Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne: van EA Origin előfizetésem. Mai napon 15 óra után egy másodpercen belül két sms jött drága bankomtól, és kétszer lett levonva a havidíj. Egyik levonás holland a másik levonás cseh EA oldalról. Egyik foglalás, másik vásárlás. Azt még érteném, hogy foglalás esetén a számlaösszeg nem változik, vagy a vásárlás után nullázódik, de megnéztem, és két havidíj került levonásra.
Ami kiderült, hogy már nincs magyar support, legalábbis telefonos. Van email magyar support? Vagy angolul próbáljam meg elmagyarázni, hogy mi a bajom? Vagy hogy?
Mindenesetre a netbank képet lefotóztam, az megvan.
Fiók elvileg rendben, mert mind a PC, mind email bejeletnkezés megy, nincs semmi gyanús.
Esetleg valaki járt hasonló cipőben? Várom a remélhetőleg megnyugtató válaszokat! -
Hunork
veterán
Üdv Urak!
Kérdésem, hogy ha egyszer két menő gép lesz a lakásban, akkor van arra mód, hogy a két gépen egyszerre lehet játszani, természetesen másik játékkal? Steam esetében van a Family sharing. Itt nem tudom, hogy van.
A nagy kérdések:
- a két gépen ott van az oprendszer, a két kliens letölt. Utána mi a pálya?
- egy fiók van, azzal egy gépen lehet csak bejelentkezni?
- az ip cím meg ilyesmiket is nézi a kliens?
- vagy esetleg van valami megosztás, vagy hasonló?
- vagy vegyem meg majd magamnak azt a 8-10 játékot, ami engem érdekel?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
Hunork
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
De valaki csak most szembesült vele. Amúgy tényleg nagy lépés, lévén a Steam már évek óta tudta ezt...
-
Hunork
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Hát ez igaz. Mi is rendre használjuk - ésszerű keretek közt - a Steam-en.
De a lényeg, hogy megoldódott. 
-
Hunork
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Már sokszor bebizonyítottuk, hogy a telefonos support az EA esetében a legjobb hazánkban. (azért az más kérdés, hogy sem a steam, sem a Uplay nem rendelkezik még csak hasonlóval sem!
) És ahogy elnézem, már az elején szóltak erről... -
Hunork
veterán
Üdv!
Gyógyszer ismét kezd elgurulni.
Mármint hogy milyen jó, ha az ember fizet egy játékért...
Segítséget kérek. Angol fórumon is kérdeztem. Így több az esély.
Titanfall 2
Mai nap "ajándéka": az egérrel nem lehet nézni, körbefordulni. Minden más működik, lövés, mozgás előre, reload. Tehát a gombok igen. Nézés nem. (elég szánalmas
)
Erre megoldás? Talákozott valaki ilyennel?
Megoldás alatt értendő: nem akarom törölni, újratelepíteni. -
Hunork
veterán
válasz
[Prolixus]
üzenetére
Ők más időzónában vannak (USA), így ott egy hét tíz nap.

-
Hunork
veterán
De, az oroszoknál
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hivatalosan nem lehet, max rokonnak / jó ismerősnek, akinek meg kell adnod email címet, jelszót, biztonsági kérdést, személyes adatokat. És persze ajándékba, nem pénzért. De gondolom ezt nem kívánod, így megtartod a fiókot, ki tudja mikor fogsz ismét origin lázban égni
-
Hunork
veterán
válasz
gaszkonyi
üzenetére
No para!
12 elmúlt, hívd az ügyfél-szolgálatot, segíteni fognak! Kell majd az összes adatod, meg a biztonsági kérdésre a jó válasz, és hamar rendbe teszik a problémádat.
Törlés: a Felhasználó/User/Origin cuccokat is nézd meg, lehet hogy ott van valami, ami akadályot. Általában a Cache könyvtár.
Arra számíts, ha sok más játék is van, akkor ennek törlése után majd mindegyiknél frissítést kell végezni. Fájlok ellenőrzése...stb. -
Hunork
veterán
válasz
cyberkind
üzenetére
Nekem a magyar nyelv valóban hiányzott, főleg, hogy a support hazánkban náluk legalább van, és kiválóak. Azonban szerintem nem átláthatatlan, nem nehézkes, csak szerintem sokan a megszokás miatt nem örülnek. A Steam-et imádom, de sokkal több a menüje, "füle", akármi. És senki nem siránkozik. (főleg a nagy kép mód miatt) De nem meggyőzni akarlak, csak szerintem kis időt rászánsz, és megszokod. (nekem is fura volt elsőnek)
-
Hunork
veterán
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Nyugi. Hívd fel őket, 12 után vannak, és elintézik. majd elkérnek minden adatodat, és segítenek, és képzeld, ismét kell egy ilyen kérdésre egy választ kreálnod!

-
Hunork
veterán
válasz
Unbaised-Ben
üzenetére
Annak idején pedig megadtál erre egy választ. Ha nem tudod, akkor csak a telefonos support segíthet! Rendesek, segítőkészek, telefonszám, időpont az összefoglalóban.
-
Hunork
veterán
Na, már van időm. Minden tisztelet egy László nevű embernek az EA support-nál. Másodszorra minden sikerült, ahogy fentebb írtam. Csak ha az első srác is tökös, akkor nincs Origin / Játék uninstall, reiunstall, és után több óra várakozás, hogy szinkronizálja az összes játékot. Origin összesen 30 játékot tartalmaz, így nem törlöm őket, ha nem muszáj. És akkor innentől a BF Hardline úgy prémium, hogy ez most jár, mivel a technikai probléma csak így oldódott meg.
Utólag elnézést a dühöngésért, de már kivert í víz, hogy megint, évek után ismét Support... Köszönöm az itteni segítséget is, még ha a megoldás elég meredek is lett 
-
Hunork
veterán
Na, hát felvázoltam a lehetőségeket!
Délutáni első ember nem értette a dolgát.
Akivel most beszéltem, igen.
A lényeg: korábban volt Origin Access előfizetésem, de már nincs. Azonban a játék elfelejtette. (hogy miért csak ez, rejtély) Ezt kellett orvosolni. Azaz a hardline nekem még Premium-nak látszódott/látszódik a Battlelog-ban. Tehát ha a délutáni manus értette volna a dolgát, akkor nem kellett volna mindent törölni, újratelepíteni (kliens, játék), és nem kéne éjfélig várnom, míg az összes játékot update-eli a kliens...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ebből egy dolog kiderült, nagyon nem mindegy, ki veszi fel a telefont.
Így utólag azt el kell ismerni, hogy legalább van magyar telefonos support, mert ezt levezényelni email-ben, online angolul, hát szerintem lepetéztem volna a sarokba. Ja, és persze ez a prémium-dolog a fiamnak jutott eszébe, tehát nélküle sem lennénk sehol, mert így már a srác tudta mit kell tennie.
Ennyi a mai napi Origin/EA mese, mindenki menjen nyugovóra, szép álmokat!
-
Hunork
veterán
Hát ennyi. Orogon reinstall is volt, utána minden manuálisan törölve.
Hálából most az összes rohadt játékot ellenőrzi, update-eli. Még 2 óra.
Jut eszembe: természetesen másik böngészővel is próbálta. Sikertelenül.
Ma több, mint 3 órát azzal töltöttem, hogy szegény EA / Origin és selejtes termékük, a Battlelog működjön.
Összeszámolom, hány forintom van benne.
Utána ha nem megy, lesz még egy telefonhívás. De azt nem viszik ki s virágboltba... És majd perkálhatnak kártérítést. Ennyit az eredeti W10-ról, meg a halom eredeti játékról. A crack-elős emberek meg vígan elvannak...

nem megy!!!!!!!!!!
-
Hunork
veterán
Amúgy egy szabvány levelet küldött a fiókomra, blabla az egész, orogin törlése, meg a játék, lépséről lépsre. Hát nem vagyok kezdő, már ez azért ismerős. Mindegy, most meglássuk, tölti lefelé. Kitöröltem kézzel a cache mappákat a Program data könyvtárból, még ezt tettem. Aztán ennyi.
-
Hunork
veterán
válasz
regener
üzenetére
Na, kérem. Egyrészt ez már nem először fordult elő, pont Te segítettél anno a DNS cache matatással (ea linket küldtél), hirdettem is, hogy tök jó a megoldásod!

Másrészt dobozos, szerintem Gameshop.
Aztán most már itt vagyok, uninstall, ccleaner, és dns cache törlés megvolt, gép újraindít, most tölti le a játékot.
De hogy ez miért van, mi okozza, rejtély. És nem csak nálam, ez ismert probléma.
Közben persze, míg beszéltem a csókával, a BF4, BF3 kipróbál, azokkal semmi gond.
Kb 1 óra, utána majd jelzem, hogy mi történt. -
-
Hunork
veterán
Nálam most frissített, és minden rendben van vele. Igaz, angolul, de mit lehet tenni...
-
Hunork
veterán
Tudom, nem tartozik szervesen ide, de azért azt megjegyezném, hogy sokat fejlődött mindegyik kliens egy Windows újratelepítés esetén.
Ugye a Steam már régóta megjegyez mindent, max egy WIN reinstall esetén egy-két perce letöltés kell játékonként, vagy annyi sem. Az Origin szintén. Nálam egy játékot kellett mindeféleképpen letölteni, nem tudom miért, a Battlefield Bad Company 2-t.
És ma tapasztaltam a UPlay esetében, hogy 1. új menüpont a Telepített játék megkeresése, és voilà, vagy 2. Nem találja, és telepít, de ha megadjuk a telepített játék helyét, akkor csak fájlok vizsgálata és voilà. Végre elérkeztünk az űrkorszakba.

-
Hunork
veterán
Nálam is minden rendben. Fiam most tolta az új Mirrors Edge-t.

Gép kikapcs, restart, Origin újra. Ha sokáig nem javul, akkor érdemes hívni a Supportot, déltől vannak!
-
Hunork
veterán
Annyira élvezem, hogy tegnap vonták le az Acces-t...

Remélem, holnapra meggyógyul! -
Hunork
veterán
Nálam sem megy.

-
Hunork
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Hmmm. Akkor ott más a gond. Bár angol fórumokat is néztem, mondtam is a Support orcának, aki amúgy jó fej volt. És ott is van ilyen probléma.
Egyik megoldás elvileg: magát az Origint törölni, játékokat NEM, és reinstall, gép újraindul, és úgy megnézni. De a DNS cache volt a legtöbb esetben a megoldás. Nálam legalábbis bevált. -
-
Hunork
veterán
Oké. Ha valaki tus segíteni, akkor köszönöm!

Játékfájlok ellenőrizve, töltött is le, telepített.
Mellőzzük a Pascal, C+ programozást!
És a játék törlését, majd rohadt lassú letöltését.
Olyan megoldást kérek, mellyel egyszerűen játszhatok a megvásárolt játékkal!
Köszönöm előre is! -
Hunork
veterán
Na, hát berosálok.

Nálam a Hardline még mindig ugyanazt a hiba ablakot adja ki. Most megy a játékfájlok ellenőrzése.
És már végigtoltuk 1-1 alkalommal a fiam és én is...
Remek, miért van mindig valami gebasz itt?
-
Hunork
veterán
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nálam a BF Hardline esetén van ez.
Fasza. Még jó, hogy a BF4-et tolom...
Azért ezt miért kell az Origin-nek? Nem elég, ha fizetünk rendszeresen nekik???
-
Hunork
veterán
A kedvedért megnéztem imént a Crysis 3 szervereket, nos 26-ból 15-ön volt játékos, 16 fős szerverek, pár kivételével 12-15 játékos volt az átlag, de volt pár 3-4 fős szerver is. Több nem nagyon lesz, sőt, az idővel kevesebb. Szóval nem kell aggódni még, azért rohadt jó játék, eszméletlen grafikával, és a kampány is fergeteges lett, legalábbis az én véleményem szerint.

-
Hunork
veterán
válasz
szami777
üzenetére
Igaz, igaz!
Sajna, a Crysis 2 kilőve...de tényleg kevés a 3-ban a játékos. Hálóban nagyobb értelme van. Viszont nálam a single tökéletesen megy, nem volt gond vele sosem. 
RaZroX: a multi meg úgy képzeld el, mint anno a DNF megjelenése után fél évvel. Egy sráccal kergetőztem rendszerint, és mindig csak vele.

-
Hunork
veterán
Hát a multi biztos nem fog menni, leálltak a szerverek.
Csak hálóban mehet normálisan a többjátékos. A single meg úgy indulhat el, hogy NEM jelentkezel be! Biztos a forrás, én magam
, az elmúlt hetekben toltam végig és nálam is W8.1 van. Amúgy csinálj egy javítást az Origin-en belül a játékra jobb egérrel kattintva. (És milyen CPU-GPU van?) -
Hunork
veterán
Szerintem egy próbát mindenképpen megér, attól függ, kit fogsz ki. vannak nagyon lelkes arcok a support-nál, nálam a ME 1-2 esetében segítettek roppant dicséretesen! Ha jól tudom, már csak délután vannak, de a telefonban az automata úgyis bemondja. itt a szám: 06-1/505-95-50. Ja, és csak munkanapokon!!

-
Hunork
veterán
Üdv!
Win reinstall kérdésem lenne. Cimborám is most tenné meg, és felötlött bennem valami, amit sajnos én nem tettem meg, pedig szívesen próbáltam volna a gépemen. Mindketten az eredetiség hívei vagyunk, ami annyit tesz, hogy a rendszer mellett kb 300 játékunk is van, három kliensen.
Nos, nekem ez jutott eszembe:1. felmásolni egy külön partícióra a Program Files (mindkettő), a Program data, és a Users könyvtárakat.
2. Regedit, elmenteni szintén a másik partícióra.
3. Win reinstall, particionálással, formázással, tehát szép tiszta telepítés
4. Miután áll a rendszer, hardverek illesztőprogramjai fent, utána az 1. pont dolgait visszamásolni.
5. természetesen ami kell telepíteni, az setup...
5. regedit elmentett bejegyzését aktiválniA nagy kérdés: ha ez végigmegy, elképzelhető, hogy a sok-sok eredeti játékot nem kell újra szinkronizálni és/vagy letölteni? Működnek majd?

Nagy segítség lenne cimborának, én ugye a héten telepítettem újra a W8-at, és még majdnem 2 napomba telt (nyilván nem egész napok), hogy az összes játék működjön rendesen.
Meg tesztnek sem lenne rossz, ha sikerülne...
Köszönöm előre is szakértő véleményeteket! -
Hunork
veterán
Hát gyerekek, nem jött be. Win reinstall, Origin telepít, beállít neki, hogy hol vannak (voltak) a gammák, és mindegyik mellett ezek ellenére ott a Letöltés...
Most megy darabonként, de ahogy nézem, nem mindegyiket kell teljesen. Csak azt hittem, megúszhatom. -
Hunork
veterán
Köszönöm mindkettőtöknek a gyors és részletes válaszokat!

-
Hunork
veterán
Hali!
Tudom, már volt szó róla, de most sietek, nem tudom átböngészni a topikot.
Win reinstall lesz.
Elég ez?
Lementem külső vinyóra az Origin könyvtárat. Gép újrarak. Könyvtár felmásol, origin letölt, beállít Originbe telepítési mappának a felmásolt Origin mappa. Ha ez megvan letöltés elindít, gondolkozik pár másodpercet és kiírja, hogy letöltés kész.Vagy nem kell ezekről a helyekről is másolgatni:
Users, Program data... (itt ugye általában játékok beállításai, mentései, frissítési előzményei vannak)
Csak hogy ne dolgozzak kétszer, illetve ne kelljen mégis mindent letölteni.

Bónusz kérdés, bár nem jelen topikhoz tartozik: UPlay esetében mi az eljárás? Ha valaki tudja, kérem írja meg!

-
Hunork
veterán
Ja, Csaba, ez a 24 óra is marhaságnak tűnik, máshol 30 vagy 60 perc maximum a két próbálkozás között. Ez most jutott eszembe.
-
Hunork
veterán
válasz
csaba951
üzenetére
Látom, csak én szívok megint. Mindegy, holnapig várok, akkor már bőven letelik a 24 óra, megpróbálok vásárolni, oszt ha nem megy, hétfőn jöhet a magyar Support, meg levél, meg minden. Elég szánalmas, hogy ezt így kell intézni. Más kliensekkel soha nem volt bajom. Itt már feltörték anno a fiókomat, egy belorusz kergemarha
, meg nem volt jó a dobozos játék kódja, máshol meg mindig minden flottul ment, max a W8 kekeckedett ezzel-azzal.
Szánalom az Origin, akár megoldódik, akár nem. És ha nem? Na, akkor mi lesz? Többet nem vásárolhatok itt???

Szerk: ha lehetne, eladnám az egész fiókot, és mindent beszereznék a Steam-en. Érdekes, ott minden rendben...meg a capsule is, meg Rockstar Social Club, soroljam? Elképesztő ez az egész.
Amúgy tegnap a másik topikban volt másik két delikvens, nekik sem ment.

-
Hunork
veterán
A tegnapi NFS Rivals őrülethez...
Háromszor eljutottam a fizetés ablakig, aztán semmi.
Negyedi után már a bankkártyámat sem fogadta el, tehát a második ablaknál beragadtam.
Most beszéltem a Live Supporttal, fingjuk sincs, fiókom rendben, egy rakat játékot vettem már, online is.
Nem értem ezt az Origin xarakodást, nem hiszem el, hogy még mindig nincs értelmes programozó csapatuk erre.

Ha valakinek van hasonló élménye, és megoldása, kérem ossza meg velem! Köszönöm! -
Hunork
veterán
Üdv!
Hát azért az élet nem áll meg 1 fiók feltörés után sem...

Egy fontos információ, hátha másnál is próbálkozik: Satanas2304 felhasználó valamit el akart követni, alattomosan, a reklamációja az én email címemre érkezett. (konkrétum nem volt, csak hogy vették, és intézkednek) Mindez december 15-én történt. Nálam minden rendben, azóta a BF4 is vígan feltelepült.
Hála Istennek, a korábbi belorusz mizéria miatt a fiókom 2szeresen van védve, és hála a magyar EA support-nak, még záradékkal is el van látva, dobozos játékaim fényképével, szériaszámokkal, plusz biztonsági kérdéssel, így semmit nem tehetett.
De azért TI is figyeljetek, eleve tiltsátok le a kliensben ezt az arcot!
Még egyszer: Satanas2304 Óvakodjatok tőle!
-
Hunork
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Np problem.
Én a sok-sok "lelkesítő" élmény miatt hanyagolom majd. Ez nem jelenti, hogy nem használom, hiszen jó pár gamma van itt is, csak nem szeretek szenvedni, ha nem muszáj, pláne úgy, hogy fizetek is a szenvedésért. Arra ott egy eldugott szálloda egy bőrszerkós macával, és még talán élvezném is. 
dejaris:

-
Hunork
veterán
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Lásd fentebb: kérdeztem, ott is, sőt, kemény 1 válasz jött, sőt ma írtam oda is.

Tudom, ez most kivételesen DICE bűn, most eljutottam pár nap alatt oda, hogy konklúzió: minden harmadik Multi indításnál fagy.
Ettől még az Origin nálam nem gyere be, Steam, Uplay, RSC inkább felhasználó barátabb, legalábbis az én személyes tapasztalatom. Mindennek tetejébe Origin fiókomat egy belorusz már feltörte
, 3 napig nem tudtam mit kezdeni, erről régebben e helyen szépen értekeztem, míg egyetlen más klienssel nem volt semmi gond eleddig. Természetesen nem kövezek meg senkit, EA-t sem, ez az én véleményem és én döntésem, ha lesz ME4, azt megveszem, mert ezzel hajtok fejet a játék eddigi részei előtt, de sem Store, sem egyéb formában nem veszek más EA/Origin játékot. Béke mindeninek! 
-
Hunork
veterán
válasz
dejaris
üzenetére
Bírom az ilyen velős tanácsokat!

Kérdeztem ott is.
Nem volt mozgás, aztán jött válasz. Remélem, nem követtem el rikító bűnt, hogy gyorsan szerettem volna szakszerű választ!
Ugyanis már nagyon unom ezt az Origin-t, ha esetleg lesz ME4, akkor azt megveszem, amúgy soha többé Origin játék, SOHA! -
Hunork
veterán
Üdv!
Lehet, hogy már volt róla szó, elnézést ha nem olvastam vissza, időm kevés.
Szóval: Battlefield4 megy, single tökéletes, viszont Multiban folyton kifagy, 4-5 perc maximum játékidő, csak brutálisan lehet a programból kilépni. (Feladatkezelő)
Netalán valahol valamit be kell állítani, valami cfg-t matatni?
Mitől lehet ez, lehet-e orvosolni, és ha igen, hogyan?
Előre is köszönöm a válaszokat!
UI még soha nem volt ilyen gond, sem BF3, sem COD-ok, sem Crysis 1-3...

-
Hunork
veterán
válasz
dejaris
üzenetére
Látom. Nem zargatnak. Nem panaszkodik. Nem pörög a VGA (MSI Afterburner is jegyzetel szépen, visszanézem rendszeresen) Nem megyek offline-ba. (Origin néha igen)

Kompatibilitás: néha kell a játék parancsikonján, legalábbis nálam W8.1 64 bit alatt, de nem sok esetben) Kliens természetesen nem szenved ebben!
-
Hunork
veterán
válasz
dejaris
üzenetére
Én is az vagyok!
Steam-en még nem volt, ami ne indult volna, lefagyott volna...stb. Ami gáz lehet, a W8 alatti game futtatás, mert ilyenkor előfordul, hogy a Kompatibilitás fül kell, mint megoldás.
Origin többet nem indult, fagyott, mint Steam, igaz, itt kevesebb is a játék, nehéz lenne mélyreható elemzést produkálni. Egy tuti, hiába minden trükk, a BF3 minden esetben totális telepítés egy rendszer-telepítés esetén. (hiába másolás ide-oda...) -
Hunork
veterán
Üdv!
Tudom, már értekeztünk itt erről, de most aktuális lesz.
Szóval: játékok újratelepítése nélkül szeretnék egy rendszerfrissítést.
Ami fontos, hogy nálam jelenleg sem a C:-n van a kliens, hanem másik vinyón. Viszont egy korábbi reinstall után is jó pár játékot újra húzott (pl BF3), ami rohadt sok időbe telik, pedig ott volt a gépen.
Kérdésem: itt nem arról van szó, hogy a sok kis Origin mappát szépen el kell menteni a C:-ről (Program Data, Users- itt Local, Roaming, Documents), és akkor okés a dolog?
Vagy mi a konkrét megoldás, mondom úgy, hogy nálam most is külön merevlemezen van a kliens és a játékok is. (egy mappában)
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Hunork
veterán
Üdv!
1szerű kérdésem lenne: Windows 8 reinstall esetén mi a megoldás arra, hogy az Origin, a Steam-hez hasonlóan felismerje a játékait, ami természetesen másik hdd-n található? Egy reinstall már volt régebben, és hatalmasat szívtam, mert 2 játék kivételével az összeset újra letöltötte, és úgy, hogy közben ott figyeltek amúgy a gammák...
Hirtelen az jut eszembe, hogy reinstall előtt egy Origin uninstall, majd install a másik hdd-re, de ez csak az én tippem. (a Steam önmaga sem a C-n van, de az Origin igen)
Válaszokat előre is köszönöm! -
Hunork
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Jajj, kimaradt: .net.framework legújabb legyen feltelepítve.
És még egy tipp, ha esetleg ezzel meggyógyul: a böngésző már legyen megnyitva a kliens előtt. Röhejes, de ez is egy megoldás...
(bár most tökéletes, és nekem W8 van, a kezdetekben sok gond volt vele...) -
Hunork
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Üdv!
Nálam is volt ilyen. Firefox uninstall, törölj mindet, ami erre utal a Users mappából, mindenhonnan. Előtte persze könyvjelzők mentése! Gép restart, Firefox netes install. Nálam ezek után ment. (kifejezetten BF3 alatt fagyott ki, ugye neki kell a böngésző, de nagyon...) -
Hunork
veterán
Command & Conquer: Red Alert 3 - Uprising Origin Key
6S9Z-2VYC-N65Q-R2H6-V6MB
Aki kapja, marja...
-
Hunork
veterán
Üdv!
Hát akkor a kliensben vagy állítsd át az elérési utat, vagy a játékot tedd az alapértelmezett helyre, bár ekkor is tölteni fog, de ha jól emlékszem BF3 esetében nem az egészet szedi le. Vagy: tényleg adj meg egy olyan helyet, ahová később is telepítesz, és töltsd le újra, így a legfrissebb jön le. kulcsokat megjegyzi, nem kell vele szöszölni.
-
Hunork
veterán
Hali!
Tavaly szülinapra kaptam ajcsi pénzt, amit szépen le is vásároltam az Origin-ben, ebben az évben már nincs ilyen adakozás? Még csak fel sem köszöntötte az EA!

-
Hunork
veterán
válasz
Paladin1492
üzenetére
Szívesen, és nagyon jó
, érdemes minimum havonta egy rendszer takarítást csinálni! És akkor: "Örülünk Vincent!" 
-
Hunork
veterán
Hali!
Nálad lehet valami, nekem most is megy, le lehet tölteni. Csinálj egy kis rendszertakarítást (Ccleaner, Wise Registry Cleaer), nézd meg a Tűzfal beállításokat, vagy kapcsold ki, hátha úgy engedi. Ha volt korábban origin a gépen, és remélhetőleg nem abba mentetted a játékokat, akkor törölj minden originre mutató mappát. Gép restart, és utána nézd meg, hogy lehet-e kezdeni valamit. Most ennyi jutott eszembe. -
Hunork
veterán
válasz
Paladin1492
üzenetére
Hali!
Hát sajnos akkor marad a Support, de ők hétvégén nincsenek, ha jól rémlik. De hétfő délelőtt kezdd velük hamar, és ha nem account tolvajlás van, akkor hamar megoldják. Azért előtte egy origin reinstall nem ártana. Meg egy rendszer tisztítás sem. Csak hogy tuti legyen a dolog.

Majd írd meg, hogy sikerült a megjavulás! -
Hunork
veterán
válasz
Paladin1492
üzenetére
Üdv!
Próbálj meg böngészőből belépni, hogy ott sikerül-e.
Ha nem, akkor itt van az EA magyar support száma: 505-9550, keresd őket, általában nagyon gyorsak, és hatékonyak. (kivéve, ha acoount lopásról van szó, mert az legalább 24 óra)UI: nekem is Win8 van, semmi gond.
-
Hunork
veterán
Srácok!
Segítséget kérek, a mai nap ez fogad minden játék indításkor, de amúgy minden más Origin játék működik (Crysis 3 is)
Origin EA is no longer running, Mass Effect 3 will close
(semmi nem megy, még single módba sem tud elindulni, maga a játék nem megy!!!)Kérek valami segítséget, az Ügyfélszolgálat csak hétfőn lesz!
Köszönöm előre is!!!
-
Hunork
veterán
OFF kicsit, de leírom:
Pénteken beszerzésre került a Crysis 3, ennek örömére szombattól ismét azt írta a kliens, hogy Ez a fiók már használatban van..." Nagyon remek!
Ami a biztató volt, hogy email nem jött egy volt szovjet majomtól (mint anno, mikor teljesen feltörtek), úgyhogy lehetett használni a kliens, hétfőn persze Ügyfélszolgálat, hát ők nem tudják, nem látják, de cseréljek jelszót (ami már eddig is 16 karakter volt, mindent tartalmazva, amit engedett), tehát csere, és most jó. De hogy miért kell minden évben eljátszani, főleg egy ütős címnél??? Bezzeg, ha az EA oldalán vagyok, szinte minden mozdulásnál újra és újra be kell jelentkezni...még jó, hogy az oldalukra ennyire ügyelnek.

Forever Origin!
-
Hunork
veterán
válasz
horvathd
üzenetére
Oké. Ez a verzió (sajnos) már elképzelhető.
Én annak idején mindent megváltoztatta, email (teljesen új fiók), jelszó, nick, mindent, plusz a fiók-védelem. Amúgy itt hadd jegyezzem meg, hazánkban az egyik legjobb az EA support.
Remélem, nálunk nem sok felhasználót fog érinteni! -
Hunork
veterán
válasz
horvathd
üzenetére
Jó lenne tudni, hogy mely területet érinti a dolog, feleslegesen nem kell pánikot kelteni. Ha USA-ban USA accountoc-at lopnak, az nem feltétlen jelenti, hogy a mi földrészünkön is. Mondom úgy, hogy egy belorusz köcsög engem már megszívatott, így az accountom mellett védelem van, csak magyar support-on keresztül lehet belemászni, és egy védelem-jegy vagy mi a szösz van még mellette, hogy már 1szer feltörték...

A közölt hír elég hiányos, slendrián, így könnyen félrevezető is lehet.
Ilyen híreket szoktak továbbítani csodás mail-láncokon keresztül...
-
-
Hunork
veterán
válasz
Zoli133
üzenetére

Hát ez nem semmi. Köszönöm a tippet!
Pedig azt hittem, hogy a magyar srácok mindent tudnak... legalábbis én elégedett vagyok velük még így is, ezt az apróságot elnézem nekik, végül is egy 2,5 eurós DLC-ről van szó...Agyzuzo: neked is köszönöm, de nálam van egy lurkó, marhára élvezi, hogy mindent ért a játékban, ez mégsem egy agyatlan Fps...(hiába jó angolból, azért itt hosszú szövegek is vannak...)
-
Hunork
veterán
ááá. nem tudták beintegrálni a ME1-et az Originbe a srácok az ügyfélszolgálaton
, mert nekem magyar nyelvű verzió van meg (cd projekt), így a kapható, és kellemes árú DLC sem jön le...pedig a trilógia megvan...de szép is lett volna... 
-
Hunork
veterán

Teljesen igazad van, de a fent említett három gamma miatt muszáj fenntartanom.
És a Darkspore meg a NFS The Run van még rajt, és mindegyik vagy akciós volt, vagy előrendelt agyonpakolva DLC-el, pólóval...Amúgy Steam.
A Uplay-ről meg ne is beszéljünk, akkora hatalmas f@stalicska, hogy na, egy előnye van, hogy nem kér állandó mappát, bárhova lehet telepíteni a gammát, de a GRFS esetében pl vagy harmadszorra lehet multizni, addig kidobál a Ubi szerver, vagy egyáltalán nem lehet multizni, ez meg a Driver SF. 
-
Hunork
veterán
Teljesen jó, amit írtál
, de nagyon játékfüggő, vagy akár gépfüggő
is lehet a dolog, nálam 3 játék a fentiek szerint ment, de a BF3, Darkspore újra le lett szedve, azaz felülírta a gépen lévő fájlokat, de nem hipp-hopp, mint a másik 3 játék esetében, hanem teljes-telepítés volt...(mondjuk itt annyi előny van, hogy a legfrissebb verziót szedi le mindenképpen, ami a Darkspore esetében egészséges volt, mert lemezes install után vagy 40 perc volt anno csak a frissítés...) -
Hunork
veterán
Ahány ember és gép, annyii verzió...
Sajnos nem Steam...
Nálam is úgy volt, hogy megadtam a mappát, látta is a játékokat, de mindegyiknél ott fogyelt a telepítés. Három játéknál csak gyors ellenőrzés volt, meg a patch-ek, aztán már ment is, de pl. a BF3 esetében az egészet leszedte a netről újra...sajnos, nincs 1értelmű recept, le kell nyelni ezt a békát...Amúgy ha már itt vagyunk, egy kérdés: Origin esetében nem lehetséges, hogy két mappa legyen megadva a játékoknak? (telik a merevlemez...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 14700K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Lian Li Lancool 207 Digital 750W
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mondjuk a kliens üzemeltetők gondolhatnának ilyen dolgokra is...

Holnap hazaérek, és ez lesz az első dolgom, hogy megnézzem az Origin-t.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)

Nálam fehérorosz támadó volt anno. Azóta "jelzett" az accountom, csak én és az EA férhetek hozzá.

)