Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
DomHUN1108
újonc
válasz
horvathd
üzenetére
Jó rendbe már rá jöttem...
akkor ez:
Sziasztok!
Óriási segítséget szeretnék kérni!
Nem erre a fiókomra szerettem volna aktiválni a Fifa 14-et hanem egy másikra amin mindegyiket használom, de ez egy régi fiók amin nincs is játék csak ugye a fifa mert ide aktiváltam véletlen.
MEGVETTEM!
Nem lehet átrakatni a másik fiókomra??
Tudom is bizonyítani megvan a doboz, sorozatszám, cd,.
Előre is köszönöm mindenkinek -
válasz
horvathd
üzenetére
hát... nem egy mappában vannak (Bin32 vs. Bin64) és ki tudja, hogy mi mindent használnak még a mappájukból. Az ötlet viszont nem tűnik rossznak, thx. Megcseréltem a két mappa nevét és így most megy. Csak ha majd egyszer hibával kidob mert nem talál valami fájlt, akkor jusson eszembe ez a csere.

-
-
Hunork
veterán
válasz
horvathd
üzenetére
Oké. Ez a verzió (sajnos) már elképzelhető.
Én annak idején mindent megváltoztatta, email (teljesen új fiók), jelszó, nick, mindent, plusz a fiók-védelem. Amúgy itt hadd jegyezzem meg, hazánkban az egyik legjobb az EA support.
Remélem, nálunk nem sok felhasználót fog érinteni! -
Hunork
veterán
válasz
horvathd
üzenetére
Jó lenne tudni, hogy mely területet érinti a dolog, feleslegesen nem kell pánikot kelteni. Ha USA-ban USA accountoc-at lopnak, az nem feltétlen jelenti, hogy a mi földrészünkön is. Mondom úgy, hogy egy belorusz köcsög engem már megszívatott, így az accountom mellett védelem van, csak magyar support-on keresztül lehet belemászni, és egy védelem-jegy vagy mi a szösz van még mellette, hogy már 1szer feltörték...

A közölt hír elég hiányos, slendrián, így könnyen félrevezető is lehet.
Ilyen híreket szoktak továbbítani csodás mail-láncokon keresztül...
-
Hunork
veterán
válasz
horvathd
üzenetére
Nem, nem, valami félrement akkor.
Gmail fiókba be tudok lépni, azzal semmi gond. Csak persze ott megváltoztattam a jelszót. Illetve ott is, meg az Origin kliensben is.
Már nem is agyalok, belefáradtam.
Az illető nem játszott a nevemben, sőt, már nincs is meg a nick-em.
Vagy az Origin ennyire béna, vagy nem tudom tényleg, elég régen tag vagyok ott.
De mondom, dobozos verziók, számlákkal, nagyon nem izgatom magam.
Az ominózus email címet nem használom semmilyen pénzügyi tranzakcióhoz, csupán a Vodafone arra küldi az aktuális számlát, oszt ennyi, de nem a fiókon keresztül fizetem, sőt, az csak egy értesítő, a számlakivonat sem oda jön.
Csak nem értem, hogy a rákba lehetséges, ami velem történt úgy, hogy pénteken délben minden rendben volt, és NEM volt email cím megváltoztatás.
(hó, Jack Bauer most azért rendbe tenné a dolgokat kúszva-futva-úszva-repülőn...)

-
Predator2
addikt
válasz
horvathd
üzenetére
hát lehet valamit rosszul csináltam de nálam nem így történt
fogtam daektiváltam majd uninstalláltam a játékot próba gyanánt és amikor vissza telepítettem és újból aktiváltam ugrott egy lehetőségemmilyen verziót vegyen az ember amit ha 34234234x törlök akkor még 2342342x telepíthetem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4096
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

elnézéseteket kérem nem értek annyira hozzá 

Én annak idején mindent megváltoztatta, email (teljesen új fiók), jelszó, nick, mindent, plusz a fiók-védelem. Amúgy itt hadd jegyezzem meg, hazánkban az egyik legjobb az EA support.