Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
mate1119
csendes tag
UEFA Euro 2012-őt vagy a PES 2012-őt vegyem meg?
Az UEFA Euro 2012-őt netről kell letölteni? hány mega?
-
Youri
veterán

-
ruti
Közösségépítő
sziasztok!
szeretnék az Origin-es acc-omra tenni egy használt, dobozos BF 2142-t, ami annak idején (halvány emlékek szerint) volt e-mail címmel regisztrálva az EA Online-on
jól gondolom, hogy még a teljes régi acc töröltetése után sem lehet a volt acc-hoz kapcsolt bobozos játékot mégegyszer, más accountra regisztrálni?
köszi
-
törölt tag
Hát én úgy vagyok vele, hogy megvárom a stabil bétát

-
törölt tag
-
Gergosz2
veterán
Várható itt is valami nyári leárazás?
-
mate1119
csendes tag
Beírom jól az ID és PW de azt irja ki hogy hibás id vagy pw.
Mit tegyek? -
mate1119
csendes tag
És kül. hogy tudom telepíteni a CD-ről.
Mire menjek rá? Auto Run vagy Setup. De akár melyikre megyek rá mindíg az Origin-t adja ki és ott letölti. -
mate1119
csendes tag
Hello.
Lécci segítsetek. Gondok vannak a FIFA 12 telepítésével az Originen bellül.
Beraktam a CD-t rámentem az Auto Runra és ki kelett választanom a nyelvet. Utánna telepítette az Origin-t és frissítette. Elkezdte a telepítést. Azt írta ki, hogy másolás a CD-ről utánna 99%-nál megállt és azt írta, hogy telepítés. 5 órája azt írja és nem fejezi be.
Mit csináljak. Már sokszor próbáltam újra és ugyan az. Mit tegyek? Lécci segítsetek. -
csaba951
veterán
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Szerintem menni fog.
Azért annyira ne legyél kétségbe esve! Az 5 helyet 4 aktiváció maradt, vagyis még mindig költözhetsz 3 alkalommal. Az aktivációk egy részét vissza is kapod, ha egy ideig inaktív az adott gép. Viszont ha elfogy az összes aktiváció, még mindig ott van az ügyfélszolgálat, akik előbb-utóbb segítenek.
-
Agyzuzo
addikt
Becsúszott egy rendszer újratelepítés (sőt, igazából egy új konfig), viszont az Origin-es játékaim fennmaradtak az egyik vinyón telepítve + sajnos beaktiválva is. Újratettem az Origin klienst. Fog ez így menni mint a Steam esetében, vagy bukó? Mert pl. de-authorizálni már nem fogom tudni a játékaimat, az tuti...
-
BigBlue69
őstag
https://activate.ea.com/gameactivation.do
https://activate.ea.com/activategame.do
https://activate.ea.com/applyentitlement.doEzeken az oldalakon akarok regizni Bf 2 Complete-t , de kér valami screen name-t az mi?
-
Gyusz
őstag
Esetleg egy másik verziójú Origin is segíthet.
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Volna egy problémám az uncsimnak kölcsönadtam az origin fiókomat.
A Mass Effect3 mal akarna játszani de nem tud.
Miután letölti a gamet kiírja neki hogy nem rendszergazdaként van bejelenkezve és telepítést nem akarja befejezni.
Nem tudjátok mi lehet a gond? -
csaba951
veterán
válasz
Levi1144
üzenetére
Hm. A legjobb az lenne ha az EA ügyfélszolgálattal vennéd fel a kapcsolatot.
A regisztráció egyes fázisait itt találod lépésről-lépésre.
-
Levi1144
csendes tag
-
csaba951
veterán
válasz
Levi1144
üzenetére
Első lépésben felejtsd el a DVD-t! Innen töltsd le az Origin-t, és telepítsd fel! Ha Windows 7-et használsz, akkor Futtatás rendszergazdaként-tal indítsd el. Hozz létre egy Origin fiókot, majd a belépés után a fogaskerék ikonra klikkelve a "Termékkód beváltása" menüpontban tudod aktiválni a játékot.
-
Levi1144
csendes tag
válasz
Anonymus X
üzenetére
nekem az lenne a problémám, hogy megvettem a bf3-t betettem a cd-t telepítés origint feltette kérte hogy frissítsem frissítettem de kiírta hogy az origin.exe fájl nem másolható nem baj kihagytam.. folytatom tovább bemegyek az originbe és írja hogy a frissítés után tegyem be a bf3 cd-t és telepítsem .. beteszem bf3 cdt telepítés de csak az origint hozza ki .. gondoltam reggelni kell hát reggeltem 100 féle módon egyik email sem Id sem vagy jelszó sem volt neki érvényes.. egyszer a reg után behozta hogy köszönjük a regisztráció ta rendszer most beléptet és vártam egy órát semmi.. akkor már email is jött a regről kilépem originből visszaléptem megpróbáltam azzal amiről már emailt is kaptam de az sem volt jó úgyanúgy id email vagy jelszó hiba légyszives segítsetek.....
-
Anonymus X
tag
válasz
Scooby Dou
üzenetére
Ennyi info van egyelőre. Nézd meg, hogy tudsz-e új jelszót kérni arra az ID-re.
-
Scooby Dou
aktív tag
az egész rendszer halott?regisztráltam originre és azt írja hogy ID vagy jelszó helytelen..
-
törölt tag
válasz
Anonymus X
üzenetére
Ja én meg a másik gépemre akartam telepíteni pár Origines játékot

-
törölt tag
válasz
Anonymus X
üzenetére
Nálam is

-
had423
aktív tag
válasz
Anonymus X
üzenetére
nekem ment egész nap.
-
Anonymus X
tag
Sziasztok!
Nálatok megy az Origin? Nálam kapcsolódási hibát jelez: bejelentkezési szerver nem elérhető vagy nem válaszol.
-
JamesHun
addikt
látom megoldódott a gondod originnél
nem MVP-s az alaplapod véletlen?
nekem akkor nem ment rendesen jó pár origines cucc ha az MVP-s progi fent volt a gépen. Kilőttem és azóta nem volt gondja -
-
csaba951
veterán
válasz
csigacska
üzenetére
Végül is nem volt eredménytelen a nap, sok minden kizárható ezek alapján.
Pl. biztosan nem hardware hiba. A játékok futtatásához szükséges segédprogramok telepítve vannak és jól működnek. A számítógépes hálózattal, illetve azokat használó programokkal kapcsolatos hibák is kizárhatóak. Korábban sikerült kizárni az ativirust is.
Tényleg nem maradt más, mint az, hogy valamelyik futó program vagy szolgáltatás nem működik együtt az Origin-nel. Ha ugyanaz az operációs rendszer van mind a kettőn akkor a feladatkezelőben nézd meg, hogy mely programok futnak a laptopon. Az asztali gépen meg szépen kezd el bezárni egyenként a nem közös programokat. Utána minden egyes alkalommal próbáld meg elindítani a ME3-at!
-
haly
őstag
válasz
Zoli133
üzenetére
Igen, én is szenvedtem vele egy pár napot. Először csak írtam nekik, ahogy javasoltátok, vissza is írtak egyszer, de nagyon szűk szavúan, válaszoltam nekik, azóta nem kaptam választ. Meguntam, felkerestem a live chat-et aztán már itt is a játék a fiókomban. Igaz új fiókot kellett létrehozni
Igazán megcsinálhatnák, hogy lehessen átrakni más profilokba játékot. Mert valaki egy helyen gyűjti az összeset, mint én, és így kibasznak vele. Mind1, úgy sem játszok vele sokat, csak nagyon b@szta a csőröm, hogy nem működik. 3 éve még nem gondoltam, hogy 1 e-mail-re kéne tenni az összes játékomat. Na majd innentől odafigyelek 
-
csigacska
tag
válasz
csaba951
üzenetére
Sajnos még nem oldódott meg, tegnap este hagytam a fenébe az egészet, most megint nekiesek, talán lesz megoldása a problémának.
A többi játékom amik Steamon vannak lazán futank, a géppel nincs semmi gond, nem melegszik túl. A másik jó dolog, hogy a laptopon meg lazán fut az Origin, ott simán elindult az ME3, de szegénykének már a BF3 túl nagy feladat lenne, ezért próbálkoztam tegnap azzal, hogy az asztalin indítom el.
-
csaba951
veterán
Már túl van rajta. Nem segített. Olvasd el a #1840-t, hogy miken van már túl.
Ha a 3D teszt programok rendesen futnak. Akkor a most futó programok valamelyikével akadnak össze a játékok. Ilyenkor sajnos egyenként végig kell nézni a Feladatkezelőben az összes futó programot, és befejezni azokat amikre játék közben nincs szükség. Rettentően időigényes, de szerintem máshogy nem fog menni.
Ha nem futnak a 3D teszt programok, akkor Direct-X újratelepítés, videókártya driver újratelepítés.
A 2 hét alatt semmi gond nem volt az egyéb programok használatában? Nem kezdett el mostanában a meleg miatt fagyni a gép?
-
csaba951
veterán
válasz
csigacska
üzenetére
MSI Kumbustor vagy 3D MArk 11 fut rendesen?
-
csigacska
tag
Kezd elegem lenni az Originből... végre lenne egy kis időm játszani erre nem indítja a játékokat. Bf3-mat próbáltam hibát írt ki, kijavítattam a játékot originnel, nem segített ez sem. Utána töröltem, leszedtem még 1x, semmi változás, ugyanez az ME3-mal, aztán az Origint is töröltem, újraraktam de semmi változás...
Mi lehet szerintetek a megoldás?
kis plussz infó: virusirtó: Avast, tűzfal: comodoIndítási hiba!
A(z) Mass Effect 3 nem indítható el. Kérjük ellenőrizd, hogy a játék megfelelően van-e telepítve, és próbálkozz újra.
Az érdekes hogy a feladat kezelő szerint a program elindul, de csak kb 1,5 mega memóriát eszik, ugyanez a bf3-nál, ha pl. az origin fórumot akarom megnyitni az Originből, akkor indít egy Chrome-ot és az is 1,5 megát eszik

-
Föcsök
aktív tag
Az origin már nem osztogat szülinapi kuponokat? Mert nekem tegnap volt, és nem kaptam semmit se.

-
csaba951
veterán
Ebben a konkrét esetben pénzmozgás nem történik. Azért bannolnak mert használom az ő általuk megadott promóciós kódot?! Ezért mindenki körberöhögné őket!

Viszont az érdekes, hogy bizonyos VPN szolgáltató(k) esetén valóban nem kapcsolódik az Origin kliens. Szerencsére vannak más szolgáltatók is! Nekem csak azért nem kell a kód mert ebből 2 játék már megvan, a 3. meg pont nem érdekel.
-
Zamery
senior tag
orichalcos: A kódot email-ben kaptam. Valószínűleg azért (a support szerint) mert az EA weboldalon USA van beállítva tartózkodási helynek. Nem tudom miért, valószínűleg nem változtattam meg. Elég régi már az acc. nem emlékszem, hogy mi volt amikor csináltam.
csaba951: Mivel csak az Origin-en keresztül érvényes a kód a vásárlásnál, de az VPN-en keresztül nem kapcsolódik a szerverhez, ezért nem tudom megoldani azt amit írtál. És mint kiderült ez legálisan nem is lehetséges.
A supporttól megkérdeztem, hogy aki Amerikában vagy Kanadában lakik, az használhatja, szóval ez van.
-
csaba951
veterán
Ne legyél már ilyen élhetetlen!

Ha Origin-en be van állítva az adataidnál Magyarország, akkor váltsd át USA-ra. Utána kilépsz az Origin-ből, és csinálsz egy ingyenes VPN kapcsolatot az USA-ban. Origin-en belépsz, és megpróbálod használni a kódot. Ha szerencséd van akkor megy, ha nem, akkor meg nem.
-
Zamery
senior tag
-
croli
aktív tag
Üdv!
Nincs esetleg valakinek promo kódja amit ideadna?
Nagyon köszönném
-
Zoli133
addikt
Rájöttem, hogy megérte először a magyar supporthoz fordulni, hisz most esik le hogy kaptam egy 15%-os kupont....
Nah fel is használom
-
Zoli133
addikt
Ezek a supportok mindenhol ilyenek, Praktikernél voltam a törzsvásárlói adatokat karbantartani pár hónapot, és a Call Centeresekkel kerültem egy helyre, náluk is rögzítik a beszélgetést és nap közbe a főnök kiválaszt véletlenszerűen párat és meghallgatja, majd kiértékeli, és bizony ha az értékelés nem elég jó akkor viszlát....
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Zoli133
üzenetére

Egyébként a supportnál érdekes arcok ülnek. Van hogy kikaptam egy normálisat, akivel még beszélgetést is kezdeményeztem. PL kérdem tőle hogy merre lakik, mit szokott csinálni, szereti-e a munkáját.Erre kapom választ hogy nem válaszolhat ilyenre, ellenőrzik chat logot és ha ilyen infókat találnak benne ki is rúgják őket..

A másik véglet amikor tök kedvesen előadom hogy mi van, ennél kedvesebb nem is lehetek, erre meg rávágja hogy ő ezt nem tudja megcsinálni, köszöni hogy felkerestem oszt zárja a chatet. Se puszi se pá, semmi... WTF mondom.
-
Zoli133
addikt
Nah sikerült, CD Prohjektes mass effect originen

Leírtam a problémát és rögtön regelte be a játékot a support, meg se említették h bármi gond lenne, magar support meg azt mondta olyat nem lehet....
Agyzuzo: Egy Angad nevű ember volt, esetleg rá gondoltál? -
Zoli133
addikt
Egy gyors kérdés hogyan érem el az angol live chatet? help.ea.com-on?
-
had423
aktív tag
Jó, most már minden rendben megy.

-
csaba951
veterán
-
had423
aktív tag
válasz
üzenetére
Na! megjött az unlock code e-mailben.
Azt meg már csak be kéne olvastatni a termékkód beolvasásánál. Aztán
"Hiba történt kérésed feldolgozása során. Kérjük, próbálkozz újra később!" Ezután meg "a munkamenet időkorlátja lejárt".
Itt már tuti, hogy a rossz kisugárzásommal van a baj, úgyhogy megpróbálom estefele.
Köszi a válaszokat
-
csaba951
veterán
Nekem az első vásárláskor volt hasonló hibám, még tavaly november környékén. Csodálkoztam is, mert ilyet a Steam-en soha nem tapasztaltam.
Idén egyik vásárlásom után sem jött elő ez a probléma. Furcsa, hogy most találkoztál vele.
A fizetés sikeres volt. Gyakorlatilag 5 másodpercen belül meg kellett volna jelennie a játékaid között. Esetleg egy nézet váltás után a Játékok és az Üzlet között. Legrosszabb esetben egy kilépés-belépés után, de ha ekkor sincs meg akkor az tényleg nagy gond!
Nem lehet, hogy a Játékok között csak az éppen telepített játékokat mutatja neked jelenleg az Origin kliens? Van ilyen nézete is, ekkor értelem szerűen nem jelzi ki a nem telepített (pl. frissen vásárolt) tartalmakat.
Esetleg ez egy DLC volt? Van néhány, ami nem jelenik meg az Origin kliens felületén, de a játékban már használható (feloldásra került) a tartalom.
Ha a mostani akciós játékok közül vettél valamit, annak meg kellett volna jelennie.
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mit csináljak. Már sokszor próbáltam újra és ugyan az. Mit tegyek? Lécci segítsetek.
)

Igazán megcsinálhatnák, hogy lehessen átrakni más profilokba játékot. Mert valaki egy helyen gyűjti az összeset, mint én, és így kibasznak vele. Mind1, úgy sem játszok vele sokat, csak nagyon b@szta a csőröm, hogy nem működik. 3 éve még nem gondoltam, hogy 1 e-mail-re kéne tenni az összes játékomat. Na majd innentől odafigyelek