Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Ne legyél már ilyen élhetetlen!

Ha Origin-en be van állítva az adataidnál Magyarország, akkor váltsd át USA-ra. Utána kilépsz az Origin-ből, és csinálsz egy ingyenes VPN kapcsolatot az USA-ban. Origin-en belépsz, és megpróbálod használni a kódot. Ha szerencséd van akkor megy, ha nem, akkor meg nem.
-
törölt tag
Ja a GameFly is odavert nekik, mert az Originen legolcsóbban is 25 € körül volt a Batman, tegnap meg megvettem 9.99 angol fontért

Pedig már kezdtem szomcsi lenni, hogy semmi jó akció húsvét idejére
Aztán GF dobott két olyan játékot is ami között vacilláltam, a másik az Alan Wake volt, de mivel a Batman-nek már az első része is meg van még D2D-ről így emellett döntöttem 
-
Youri
veterán
- support kiveszi
- nem kell felhő, eszembe nem jutna bekapcsolni egy féléves szoftverben egy ilyen érzékeny funkciót
- ilyet nem tapasztaltam
- ilyet nem tapasztaltam
- ilyet nem tapasztaltam
- igen, csak annál, mert az az első origines játék, mivel a többit csak utólag beletetted, már amit lehetett, de a bf3 eleve originre jelent meg
- ilyet nem tapasztaltam
- megesett steamen is már -
oriic
HÁZIGAZDA
Na ezek közül egyedül a bf3 béta az ami zavar. De support az is eltünteti. Illetve ami zavar még hogy az ingyenes játékokat sem lehet törölni. (nálam véletlenül van egy sims 3 teaser)
Steam-hez hasonlítani nem lehet tényleg. Annak is voltak gondjai amikor indult, lassan 10 éves lesz. Pár év múlva az origin is stabil lesz szerintem. Én elvagyok most vele, ha pár hónapon belül behozzák az olyan akciózásokat mint steam-nél(féláras, negyed áras kedvezmények) akkor jó lesz ez is.
polonic:
Köszi, volt akkor egy kis képzavar.

-
Youri
veterán
https://activate.ea.com/activategame.do
Apache error, miután próbálkoztam

-
Agyzuzo
addikt
Magyar support? Mé, van olyan is?

Live chat-eltem, de az se mindig jön be. Tegnap 2 ember is megpróbálta regizni a Bulletstorm-ot, egyiknek se sikerült. Na akkor írtam egy mail-t az amcsi supportnak, ők meg lazán bereggelték. Sőt, sztem most két Bulletstorm-om van, mert fel van telepítve egy a gyári kulccsal és bekerült az acc-omra egy másik, tök más kulccsal.
-
Zamery
senior tag
Ez az eset megoldódott! A The Saboteur c. játékot regisztráltam az Origin-en keresztül. Az Origin Help Center Live Chat-en keresztül segítettek, és adtak egy új kódot, amivel regisztráltam a játékot! Mindez persze csak az amerikai központon keresztül működött, a magyarok azt a választ adták, hogyha dobozosan vettem meg, akkor azt nem tudom regisztrálni...
A hsz-ben említett másik két játékot meg már korábban sikerült aktiválni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új Lenovo V15 G4 FHD i5-13420H 4.6Ghz 8mag 16GB RAM 512GB SSD Intel UHD Graphics XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Aztán GF dobott két olyan játékot is ami között vacilláltam, a másik az Alan Wake volt, de mivel a Batman-nek már az első része is meg van még D2D-ről így emellett döntöttem

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)