Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
szarba nem lépek

-
Youri
veterán
Pedig hányszor telepítettem újra a windowst a Crysis 2 alól, és változatlanul 4/5-öt mutat az activation.exe, mint az elsőnél. Holott a Crysis 2-nek meg is emelték 50-re... De más játékoknál is ez a helyzet. Origin alatt valahogyan ezt kiküszöbölhették. Nagy kegyesen
Ja és hiába van fent RA3, ME1, és DS is, ezt kapom...
-
Youri
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ha megveszed tőlük, akkor lehet. Ha nem, akkor nem
-
-
Youri
veterán
válasz
}{3@Đ$}{0ot
üzenetére
Jól érted
-
Youri
veterán
Ha másik partícióra/vinyóra telepítitek a játékokat, akkor win reinstall esetén azt nem ismeri föl?
-
Youri
veterán

-
Youri
veterán
válasz
DJNapoleon86
üzenetére
origin.exe-re jobb klikk, futtatás rendszergazdaként, és akkor az uac előugrik
-
Youri
veterán
válasz
üzenetére
EA-nek a pénz nem kérdés. Túl sok barinstorming sem kell az ilyen dolgok kitalálásához, mert ismert a példa. Az alapvető, szükséges, és elengedhetetlen funkciók implementálását követően neki lehetett volna látni az egyedi funkciók kialakításához, ami persze nem történt meg. Az, hogy a store ne legyen olyan igénytelen, amilyen, nem kellene szerintem nagyon nagyot innoválni. Licenc? Egy ilyen cég megteheti, hogy a szükséges licencek nélkül vág bele valamibe? Vagy komolyan azt gondolták, hogy ezeknek a hiánya senkinek nem tűnik fel?
-
Youri
veterán
válasz
üzenetére
Nem is hasonlítom az EADM-et a Steamhez, de az Origin készítésekor láthattak már egyet s mást arról, hogy a Valve mit csinál. Ehhez képest még mindig rengeteg alapvető funkció hiányzik, kezdve a telepítés kijavítása funkcióval, vagy a gyökér aktivációs limit kiirtása, és még sok más. Nem is FPS dzámlálót, vagy screenshot managert várok, bár jó lenne, hanem azt, hogy ha megsérül valamelyik telepítésem, ami nem natívan origines, ne kelljen letöltenem cakklipakli az egészet újra. De oldalakat irkálhatnék ide, amit nem akarok, elég annyi, hogy a fapados jelző, nagyon távol áll az igazságtól. Ez konkrétan közel ugyanaz, mint az EADM, de próbálják másnak beállítani
-
Youri
veterán
Ha valaki tervezi a BF3 Originen történő megvásárlását, ezzel a kóddal kap mellé egy Karkandot
dmperyhvmot8mx
-
Youri
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Nem hiba, feature...
-
Youri
veterán
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
Kupont vagy kapsz, vagy nem...
Nem értem, ha már ezt a (...) origint feltalálták, miért nem gyomlálják ki az egyéb aktivációs baromságokat.. Én meg szaladgáljak a supporthoz, várjam ki az x perces sorom, és magyarázkodjak, hogy szeretném használni a szarukat, amit kifizettem?
Persze support is jó. Kérdez valamit, én instant válaszolok, ő meg 1-2 perc múltán reagál is rá... Ahogy egyik-másik esethez hozzáálnak - egyik megteszi amit kér az ember, a másik nem - szerencse, ha az elsőnél sikerrel jársz, nem kezd el kekeckedni, hogy nem létezik a kulcs, meg ilyenek.
Tök jó, hogy létezik ilyen közvetlen support chaten, sokkal jobb mint amikor a rifteseket hívtam telefonon, de ez így ultra gáz, és nem akarok állandóan supportálva lenni, jobb szeretem, ha a dolgok csak működnek. -
Youri
veterán
nem mondtam nevet, akinek én láttam a hirdetését, így árulta: nem regelhető 1500 , regelhető 2000. A regelhetőre azt mondta akkor, hogy nincs és nem is lesz, ezért vettem egy nem regelhetőt, és nem is lehetett regelni, de működött a multi. Pár nappal később vetten egy regelhetőt mástól, így a nem regelhetőt tovább passzoltam egy haveromnak.
Wizard of Oz: nem lehet
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Proxmox VE
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest