- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aslan
aktív tag
válasz
polonic #1704 üzenetére
Én a Steam rendszeréből indultam ki, ott ha egyszer már aktiválva volt a játék, csak mert feltettem egy másik gépre is és beléptem a profilomba, azért nem kellett plusz külön aktiválni. Ezért gondoltam azt, hogy hozzáértő emberektől kérdezem meg. Attól tartottam, hogyha a laptopomon is beaktiválom (Nyilván ugyan azzal a kulcsal, amit megvásároltam) a játékot, akkor esetleg kulcsütközés miatt bannolják, vagy tudja a rák, jobb félni, mint megijedni. Nem tudom Originéknél ez hogy megy.
Akkor azt mondod, hogy a lapotpomon ugyan úgy aktiválni kell a játékot, amit egyszer az asztali gépemen már aktiváltam ugyan abban a profilban?!
Általában itthon, az asztali gépen játszom, de olykor előfordul, hogy el kell mennem hosszabb időre, ilyenkor a laptopot viszem magammal, és ezért lenne jó, ha azon is meglenne a játék.
-
törölt tag
válasz
polonic #1437 üzenetére
3,75 €-t is sajnáltam anno rá bár inogtam de végül is kihagytam
Jó dolog ez a nem adnak ki demót módszer, mert nehezebb dönteni
Bár ilyenkor megnézem az metascore-t aztán az alapján hozok döntést. Nagyon ritkán nem értek egyet csak az ottani pontokkal, pl Duke Nuke-mnek én adtam volna 70-et még úgyis, hogy néha baromira untam
Ami érdekes az az ilyen Steam exklúzív játékok mint az avp Origininen. Gondolom csak kódot ad, meg a képet az Origin gyűjteménybe,m ert amúgy letölteni Steamről kell. Igaz D2D-nél volt olyan, hogy valami 1.0-s Steam installer fent volt pár ilyen játéknál zip-ben, aztán biztos volt aki onnan telepítette
Vagy például Impulse-ról vettem az MW3-at és az Impulse kliens is töltené , ráadásul nem is a Steam könyvtárába hanem egyenes oda ahol a saját mappája van, ez esetemben a C, mondtam oké, elég ha a kódot beillesztem a Steam kliensbe
-
törölt tag
válasz
polonic #1181 üzenetére
Ezért mondtam, hogy mázlista osztrákok
1867-ben ezt még "nagyjaink" nem látták
Pedig akkor is kapizsgálható volt, hogy a magyar nyelv mivel csak mi beszéljük és nincsenek nyelv rokonaink - a finnek sem azok ez már eldöntött tény - soha sem lesz még regionálisan sem tényező, nem hogy világ szinten.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
polonic #1018 üzenetére
Ez nálam is fenn áll, sajnos. Kicsit ciki, hogy kb. fél percet kell várnom mire felugrik a bejelentkezőablak (néha ellenőrzöm is, hogy nem fagyott-e le) és még utána is gondolkodik egy keveset, bejelentkezve is igen komótosan lehet haladni a kliensben
Vágjuk rá, hogy optimalizálatlan (de azért az EverQuest 2 nyomába semmi sem érhet).
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem vicces.
Egyébként nem csak nálam van gond:
-
Rabbitf_24
addikt
Igen, steamen is ki kell fogni, itt meg aztán főleg minden drágább, 300-as euróval.. ahh
GTA 7,5 Eur-ért (minden rész) a steamen... ennél nagyobb buli nincs...
Most a Grid is olcsóbb, 1044 Ft volt, az se vészes...Várni tudni kell, mondjuk a Battelfield 3-ra nem várnék ennyit...
Meg is nézem azt a másik topicot. -
Peace
nagyúr
Néztem FAQ-t, azt volt az első anno, de mivel a zárt wi-fi router beállításaihoz nem férek hozzá, így nem igazán mentem semmire, másra meg nem tudok gondolni. KIS-ben teljes hozzáférést kap a nethez, tehát elvileg minden porton mindenfele kommunikálhat, ezzel sem lehet baj.
FaTHI: Az a baj, hogy elvileg naprakész a win, mert automatikusan szedi és telepíti a frissítéseket, de ránézek majd, mert ez most egy apró reménysugárnak tűnik.
-
-
Neró
őstag
Igen.
Hát nem véletlenül Béta a Béta. Na mindegy belinkelem ami az Originben is van. Ha változik majd frissítjük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Túra és kirándulás topic
- Ingatlanos topic!
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Minecraft
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest