hasonloan revampoljak a mastereket :)

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#15225) la_cc válasza Badlof2k (#15224) üzenetére


la_cc
addikt

Most mi van Zana-val? Hozzányúltak?

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#15226) San398 válasza la_cc (#15225) üzenetére


San398
őstag

Ez a legnagyobb változás: [link] A napi küldiknél és ha találkozol Zana-val a mapon akkor kiválaszthatod a küldit.

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#15227) la_cc válasza San398 (#15226) üzenetére


la_cc
addikt

Hát ez tök jó! :DD A többi mesterrel is kezdenek majd valamit remélem, mert dögunalom az összes.

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#15228) Badlof2k válasza la_cc (#15225) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Hozzá hàt :D sose volt ilyen jó :) nem dög unalmas már repuzni

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#15229) TrollBalint válasza Badlof2k (#15224) üzenetére


TrollBalint
addikt

Az nem lenne rossz, ha mindenkinél ki lehetne választani a questeket, mert Elreonnál, mikor csak állok és védem a totemet (úgy hogy még számláló sincs) az mindig valahogy óráknak tűnik.... :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#15230) Har_melin válasza TrollBalint (#15229) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

akkor voricinál kapásból ki is hagyhatják a listából a "tartsd low life-on 8 mp-ig" küldetést, senki nem fogja választani.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15231) la_cc válasza Har_melin (#15230) üzenetére


la_cc
addikt

Én valami teljes rework-re gondolnék a repu húzásnál... ;]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#15232) TrollBalint válasza Har_melin (#15230) üzenetére


TrollBalint
addikt

Ha őszinte akarok lenni én a "hagyj életben legalább egy őrt" sem fogom, tegnap azzal szívtam meg... a hülyék belesétáltak a casutic cloudba :D

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#15233) Har_melin válasza la_cc (#15231) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Zanán kívül a többiek repjével semmi gond nincs. Vorici némelyik küldetése idegesítő, főleg DoT-os karival, de azok is megoldhatók.

Lvl7-re a liga első hónapjának a végére fel lehet őket húzni, akinek meg a lvl8-ra van igénye az amúgy is annyit játszik, hogy annak az elérése sem probléma. Catrina és Tora küldetései néha egy kicsit hosszabbak, de amíg szintezem a mestereket reggel egy 15-20 perc alatt le tudom zavarni az összeset - ennél nagyobb áldozatot soha ne kelljen hozni.

Zana más tészta, nála szerintem elvárható lenne, hogy legalább a második hónap végére pusztán a napi küldetésekből is elérje a lvl8-as szintet. Most nagyon rapid voltam, az első hét végére fel tudtam venni, azóta minden nap megcsinálom a napi küldetését (meg egy csomót mapokon, megvan az első 10 shaper orb is) és mégse fogom tudni vele még a liga végére sem elérni a lvl8-as szintet. Pedig ebben a ligában négy karakterem is volt, 92-90-89-87 szintűek, kb. másfélszer annyi mapot futottam, mint az előző ligában.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15234) AtHoS válasza Har_melin (#15233) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Akkor zanával nekem szerencsém volt most, mert 1,224 milla körül van az XP--je és ha csak a napi alap küldit csinálom meg, akkor is 5 nap alatt összejön neki 100e Xp, szóval 2 hét körül ki tudom maxolni 8-ra. Persze eddig ez még sosem jött össze időben, talán most :B
PoE viszont most "csak" zana napi küldijeire korlátozódik nálam többi mester már maxos

read-only mode on the forum

(#15235) Har_melin válasza AtHoS (#15234) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

jó, tévedtem elvben még nekem is összejöhet, nekem még 370k XP kell Zanának. De nem tartom szerencsének, hogy csak a liga utolsó egy-két napjára lehessen elérni.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15236) AtHoS válasza Har_melin (#15235) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Ez igaz, mert mikor fogod ilyen esetben "kiélvezni" a maxos tudását

read-only mode on the forum

(#15237) Egonyolc válasza AtHoS (#15236) üzenetére


Egonyolc
aktív tag

viszont ha felszorzod 6-tal...

++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++

(#15238) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

A honored szint után elérhető frakciós xp levélből ha többet veszek akkor nagyobb boostot kapok? Vagy 50% a maximum, akkor is, ha két-három levelet vennék tőlük?

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15239) Badlof2k válasza Har_melin (#15238) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Nem a Grim Dawn topickba akartad irni? 😁😁

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#15240) Har_melin válasza Badlof2k (#15239) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

de, még néztem is, hogy miért nem jelent meg :) :W

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15241) dante3


dante3
addikt

Blade Vortex-et érdemes lecserélni, Vaal-os verzióra? Csak mert a sima már lvl8-as. :B Első karakterem, bocs ha hülyeséget kérdezek! :B

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!

(#15242) 0karmacoma0 válasza dante3 (#15241) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Igen. Hatalmas + sebzés lesz a végén, Ráadásul egy csomó olyan szitut megold, amikor nem akarsz személyesen odamenni a szörnyekhez valami miatt.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#15243) dante3 válasza 0karmacoma0 (#15242) üzenetére


dante3
addikt

Köszönöm, kipróbálom! :)

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!

(#15244) Har_melin válasza dante3 (#15241) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Alapból minden skillre igaz, hogy ha van belőle vaal verzió, akkor érdemesebb azt használni. Most már egy gemen van a kettő, nem foglal külön foglalatot. Az egyetlen negatívum, hogy a vaalos verzióra nem tudsz qualityt rakni. Vagy már eleve qualitys változatot találsz, vagy egy fullra felhúzott 20/20-as normál gemből próbálsz vaal változatot csinálni. De ez már az endgame része (kb. lvl89-90-es szinten lesz egy gem lvl20-as), addig bőven el leszel a normál vaal-os változattal.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15245) dante3 válasza Har_melin (#15244) üzenetére


dante3
addikt

Köszi, jelenleg lvl50-nél tartok! Úgy érzem számomra most kezd nehezebbé válni, lassulni a game! Vagy csak simán trutyik a cuccaim egyelőre! Ezt a buildet követem: [link]
Talán egyszer a végére érek :)

[ Szerkesztve ]

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!

(#15246) San398


San398
őstag

Még két nap és jön a bejelentés a 3.5.0-ról [link]

És elindult a privát liga [link] Kíváncsi leszek mennyien fogják játszani .

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#15247) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

majdnem öt év és több, mint 5000 óra játék után (a steamen van 4700, de nem azon kezdtem) ma kiesett életem első nem-corrupted 6L cucca... :U (a div cardból kihozható 6L-t nem számítom, az csak gyűjtögetés kérdése.)

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15248) AtHoS válasza Har_melin (#15247) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Nono, Tabula sem esett még neked? ;]

read-only mode on the forum

(#15249) reelc válasza Har_melin (#15247) üzenetére


reelc
veterán

Nem tudom ilyenkor gratulálni illik, vagy részvétet nyilvánítani? :)

Igen sok játékóra, az szép!

(#15250) Badlof2k válasza AtHoS (#15248) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Na de az uniq 😁 egyébként gratula a kollégának .. nekem talán pár ligával ezelőtt volt egyetlen egy sok játékidő alatt többnyire div cardból vagy tradelve szereztem meg a 6 link cuccokat.. elég nagy random faktor az egész🙄🙄

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.