Hirdetés

2024. május 11., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15101) tibee77


tibee77
őstag

Igen.
Mas: most kezdem a ligaban az 5. Karakteremet, remelem ez vegre jo lesz, kezdek nagyon kiegni. XD

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#15102) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

azért amikor ugyanazon a nem is túl mély bánya szakaszon harmadszor halok meg (elpocsékolva 8-10 mapnyi szulfitot), akkor érezhetően csökken a lelkesedésem a játék iránt...

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15103) Patrick válasza Har_melin (#15102) üzenetére


Patrick
addikt

Nekem eddig a legnagyobb sulphite igényem 2300 volt pont és pont között... amúgy egyetértek...vannak olyan 1 hitek, amikkel régen találkoztam, ebben a ligában 3-4-szer is volt olyan és nem emlékszik a bábu semmire. :D

„Aki barátot talál, kincset talál."

(#15104) Har_melin válasza Patrick (#15103) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

jó, én voltam a hülye jobban meg kellett volna néznem a wp-k adatait. spórolni akartam a szulfittal és a legrövidebb úton igyekeztem lefelé (szeretnék eljutni a 300-as challenge szintre). Ennek örömére elszúrtam vagy 2000 egységet egy 500-as szakaszon, aminek a végén egy falkányi felturbózott devourer volt, amíg végül kijózanodtam és elmentem körbe, kb. ugyanannyiért. Tanulság: aki hülye, meghal. :(

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15105) Patrick válasza Har_melin (#15104) üzenetére


Patrick
addikt

ÉÉÉS ha bejön? :) Aki mer az nyer... :D Jó, most nem jött be... :)

„Aki barátot talál, kincset talál."

(#15106) AtHoS válasza Har_melin (#15104) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Ja, azt én sem szoktam megnézni :B

Mondjuk a bánya térkép "középre" állításán gyúrhatnának még, mert sokszor, miután feljövök eladni a sárga cuccokat és mennék vissza, scrollozgatni/keresgetni kell honnan is portáltam fel, mert még csak a "szokásos" piros nyilas jelzés sincs a térképen :W

Amit sikerült megtapasztalni, hogy a bánya az közös a karik között, de a sulfit (és a fáklya+dinamit) az karakterenként egyénileg számítódik.

A Toxin Rainos karival egész tűrhetően lehet a robbantási falakat keresgetni, bár még csak 130-as mélység környékere mertem vele merészkedni (lvl84 rulez)

read-only mode on the forum

(#15107) Har_melin válasza Patrick (#15105) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

egyszer érdemes megpróbálni, négyszer hülyeség volt. Ez a trapper nagyon jó, erős build, elég szép regenje is van az aktivált csapdákból, de azért alapvetően egy "maradj távol" kari, aki nem tud mit kezdeni azzal, ha alatta robban ki négy vagy öt monszta és nincs hova mozogni.

Ráadásul annak, hogy scionként burtális ele penetrationt lehet vele összehozni (nálam most 76% a wise oak-kal, vagyis gyakorlatilag 0 resistje van az ellenfélnek!) az az ára, hogy nincs Chain Reaction és így a lerakott csapdák egy jelentős része még a Hair Trigger jewel dacára sem aktiválódik.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15108) Har_melin válasza AtHoS (#15106) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Nálam a Toxic Rain olyan 180-as szint körül fulladt ki, bár lehet, hogy ha jobban figyeltem volna a wp-k modjaira, akkor még vígan mehettem volna vele lefelé. A már feltárt folyosók benyílóira viszont nagyon jó egy phase runnal.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15109) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

na, egy videó hatására harmadszor is átkonfiguráltam a TR pathfinderemet, és ez úgy néz ki tényleg működik. lvl85-ös karival lvl81-es bányákat (240+) sikerült megcsinálni, az előző változat a közelében sem volt.

Ha már sikerült összerakni korábban a resistet, akkor megtartottam fix blasphemys átoknak a Despairt is az Impresence amulettel és így érezhetően tankosabb. A mana regen pontokból még megvan néhány, de a Clarityval nagyrészt rendeződött az a rész is. A Swift Affliction helyett én maradtam az added chaos dmg-nél,, de lehet, hogy később majd kipróbálom azzal is.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15110) AtHoS válasza Har_melin (#15109) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Köszi a linket :R , szintén TR pathfinder-hez picit loptam a linkelt vidi leírásában lévő passzív fáról és eldobáltam jó pár % life regent a hozzá vezető node-dal (300+/sec-ről 100/secre sikerült csökkenteni), viszont az így felszabadult pontok mehettek sebzésnövelő passzívokra. 236/81-es azurite lelőhelyet gond nélkül sikerült elfoglalni lvl87-es karival (5.1k Life)
Mondjuk nem volt időm közben az orromat sem megvakarni :B

Skill gemekhez, cuccokhoz, Ascendancy pontokhoz nem nyúltam, maradt a Herald-os felállás Blight-os totemmel

Még erősen szokni kell a potikon való zongorázást, az nem az erősségem, pedig ennél a karinál alap, hogy van valamilyen flaska hatás

read-only mode on the forum

(#15111) Har_melin válasza AtHoS (#15110) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

én azóta még újra variáltam az egyik komment alapján. Ment a kesztyű, jött helyette egy két foglalatos Tombfist. Bele egy murdering és egy searching gem life-fal és chaos dmg-el, így életben ellensúlyozta a korábbi kesztyűn lévő life elvesztését. A Tombfist helyből adja a Maim buffot, ráadásul 100%-os biztonsággal, ezért a totem mellől kijött a maim support és ment bele egy Poison, mert egyébként csak 30% lenne az esély rá. Így a totemnek 90%, ami a wp-knél és a bossok ellen érezhető.

A HoAg-ot én kivettem, a TempChain-Despair-AA-Clarity négyes hasznosabb és a totem elég plusz sebzést ad. Az Ascendancy-nél csal most csináltam meg az über labot és a éppen ezért a virulence boost helyett a freeze-shock-burn immunitást választottam - a bányában állandóan lefagyasztottak korábban a monszták.

Az egyetlen gond, hogy a lightning resistem így csak 58%, de majd egy topaz flaskával fogok szaladgálni

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15112) AtHoS válasza Har_melin (#15111) üzenetére


AtHoS
nagyúr

50c-ért látok trade-en egy jó kis csizmát, az jó lehet a lightning resist pótlására

+20% to Fire and Lightning Resistances
+37 to Intelligence
+42 to Armour
+112 to maximum Life
+19% to Fire Resistance
+14% to Cold Resistance
30% increased Movement Speed

Ranged Totem mekkora sebzést ad? Érdemleges az általa bevitt sebzés?

Ez a Tombfist kesztyű érdekes elgondolás

read-only mode on the forum

(#15113) Har_melin válasza AtHoS (#15112) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

köszi, rendes vagy, de ahhoz fel kellene borítanom az egész felállást. Mivel csak a sisak-gyűrű-csizma-öv-tegez ötössel tudok játszani, ahhoz, hogy ki legyen egyensúlyozva, az egészet kellene kicserélni Coldból most sok van, lightningból kevés, de a többi cuccon vannak olyan bónuszok (flat chaos dmg, flat mana gain, stb.), amik fontosabbak. a topáz flaska nem akkora probléma, egy hely amúgy sem volt fixen kitöltve.

Elég nehéz megmondani, hogy a totem sebzése mennyire érdemleges. De igazából nem is direkt sebzésre van, hanem hogy a withering touch effektjét és a poisont minél jobban terítse. Erre teljesen jónak tűnik

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15114) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

Öt évesek lettünk :C

(én még nem, nekem még hátra van két hónap az évfordulóig. Az biztos, hogy amióta az első játékot valamikor 94-95 körül felraktam a gépemre, ennyi időt egyhuzamban soha még játékkal nem játszottam.)

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15115) TrollBalint


TrollBalint
addikt

Sziasztok,

a hétvégén volt valami windows fríssités, és azóta a bányában, mikor azurite, vagy fossil esik ki, elfeketedik a képernyő, darabonként (kb. mint a tortaszeletek) visszajön, mikor leesett az összes. Más is tapasztalt ilyet? Csak a bányában fordul elő, és eddig csak azurite-tal és fossil-lal láttam.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#15116) scott_free


scott_free
senior tag

Sziasztok,

még 2013-14-ben játszottam a játékkal, aztán most újra elővettem: jóval könnyebbnek érződik (akkor egy csomót szívtam Dominus blood rain-je miatt, most meg se kottyant a karakteremnek). Nagyon jó, hogy megszűnt a 3x játszd végig ugyanazt, meg jópofa a bánya is.

A bányával kapcsolatban kérdezném, hogy ha ott meghalok, akkor nem tudok visszamenni oda, ahol voltam?
Az egyik helyen a végén meghaltam egy utolsó robbanásban: láttam, ahogy kiesik az összes cucc, de hiába klikkeltem ugyanarra a pontra a bányatérképen, nem vitt vissza. A mellette levőből ugyan át tudtam menni, de addigra eltűnt minden cucc.

Köszi a segítséget!

[ Szerkesztve ]

(#15117) Har_melin válasza scott_free (#15116) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Igen, ha a bányában meghalsz, akkor buktál mindent, amit addig felszedett a crawler. Úgy tekinti, mint ha kiléptél volna a bányából, az elért eredmények, waypointok megmaradnak, de a földön lévő cuccok eltűnnek. Örülj neki, hogy legalább a wp elérhető maradt, nálam többször is volt olyan, hogy az utolsó pár monszta ölt meg és olyankor buktad a szulfitot is.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15118) TrollBalint válasza scott_free (#15116) üzenetére


TrollBalint
addikt

Hello,

ha partyba vagy, és a csapattársad még él, akkor vissza tudsz menni, ha egyedül vagy, akkor nem (bár a portál ugyanúgy megnyílik)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#15119) AtHoS válasza Har_melin (#15113) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Ja értem, akkor egyelőre marad a flaska használata, míg át nem tudod "cuccozni"

Lenyomtam még pár 236-os szint környéki lvl81-es azurite gyűjtő helyet a TR Pathfinderrel és nem volt vele gázos helyzet, de nálam wither-es spell totem ügyködik. Mondjuk monszták közé dobva hamar lekapják a térképről, szóval ki kell még tapasztalni hová érdemes rakni. A Rain Arrow mekkora távot tud belőni?

A fagyasztós részeknél én flaskázom (Max Toxicist Ascendancy-t választottam uber labban).
Viszont Vaal Blight-ot szoktad használni? Nekem valahogy sosem fogy el a mana. Paszívból +5/kill és Bow ad még +2/kill-t, illetve 40/sec visszatöltés van, miközben 40 alatti a TR fogyasztása (260 körüli mana pool), ráadásul Hybrid Flask-ot használok, de a flaskák marha gyorsan vissza is töltődnek (na meg ugye egyik Ascendancy miatt 5-ből 1 használatkor nem is fogy belőle). Azért, ha ráfekszem a jobbklikkre el tud az fogyni :B

Viszont light radius-t kellene még rávarázsolni, mert a sötétben az orráig sem lát szerencsétlen, de legalább gyorsan szalad :DDD

read-only mode on the forum

(#15120) Har_melin válasza AtHoS (#15119) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

közben már megoldottam, egy kis excel segítséggel kiderült, hogy elég csak az övet és a csizmát cserélnem, azt meg megúsztam 30c-ből zusammen.

Bent van a vaal blight és a vaal clarity is, az előbbit ritkán használom (a totem és a három flaska nyomogatása épp elég), az utóbbit gyakrabban, főleg bossfightoknál. A hibrid flaska nekem nem jött be, a bányában időnként akkora hitek vannak, hogy nagyon kell a bubbling eternal töltete. Igaz, én tegeznél addig keresgéltem, amíg egy 6 mana on kill-es darabot találtam, azzal legfeljebb pillanatokra fogy el a manám.

A rain of arrows totem szinte a képernyőt lefogja és nekem ütésállóbbnak is tűnik, mint a spell totemem volt.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15121) GICA666


GICA666
tag

Sziasztok.
A segítségeteket kérném.Hogy lehet Zanát hideoutba vinni?Azt írja pirossal,hogy invite to hideout.A 3.szinten van.Hiába nyomok rá,hogy create hideout,ott megjelenik,de nem marad ott.Nem értem.

(#15122) San398 válasza GICA666 (#15121) üzenetére


San398
őstag

Ha pirossal írja ki hogy "invite to hideout" akkor még ugye nem tudod behívni mert nincs hely a hideoutban. Az a mester akié a hideout nincs még elég nagy szinten! Ha lvl3 akkor összesen 2 mester, ha lvl5 akkor 4, ha lvl 7 akkor 7 master lehet a hideoutban. Ha megnyomod a create hideot-ot akkor Zana csinál egy új hideoutot nem a meglévőbe megy!

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#15123) GICA666 válasza San398 (#15122) üzenetére


GICA666
tag

Nagyon szépen köszönöm.

(#15124) Har_melin válasza GICA666 (#15121) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

A legmagasabb szintű mesterrel csinálj hideoutot, oda hívd be a többieket. A mestert utána akár ki is teheted, ha másokat akarsz fejleszteni, attól a HO kapacitása megmarad.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15125) GICA666 válasza Har_melin (#15124) üzenetére


GICA666
tag

Ezt nem tudtam.Minden mesterem lev.5-ös. Ezért nem értem.
Okés. Végre bent van.Köszi nektek. :
Ezt a mapos dolgot sem értem.Hiányzik a desert tier 2.Azt honnan tudnám beszerezni?
Már 30-at megcsináltam,Mindegyiket legalább 2-szer.A bónusz nincs a legtöbbnél kipipálva.Miért?

[ Szerkesztve ]

(#15126) San398 válasza GICA666 (#15125) üzenetére


San398
őstag

Itt van az összes map.Látszik melyik után mi jön, [link] A vendor receptben 3 egyforma mapot beadva a boltosnak egyel nagyobb tier mapot kapsz, pl. neked a Desert kell (tier2), ha megnézed a Desert előtti map a Beach, tehát ha 3 Beach mapot beadsz a boltosnak akkor kapsz egy Desert mapot. A mapnál akkor lesz a bonusz kipipálva ha Tier1-5-ig magic, 6-10 rare, 11-16-ig rare és vaal orbbal corrupted lesz a map amit megcsinálsz

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#15127) Har_melin válasza GICA666 (#15125) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

- map beszerzés: első opció Zana. Ha megcsinálod a napi küldetését (amit ad, ha felvetted a HO-ba), akkor utána lehet nála mapot is vásárolni, naponta változó készletből. A fehér mapokból biztosan beadja előbb-utóbb a hiányzót.

- atlasz bónusz: fehér mapot legalább magic (kék), sárgát legalább rare (sárga) modokkal kell teljesíteni, hogy a bónuszt megadja.

- a mestereknél a legkönnyebben szintezhető szerintem Vagan, Tora és Elreon. Toránál néha sokat kell mászkálni a napi küldetésben, a másik kettő fix egy helyiséges feladat. Szerintem Zana mellett őket érdemes a HO-ban tartani és a napi küldetéseiket megcsinálni, a háromból az egyik jó eséllyel hamar eléri a lvl7-et és akkor fel lehet venni az összes többit is.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15128) tibee77


tibee77
őstag

Navalit is hivd be a ho-ba mindenfelekeppen hogy kartyazni tudjal, ö ugyse foglal helyet.
A mapbonusokat akkor kapod meg ha pl. T1töl-T5ig minden mapot keken csinalsz meg.(transmutation orbot nyomj ra ha csak feher a map, ja es akkpr szamit kesznek a map ha a bosst leölöd, nem muszaj mindenkit kinyirni), t6-tol t10-ig ugyanigy csak sargan kell a mapot lenyomni (alchemy orb) illetve t11-töl meg sarga corrupteden kell.(vaal orbot is nyomsz ra miutan besargaztad).ezekkel vigyazz mert a vaal tud okossagokat csinalni.Peldaul a meglevö modokat atalakitja.Ez akkor veszelyes ha mondjuk reflectet rak ra (elemental vagy physical).az ilyen mapra a legtöbb karival ha bemesz, azonnal leölöd magad, kiveve ha van valami vedelmed reflect ellen vagy eppen chaos alapu a sebzesed.plusz a vaal akar teljesen masik mapot is tud csinalni, peldaul ha egy t11es mapod van, abbol csinalhat egy t12est is.szoval csak ovatosan, mindig olvasd el hogy milyen modok vannak a terkepeken.

Szerk.: bazz mikor elkezdtem irni meg senki nem szolt hozza, erre minor keszen vagyok mar 2-en is. XD utalok telorol forumozni. 😂

[ Szerkesztve ]

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#15129) GICA666


GICA666
tag

Köszönöm szépen a válaszotokat.Annyi videót megnéztem,de nem értettem,mert angolul volt.

(#15130) AtHoS válasza tibee77 (#15128) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Ha már MAP gyúrás, akkor megjegyezném, hogy a poe féle random is érdekes, mert arc totemes karival elég sűrűn találkoztam ele reflectes moddal alchemyzés után, míg a Toxic rain-essel egyszer sem láttam ilyen modot mapon :F

A vaal-ozás nálam okozott már tréfát, mikor átnézem utána milyen módosításokat rakott a map-ra, aztán rábólintok, hogy OK jó lesz, majd megnyitom a MAP-ot és csak nézek szét, hogy ez nem is az a MAP, amiről indultam :DDD Mindent megnéztem csak azt nem, hogy dobott eggyel magasabb szintűt az eredeti helyett :B

read-only mode on the forum

(#15131) Har_melin válasza AtHoS (#15130) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

igen, a vaal orbozás sajnos ilyen, de ha már szívatás, akkor Zana shaped konverziója még inkább. Ott ugyanis addig, amíg effektíven be nem lépsz a mapra nem is látod, hogy milyen új módosítókat rakott rá. Dobtam már ki q20-as, sextantolt mapot, mert a kis huncut no regen-t csinált belőle...

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15132) Har_melin


Har_melin
Topikgazda

A 3.5-ben átdolgozzák az Ice Spear skillt. Új animáció, más működés, nagyobb single target dmg. Ígéretes. Bár így kelleni fog mellé egy map cleaning skill is, de ilyen cold skillből már most is lehet válogatni.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15133) GICA666


GICA666
tag

Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni,hogy a mapoknál mindíg meg kell őlni,a bosst,vagy elég csak kipucolni,a pályát?
Mit jelent még az,hogy kinyitom a mapot?

(#15134) TrollBalint válasza GICA666 (#15133) üzenetére


TrollBalint
addikt

Hello,

Azt nem igazán tudom, hogy mit értesz az alatt, hogy kinyítod a mapot, de a mapozás "úgy működik", hogy akkor veszi teljesítettnek a mapot, ha megölöd a boss-t. (Fentebb írták, hogyan kell leölni, hogy a bonus is teljesüljön). Az, hogy mellette, ki mást ölsz meg, nem számít. Csak a boss a lényeg.
Ha egyszer teljesítettél egy mapot, onnantól kezdve az teljesítettnek számít, és nem veszik el. Mehetsz rajta újra, ha akarsz. Én szoktam olyat, hogy egy már teljesített mapon megyek egy kört, de a boss-t kihagyom, csak mindenki mást leölök.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#15135) Rizseslescó válasza GICA666 (#15133) üzenetére


Rizseslescó
aktív tag

Kinyitni a mapot annyit jelent, hogy a hideoutból berakod a map deviceba, ha már kész vagy Zanával is és előtte megölted Kitavát

(#15136) GICA666


GICA666
tag

Ok.Értem.Köszönöm a válaszotokat.
Mindíg turbozzam fel kékre,vagy sárgára?

(#15137) San398 válasza GICA666 (#15136) üzenetére


San398
őstag

Érdemes mindig a mapokat ahogy írtad "felturbózni" mert nagyobb lesz a quantity a mapon (több cucc esik)
- Tier1-5-ig magic(kék), transmutation, ha rossz a mod rajta, pl. reflect akkor alterationnal lehet rajta változtatni
- 6-10-ig rare(sárga) alchemy, ha rossz a mod rajta, pl. reflect akkor scouring és alchemy-vel lehet rajta változtatni (vagy chaos orb de ez drágább szerintem, sosem használom épp ezért)
- 11 fölött én mindig teszek rá chisel-t és utána jön az alchemy

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#15138) GICA666 válasza San398 (#15137) üzenetére


GICA666
tag

Ok.Köszi.😀

(#15139) GICA666


GICA666
tag

A tier 2 map-ból hogyan,ill mivel tudok tier 3-at csinálni?Lehet egyáltalán?
Van legalább 10.

[ Szerkesztve ]

(#15140) AtHoS válasza GICA666 (#15139) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Már írták [link]

Más:

236-os szinten TR karival összeakadtam egy Zöld koponyás mine pályán valami Boss-al. Nekifutottam négyszer, de a harmadik??? fázisban mikor telepakolja a szobát rózsaszín oszlopokkal, amik véletlenszerűen valami sugarat forgatnak, ott lenyomott mindig, hasonlóan rózsaszín sugárral, amit eléggé meguntam, így hagytam is a fenébe :(

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#15141) rumkola válasza AtHoS (#15140) üzenetére


rumkola
veterán

Arcane sentry csalás? :D :DDD

(#15142) Har_melin válasza AtHoS (#15140) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Szerintem ő volt az, nem?

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15143) tibee77


tibee77
őstag

Azaz kurgal. 😄 hat igen uj boss, sokan szeretik xD sztem ö nehezebb aulnal is.

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#15144) AtHoS válasza Har_melin (#15142) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Aha, ez a fakk volt az. A videoban azért jól látható, hogy chaos resist-es, szóval emiatt lassabban is üti a TR pathfinder, amúgy 3 perctől jön az a rész ahol szépen lenyomott. Mondjuk a legszélén szaladgáltam körbe a totemek sugarai elől, mikor a vastag sugárral szétoszlatott, de úgy néz ki a belső körben kellene maradni, mert akkor látni mikor tréfálkozik. Mondjuk 9k HP (mint a vidiben) az nincs a karinak (6k-hoz közelít alulról :B )

read-only mode on the forum

(#15145) 0karmacoma0 válasza AtHoS (#15144) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

A CA Pathfinderemet ez szedte szét, nekem is 250 körüli mélységben volt additional proj moddal. Én annyit tudtam ellene kezdenii, hogy csináltam egy blade vortex karit, két milla dps-el melléálltam, és az alatt a 3 sec alatt amit élt, nem volt ideje megölni. :D

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#15146) TrollBalint válasza GICA666 (#15139) üzenetére


TrollBalint
addikt

Néhány gondolat, tipp (nem csak tier 3-ra, hanem általánosságban)
- Ezt írták többször is, 3 egyforma map-ért cserébe bármelyik kereskedőnél kapsz egy eggyel magasabb tier-ű mapot
- Csináld Zana daily-jeit, attól függetlenül, hogy sikerül-e, vagy sem, a készlete megújul és tudsz nála venni mapokat
- Az, hogy egy tier X-es mapon menj, nem feltétele, hogy melegyen a tier X-1-es map, nyugodtan lehet kihagyni mapokat
- Ha igyekszel megcsinálni a map bónuszokat, akkor nagyobb esélye lesz, hogy egy adott mapon essen egy eggyel magasabb tier-rel rendelkező map. Például, ha 5-ös ez a bónusz, akkor az azt jelenti, ha mész egy tier 4-es mapon, 5%-kal több esély van rá, hogy esik egy tier 5-ös map. Hogy mekkora ez a bonusz, azt az Atlas (G betű alapból) közepén lehet látni.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#15147) simondr válasza tibee77 (#15143) üzenetére


simondr
senior tag

modoktol függ... Kurgal nem olyan gáz szerintem. Persze ha van rajta onslaught és még frenzy chargeokat is kap mondjuk 40% inc monster life mellé..........az úgy elég gáz :K

nekem volt nemrég egy Aul-om ami kapott power chargeot hitek után, 110% extra dam as fire-t stb és meg kell mondjam az sem volt egy könnyű fight :N

(#15148) Edge válasza simondr (#15147) üzenetére


Edge
veterán

ilyenkor ha borulás van delvében akkor úszik az egész nem lehet újra elkezdeni a bossfightot vagy mégis?
azért kérdem mert úgy 160 környékén találtam egy boss helyet de még nem mentem neki.

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

(#15149) tibee77 válasza simondr (#15147) üzenetére


tibee77
őstag

En ugy erzem kurgalt nehezebbnek ha vannak rajta durva modok.aulnal majdnem mindent facetankolni tudtam, amit nem azt meg könnyü volt dodgeolni.kurgalnal sztem a dodge-os reszek kemenyebbek.ott ha valami betalal (es altalaban betalal xD) akkor annyi, legalabbis nekem.

Edge: Nem, a bossoknak többször is neki lehet futni szerencsere.

[ Szerkesztve ]

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.