Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15351) Har_melin válasza Badlof2k (#15350) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

azért az nagyon nem mindegy (bár szerintem erről igazából nem is kell győzködjelek), hogy a mondjuk 20-30, a szintednek megfelelő mapból a saját döntésed alapján csak párat játszol, mert azokat kedveled a leginkább, vagy eleve csak három-négy opció van.

A onehitek dühítők, de erre azt mondom (pedig én elég sokszor halok, igaz, nem játszom HC-n), hogy ennyi random pech legyen a játékban. Különben tényleg az lenne, hogy van egy-két halhatatlan build és mindenki azokat célozná meg, vagy egy szinten túl nullára csökkenne a kockázat, akkor meg mi a poén? Ha nem akarok meghalni, csak hentelni, akkor bemegyek egy tíz szinttel alacsonyabb mapra, oszt' jó napot, ez az opció most is megvan.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15352) Badlof2k válasza Har_melin (#15351) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Naja kell a random bullsh** faktor :D csak azért ami ES buildek vannak azért ottis néha az beteg hogy shapert letankolja konkrétan , tudom build és nagyon nagyon sok money egy olyat összerakni nem is az, már rég túl léptem ezeken már csak felhuzom a szemöldököm az egészen aztán újra neki megyek :)

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#15353) Badlof2k


Badlof2k
senior tag

Tegnap kicsit jobban àtnéztem az újitásokat amik jönnek majd és amin megakadt a szemem azok a Bannerek érdekes lesz , totem skill lesz ez vagy simán spell? Mana igény ? Lehet e majd supportolni hogy több plusz legyen belőle ? Totemekkel karöltve jókis bónusz dpst lehet majd összeszedni 😁

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#15354) TrollBalint válasza 0karmacoma0 (#15348) üzenetére


TrollBalint
addikt

igazából a cél a szórakozás, ami nekem úgy jön össze, hogy a saját fejem után megyek (az elmúlt pár hónapban azért annyit módosult, hogy már nézegetek buildeket, de nem szeretem egy az egyben követni azokat, szeretek kísérletezgetni :) ) és magamnak farmolom ki a dolgokat, mert úgy jobban érzem, hogy az én vagyok.
Szórakozás nekem az is, hogy ha fél perc alatt ölök le egy bosst, meg az is, ha 3 perc alatt, de nem halok meg, és nem azért mert kitankolom, hanem mert "játszani" kell vele. És mivel mostanában több pathfinderem is volt, gondoltam váltok valami más távolságira. De még én se tudom mit is akarok, de jó eséllyel caster lesz. (Az elemental hit-esen amúgy gondolkodtam pont.)
De mi az a PP?

Ettől függetlenül rá fogok nézni a karakteredre, hátha megtetszik benne valami :)

[ Szerkesztve ]

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#15355) Har_melin válasza Badlof2k (#15352) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

A PoE bossfightjai 99%-ban mechanikusak, ezt Nordic annak idején nagyon jól elmagyarázta. Az 1% az a random onehit, amit benézel. Mostanra mindegyikhez van fent a neten részletes videó is, hogy milyen jelzésnél mit kell csinálni, mikor menj közelebb, mikor mozogj el, stb. Még az olyan buildekkel is, amelyekre azt mondják, hogy "nem shaperre valók" is le lehet verni, csak tovább kell koncentrálni, többször jöhet be az az egy százaléknyi pech.

Én ebben a ligában (úgy, hogy gyakorlatilag a hónap eleje óta nem igazán játszottam) felszereltem három karit. Minden olyan cuccuk megvan, ami a mintául szolgáló buildekben elég egy halál nélküli über elderhez. Nem farmoltam semmit, nem esett semmilyen überdurva eladható darab, összesen talán ha 20-22 exányit költöttem a három karakterre és most is van még olyan 2,5 exányi cash a ládában. Innen kezdve ha nem tudom leverni velük az endbossokat, az nem azért van, mert a cuccom gyenge, hanem mert nekem nincs meg a rutinom hozzá - ami valóban nincs meg.

El tudnék persze még költeni karinként hat-hét, akár 10 exát is, hogy mondjuk a 85-90%-os jeweljeim helyett 100%-osak legyenek, de attól még ugyanúgy késve mozdulnék arrébb, rossz ütemben innám a flaskát, stb.. Persze, össze lehet legózni irgalmatlanul sok pénzért olyan karaktert, amelyiknél az az 1% is lecsökkenthető, és még azt sem mondom, hogy ez nem egy legit cél. A Rolls-Royce Cullinanra is van kereslet, pedig az is csak arról szól, hogy "nekem erre is telik". Az biztos, hogy több értelme van, mint csak gyűjteni a currencyt és Dagobert bácsiként gyönyörködni benne - bár ha valakinek az jelent örömet, akkor meg igaza van, csinálja, a játék a szórakozásról, a jó érzésről kell szóljon.

Amire ki akarok lyukadni az az, hogy egy bizonyos - de szerencsére tényleg bárki által elérhető, megszerezhető - gear fölött a játéktudáson, rutinon múlik a siker. Ilyen formában a játék azokat "jutalmazza", akik sokat játszanak, sokszor próbálkoznak. Nincs értelme azon filózni vagy bosszankodni, hogy másnak csillió exás, csupa T1 rollos cuccban könnyen megy - aki összefarmolja a csillió exát, az jó eséllyel már annyit játszott, hogy a mezei cuccal is megoldaná a dolgot. (A cheatereket, rmt játékosokat hagyjuk, nekik amúgy is tök mindegy.)

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15356) Har_melin válasza TrollBalint (#15354) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

"De mi az a PP?"

Gondolom Poet's Pen.

Sokáig irkáltam, közben te rövidebben megfogalmaztad, amit mondani akartam. :)

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15357) Badlof2k válasza Har_melin (#15355) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Ezt kihagytam igen hogy a mechanikak betanulasa es a rutin sokat szamit de azt hiszem korabban ezt mar emlitettem egyebkent teny barmivel lelehet verni a bossokat csak van amivel konyebb :D nemis filozok ezen mar reg az elejen volt fusztralo foleg diablo utan azota mar megszoktam es igyekszem fejlodni meg kitanulni kinel mit erdemes csinalni es milyen flaskaval :)

Btw pont tegnap neztem Mathil Poetes buildjet huh frankon meghozta a kedvem hozza allatul nezki az egesz 😁

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#15358) TrollBalint válasza Har_melin (#15356) üzenetére


TrollBalint
addikt

Oh... ezt pont tegnap mutatta a haver, hogy standardon van egy ilyenje, és meg is tetszett. Kb. ez a végső lökés, hogy castert indítsak :D

Amiket te írtál, ahhoz annyit, hogy akkor azt hiszem én Dagobert bácsi vagyok, mert nem nagyon költök. Craftolgatni szoktam, de egyelőre még csak alap szinten. Bár a trade macrot már felraktam és néha használom is, szerintem a következő ligában már aktívabb kereskedő leszek :) Bár még messze nem vagyok tisztában, mi mennyit ér, de hát ez is a játékélmény része nálam, hogy megtanuljam.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#15359) Har_melin válasza TrollBalint (#15358) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

félreértettél, én azt a játékost nevezem Dagobert bácsinak, akinek önmagában a minél több currency farmolása a célja. Én se hagyok ott egy kipottyant exát csak azért, mert éppen nem akarok venni semmit és én is örülök, ha esik valami drágábban eladható cucc. Csak nem arra hajtok, hogy a végén 1xx exám legyen a ládában, amivel igazából semmit nem akarok kezdeni.

Ezzel együtt, ha valaki ezt élvezi a játékban és ezért szeret vele játszani, az pont annyira legit cél, mint az enyém, csak tőlem távol áll.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15360) TrollBalint válasza Har_melin (#15359) üzenetére


TrollBalint
addikt

áh... akkor igen, félre értettelek. Én csak szimplán nem költöm el a cuccot. De majd a következő ligában.... :)

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#15361) la_cc válasza Pitymaszter (#15303) üzenetére


la_cc
addikt

Nem igazán jönnek be a melee karik, de azért elmentem. Köszi! :)

(#15319) Har_melin

"Hová lettek a masterei, mi ez az új küldetés rendszer? Rosszabb esetben miért nincs egyetlen kiosztott skillpontja sem, ki emlékszik már, hogy mire pakolta egy fél évvel korábban?"

Kb. 1000 órám van benne, most kimaradt fél év, én is agyfaszt kaptam, hogy megint sehol sincsenek skill pontjaim... :DDD :DDD Konkrétan nincs kedvem beleásni magam a dolgokba megint 1 hónappal az új liga előtt.

Más: több dolog nem tiszta számomra az új ligával kapcsolatban, de pl. az új HO-k honnan lesznek? Achivement-ek után? Gondolom nem drop lesz. :))

Amúgy nálam érik egy 30 USD-s support pack megint... :W :O :D

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#15362) Badlof2k válasza la_cc (#15361) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Micsoda dolog ez ;] egyébként lesz ha jól emlékszem egy alap HO + pár előre megtervezett amiket pár kattal beis tudsz állitani (template) ha jól emlékszem ugyanakkor plusz HOkat a vilàgba elrejtve találsz meg amiket kipucolás után elment a játék mint HO kiosztás kinezet blabla

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#15363) la_cc válasza Badlof2k (#15362) üzenetére


la_cc
addikt

Aha, köszi!

Jó ötlet ez is egyébként. Kicsit megtolja a a mikrótranzakciós szekeret biztosan.

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#15364) TrollBalint válasza Badlof2k (#15362) üzenetére


TrollBalint
addikt

vajon fejlődés közben is találni ilyeneket, vagy csak majd mapokon, vagy csak masterek küldetései lesznek? Erre azért kiváncsi leszek.

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#15365) Badlof2k válasza TrollBalint (#15364) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Úgy emlékszem Ziggy videojabol hogy útközben szal Actokon lehet majd találni ezeket legalábbis igy vettem ki az hogy mennyit és hogy ez mappokra is vonatkozik ez passz ..

Lacc hát abban az értelemben max hogy ha lehet venni előre összerakot vagy custom hidoutokat mer elvileg valami olyasmi is van emlitve hogy a "communityvel" megosztható az általad szépitgetett HO de ja ha addig nem akkor majd decbe kikerül mi a helyzet :) + biztos lesz csomó dekorációs elem ezzel hogy megmaradnak ligaról ligára a Hideoutok végre .. szal ja akár gazdasági fellendülést is okozhat 😁egyébként énis szemezek a portálos Supp packal(soul stealer) nagyon tetszetős főleg a weapon effect :)

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#15366) la_cc válasza Badlof2k (#15365) üzenetére


la_cc
addikt

Szerintem a kutya se vette a HO cuccokat, ezért találták ezt ki. Ha jól értem mostantól, berendezed és onnantól viszed tovább a HO-t ligákon keresztül, szal jobban """"megéri""""" (LOL) költeni erre. (Szinte biztos, hogy fogok én is... :DDD :DDD )

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#15367) Har_melin válasza Badlof2k (#15365) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

Biztos, hogy a kész HO-knak is lesz piaca, miért ne? az mtx-eknél meg abból kiindulva, hogy időnként milyen felpimpelt helyekre kerültem kereskedés közben, tuti, hogy meg fog ugrani a dekorációk forgalma, ha nem kell három havonta újra kezdeni a dolgot, viszont hangulattól függően több "lakás" között lehet váltogatni.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15368) Badlof2k válasza la_cc (#15366) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Hiányzik a Kerek erdő vagy a Százholdas pagony? ;]

Harmelin.: Na ja énis jártam Trade közbe olyan helyeken hogy a havi fizum többszöröse feküdt ott szana szét 😁 de nagyon is jó látvány volt , meg ha jól emlékszem official Hideout verseny is volt ugye ? Ottis voltak durva művek

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#15369) la_cc válasza Badlof2k (#15368) üzenetére


la_cc
addikt

Egyszer összehoztam egy szerintem tényleg meglehetősen igényes HO-t, amit sajnálok, hogy elveszett az akkori liga végén... :))

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#15370) Badlof2k válasza la_cc (#15369) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Ne aggódj közeleg a megváltás ideje ;]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#15371) Win-T


Win-T
senior tag

Régóta szeretnék valami menőbb portal effectet beszerezni a defaultnál de nem szívesen költök ilyesmire. Node most felcsillant a szemem ezen a minden 50 pont akción mondom majd most veszek valamit ennyi már belefér. Erre csak két darab minden extrát nélkülöző portal effect került az akcióba. :(

Ezt most csak úgy ki kellett írnom magamból. :D

(#15372) sirdond válasza Badlof2k (#15370) üzenetére


sirdond
őstag

csak addig, amíg league reset mellett majd a hideout reset-et is bevezetik rendszeres időközökkel (újra) :DDD

[ Szerkesztve ]

(#15373) Badlof2k válasza sirdond (#15372) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Lehet ki is csapná az agyamba a maradék ép eret :D ez igy lesz jó egyszer megépites aztán rajtad áll hogy rombolsz vagy csak csinositgatsz :D

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#15374) 0karmacoma0 válasza TrollBalint (#15354) üzenetére


0karmacoma0
senior tag

Én személy szerint a karakter készítést és optimalizálást szeretem a legjobban a játékban. Sajnos meló mellett szinte csak hétvégén van időm játszani, így a farmolós karik és stratégiák azért vannak, hogy ne liga végén kezdjem el a a dolog kreatív részét. Amúgy a kari amit mutattam kifejezetten szórakoztató, azért is csináltam mert elementalist/broken heart nerfre számítok. Gondoltam addig nézem meg milyen ez a sokkolós dolog, amíg op, valamint azért is, mert szinte soha nem játszottam castert, és szép lassan a skill fa azon részét is ki akarom tapasztalni. Amúgy én is szeretek a saját fejem után menni, szerintem soha nem tartottam be egy guideot se betűről betűre, és ha lehet nem is használok már semmilyen mankót.

Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

(#15375) savior


savior
őstag

Benne lesz a Delve kocsikisérgetése az új ligában, ami decemberben jön?

https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home

(#15376) Har_melin válasza savior (#15375) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

a trailer videó alapján igen, legfeljebb nem kell majd a küldetésekhez szulfitot bányászni.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15377) TrollBalint válasza 0karmacoma0 (#15374) üzenetére


TrollBalint
addikt

Nah, valahogy így akarok én is játszani, csak nekem még nincsen meg az a rutinom, hogy jó karaktert csináljak guide nélkül. Max a rangerben esetleg, de ott is inkább csak pathfinderben. )

#15371) Win-T: Ha nem szívesen költesz ilyenre, akkor neked találták ki a challenge-t :) A mostani ligában, ha megcsinálsz 24 (vagy mennyi) challenget, akkor kapsz egy portal effektet :) Én arra hajtok, de nem lesz meg :(

https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters

(#15378) dante3


dante3
addikt

Valaki esetleg meg tudná mondani nekem, hogy miért áll folyton vissza ablak módra, custom felbontásra? Minden egyes bejelentkezéskor beállítom és nem akarja megjegyezni.... :(
Egyedi probléma? :U

Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!

(#15379) Har_melin válasza savior (#15375) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

vissza az egész, közben felraktak egy Q&A videót Jonathan Rogers-szel.

- Marad a szulfit, kb. úgy, hogy kevesebb helyen fogunk találni, de ott alkalmanként többet. Ha már felvettük Nicot, akkor bármikor lemehetünk a bányába küldetés nélkül is.

- incursionből több is lehet majd egy mapon.

- maga az egész napi küldetés szisztéma megváltozik, hiszen a craft már nem a mesterek szintjétől függ. (bővebb infó hamarosan)

- a "master seeks help" prophecy sorsa is kérdéses, mert a delve laddert ezzel külön lehetne befolyásolni. (Hogy embereknek milyen problémái vannak...)

- valószínűleg lesznek újabb rangsorok is még a jövőben, az egyes játékkomponensekhez.

- változni fog a fossil gyakoriság is, mármint hogy melyik mekkora valószínűséggel bukkanhat fel.

- az enchant rendszer jelenleg még valószínűleg nem fog érdemben változni.

- a meta crafting opciók továbbra is elérhetők lesznek

- a liga témánál a fő boss felderítése (talán) accounthoz kapcsolódik majd, de az egyes safehouse-ok a karakterhez ( :F :F :F )

- valószínűleg már ebben a ligában módosítják a statstick-ek műküdését (!!!) Valószínűleg, tehát még nem biztos, a nerf mértéke pedig még végképp nem, de a tervekben szerepel.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15380) la_cc válasza Har_melin (#15379) üzenetére


la_cc
addikt

Ezt a delve részt leírnád pár mondatban egyszerűen, hogy mit is lesz majd a lényege? A liga teljesen kimaradt nekem.

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#15381) Badlof2k válasza Har_melin (#15379) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Azert remelem nem nerfelik a foldbe a statarickeket annyira nem gamebraker cucc mint mondjuk egy ket skill tud lenni na de majd kiderul :) tobbi meg jol hangzik , az a boss account vagy mifele lock mit takarhat?

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#15382) Nordic válasza Badlof2k (#15381) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Jelen formában a statstick igenis broken a dkg output szempontjából. :U Minden endgame opció ebben merül ki, szerezz egy shaper statsicket és foss le a content torkán.

[ Szerkesztve ]

(#15383) Har_melin válasza Nordic (#15382) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

ráadásul ahogy a videóban is említik, ez hazavágja a 2H cuccokat, egyszerűen nem versenyképesek.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15384) Har_melin válasza la_cc (#15380) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

az összefoglaló végén le van írva részletesen

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15385) la_cc válasza Har_melin (#15384) üzenetére


la_cc
addikt

Ez elég korrekt. Köszi! :R

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#15386) Badlof2k válasza Nordic (#15382) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Mintha egyebként annyira mindenapos lenne egy dupla ele stat stick 35%+ vagy fölötti rollal , ne erts felre nem vitatom azt hogy nincs hasznalhato alternativa de en nem feltetlen abba latom az opciot hogy le nerfelik vagy akarmit is csinalnak vele ha addolnak tobb eletkepes opciot vagy buffolnak par off handet .. masreszt igyse erzem azt hogy ne lenne melettuk olyan melee vagy egyeb build ami nem igenyel egyetlen statsticket se, van opcio , 2H viable build is van par emlekeim szerint szoval , a content torkan valo lefosast meg nemtudom hogy erted ..🙄

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#15387) Pörp


Pörp
senior tag

Sziasztok! Kezdő vagyok. Ha egy tárgy socketei nincsenek összeköttetésben, akkor a gemek benne mennyivel érnek kevesebbet, mint ha összeköttetésben lennének a socketek? Ha a fegyveremben van egy kék gem, de a piros support gemet egy másik tárgyba rakom, akkor nincs is semmi hatása?

(#15388) AtHoS válasza Pörp (#15387) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Hát ezt kb. úgy képzeld el, hogy egyik pohárba töltöd a vizet, míg egy másikba a szörpöt

[ Szerkesztve ]

read-only mode on the forum

(#15389) Argh! válasza Pörp (#15387) üzenetére


Argh!
aktív tag

Hello.

Lapozz a topic elejére , ott megtalálsz mindent. :D

(#15390) rumkola


rumkola
veterán

Bocs fiúk, nem ma kezdtem de nem értem. Mi az a "statstick" amit emlegettek?

(#15391) Nordic válasza Badlof2k (#15386) üzenetére


Nordic
Közösségépítő

Nem kell ahhoz dupla roll, már sokszor elég egy single is, hogy minden content easy legyen.

(#15392) Har_melin válasza rumkola (#15390) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

dual wield buildeknél az olyan offhand cucc, ami igazából a támadásban nem vesz részt, de a játék mechanikája miatt a sebzési értékei mégis beleszámítanak. A PoE-ban a legkeresettebb statstick a shaper scepter, mert erre két "Gain %percent of the phys dmg as extra (elemenental) dmg" módosító is rollolható.

[ Szerkesztve ]

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15393) Har_melin válasza Badlof2k (#15386) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

a mostani poetrade szerint 1exáért már 40+27% = 67% extra dmg-et adó scepter kapható. +39% fire + 20 random element (59%) 35 chaos. Ez bagó, gyakorlatilag annak nincs, akinek nem kell.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15394) San398 válasza rumkola (#15390) üzenetére


San398
őstag

Én se ma kezdtem, shaper-t is csak képről láttam és nekemis utána kellett néznem mi az a "statstick" amit emlegetnek.pl. Ilyen britál cucc : [link]

-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!

(#15395) Har_melin válasza San398 (#15394) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

szép darab, mennyiért vesztegetik? 120-150exa?

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15396) Badlof2k válasza Nordic (#15391) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Azért nem olyan izi az csak mert van egy ilyen offhandbe :) de hat nezopont kerdese ugye ^^

Harmelin.: Nyilvan nem nagy kunszt foleg ha esik is a ravalo meg ossze lehet szedni vagy akar kraftolni de pl liga elejen azert a 40/20 rollos is erdekes aron mennek , ket harom het utan mar tenyleg bagoert kapsz de ettol meg akkorse erzem azt hogy na ez aztan gamebreak op cucc 🙄

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#15397) Har_melin válasza Badlof2k (#15396) üzenetére


Har_melin
Topikgazda

ez nem érzés kérdése. Én két buildben használtam ilyet (csak az olcsóbb, 70-80% extrát adó darabokat) és óriási volt a különbség. Ez ugyanis MORE dmg, ráadásul alap, vagyis minden további módosító erre jön rá.

Az, hogy a liga elején drága - na ja, azt senki sem mondta, hogy liga kezdő buildbe valók.

Védd a fákat - egyél hódot!

(#15398) Badlof2k válasza Har_melin (#15397) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Nem arra ertettem az erzest hogy nem latszik a dmgen hanem hogy nem one shotolom a bossokat meg hasonlok de felesleges ezen porogni , remelem marad ahogy van nekem nincs vele bajom :) Mas tema nezted az uj skilleket ? Az a Shattered Steel? Talan az a neve erdekesnek nezki meg a "frozen orb" is :C

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

(#15399) tibee77 válasza Har_melin (#15395) üzenetére


tibee77
őstag

Az ilyen darabok minumum mirror service-ezesek.vagyis az äruk a mirroron felül meg jo pär ex.

Badlofk:Ha egy jo statstick amin mär 3 added dmg mod van, az kb. ad 2 auränyi dmg-et plusz meg 6linkböl kväzi 7linket csinäl, az szerinted nem op? :D Nincs mäs item a jatekban ami ennyi plusz dps-t adna.Egyszer volt egy ilyen 3 plusz dmg-es statstick-em amin volt meg critmulti is, hät hagy ne mondjam milyen dps többletet adott az amugy is op karihoz.(double strike buildem volt, shaper kb. 2mp alatt halt egy fäzisban)

[ Szerkesztve ]

poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters

(#15400) Badlof2k válasza tibee77 (#15399) üzenetére


Badlof2k
senior tag

Azert ez nem 7linket csinal 🙄 nem gem levelt novel stb , azert nagyreszt a buildeden is fugg mennyit nyersz az extra x% elemental dmgen , de mint mondtam felesleges ezen "vitatkozni", meg mint emlitettem szerintem nem tul op foleg azert a maxos es fentebb is linkelt brutal rollok nem a hetkoznapi esetek..egy atlag low rollos vagy kozep dupla ele stick nem egy nagy humbug DB karim van/volt Delvbe nekem is azert tudom.

[ Szerkesztve ]

"... kb kettot csapva a bossra siman egyhiteled ... "

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.