Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
ruti
Közösségépítő
válasz
kaszaking
üzenetére
megéri, vannak szerverek, és nincs csalás
-
előzőekből következik, h élvezetes a játék, és csapatmunka van, nem idétlen hősködés
a divatarcok már régóta az újabb verziókat verik
-
pár napja volt Steam Sale-en olcsóbb még ennél is, 2,2 eur,
és azt is lehet add-olni az origin fiókodhoz, a support segítségével, így két helyen lesz meg. -
ruti
Közösségépítő
válasz
Twilight.666
üzenetére
Zombies On The House

-
ruti
Közösségépítő
a Best-buy topicban gyűrjük a témát, de csak 1 pluginról tudok...több van?
-
ruti
Közösségépítő
gyorsban tudna vki segíteni?
miért nem indul ez az akciós bf3?
Play gomb -> böngésző nyílik -> Battlelogba automatikusan beléptet a futó origin kliensem adataival -> de sem campaing, sem multi nem indul, jobb alsó sarokban négyzet villog, Initializing... felirat, és semmi egyéb...mit csinálok rosszul?
-
ruti
Közösségépítő
chat-en egyszer tőlem is bekért fűt-fát, titkos kérdést, stb...
és végül közölte velem is, hogy telefonáljak...
válaszoltam, hogy higgye el, enyém az acc, mindent tudok róla, hiszen látja, stb...
rövid szünet...
és megcsinálta az aktiválást
(egy dobozos játékot kellett feltenni acc-omra)tényleg support-osa válogatja, kibe akad az ember

---
amúgy mostanában durva ez a várakozási idő, régen rögtön kaptam "vonalat", mostanában tényleg 35-40 perről indulunk, és ez csak emelkedik az idő előrehaladtával
-
ruti
Közösségépítő
mi ez a "szülinapos kupon" Origin-en, el tudná valaki mondani?
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Bjørgersson
üzenetére
én az USA support-ra gondoltam, akiket mindig el lehet érni,
a magyar tényleg nincs hétvégén, hétköznap meg 18.00-ig érhető el telefononde a te problémádat jó eséllyel csak a kintiek tudják megoldani, bár ne így legyen...
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Bjørgersson
üzenetére
support megcsinálja, live chat-en
-
ruti
Közösségépítő
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
ment privi
-
ruti
Közösségépítő
aki a másik topicban már olvasta a rögeszmémet, attól szíves elnézést kérek...

Amazon-on most -75%-os akciós Crysis 2 Maximum Edition addolható Origin fiókomhoz?
az a hír akkor kacsa, hogy a C2 (sima) addolható, csak a C2 Max Edition nem?
valaki esetleg próbálta már?
-
ruti
Közösségépítő
Nekem nem sikerült a steam-es példányomat simán hozzáadni az Origin "My Games" könyvtáramhoz, sem kliensben, sem weblapon keresztül.
Kellett hozzá a Support, aki szépen berakta a könyvtáramba, méghozzá Digital Deluxe Edition formájában. A Support-os elmondása szerint a Specact Kit-et a játékban kell majd hozzáadnom. Szerinte a Vietnam-ot is
--
A Veteran (1) status sem ment könnyen, mert úgy kaptam meg az 1-est, hogy a meglévő BF2-t nem látta az acc-omon, ellenben látott egy 2142-t, ami nincs is
Lényeg, hogy a Garand megvan. -
ruti
Közösségépítő
válasz
csaba951
üzenetére
ez erdekes, mert a veteranon mar probaltam regelni korabban, hiszen a bc2-nek az EA online-on regelt acc-jara tetettem ra utolag a bf2-t a support-tal, igy lett elmeletileg 2 game az acc-on, de megsem adta a vet statust. majd most h a jatekkonyvtaramban lesznek egyutt, remelem megadja
-
ruti
Közösségépítő
sziasztok!
a steam-en használt Bad Company 2-met szeretném hozzáadni az Origin-es account-omhoz
utánaolvastam, elvileg lehetséges, nekem azonban valamiért nem sikerül...
origin kliensből próbáltam, azt írja, próbáljam az aktiválós weblapon keresztül, és ad egy linket...azonban ott sem sikerül, más hibaüzenetet nem ad, csak ugyanazt, mint a kliens: "a weblapon keresztül próbáljam"...dehát ott vagyok
van akinek már esetleg sikerült?
-
ruti
Közösségépítő
sziasztok!
szeretnék az Origin-es acc-omra tenni egy használt, dobozos BF 2142-t, ami annak idején (halvány emlékek szerint) volt e-mail címmel regisztrálva az EA Online-on
jól gondolom, hogy még a teljes régi acc töröltetése után sem lehet a volt acc-hoz kapcsolt bobozos játékot mégegyszer, más accountra regisztrálni?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Trollok komolyan
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Sweet.tv - internetes TV
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tőzsde és gazdaság
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB fekete színben, független
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest