Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Youri
veterán
https://activate.ea.com/activategame.do
Apache error, miután próbálkoztam

-
Agyzuzo
addikt
Magyar support? Mé, van olyan is?

Live chat-eltem, de az se mindig jön be. Tegnap 2 ember is megpróbálta regizni a Bulletstorm-ot, egyiknek se sikerült. Na akkor írtam egy mail-t az amcsi supportnak, ők meg lazán bereggelték. Sőt, sztem most két Bulletstorm-om van, mert fel van telepítve egy a gyári kulccsal és bekerült az acc-omra egy másik, tök más kulccsal.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tessek visszaolvasni, tobbunknek be van regisztralva Warhead,Mass Effect, meg Dead Space is. Crysist nem lehet beregizni, meg supportnak sem sikerult.Ha vmi jatekkal gond van, ne irjatok supportnak, hanem irany fel live chat. Ott mindig segitenek azonnal.

-
Zamery
senior tag
És egyébként van még egy EA játék aktiváló oldal, szóval összesen 3 van. Próbáljátok ki, hátha sikerül:
https://activate.ea.com/gameactivation.do
https://activate.ea.com/activategame.do
https://activate.ea.com/applyentitlement.do -
Agyzuzo
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
help.ea.com-on írsz nekik, vagy az Origin progin belül Help Online és ott lehet live chat-elni is a supporttal (már amikor megy).
Nekem sajnos a linkelt oldalon se fogadta el a Warhead-et, de már írtam a supportnak, meglátjuk mit reagálnak.
Egyesével úgy vettem észre be lehet reggeltetni velük szinte mindent, csak elég nehézkes. Írtam nekik a Crysis 1-et is, ha azt is megcsinálják akkor írok nekik a Mass Effect 1 ügyében is. 
-
Youri
veterán
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
aha, meg ki is írja, hogy siker
-
Agyzuzo
addikt
Huh, na nagy nehezen sikerült bereggelnem az EA-s játékaim többségét Origin-re.
Azért elég szivatós, nem egy Steam, ahol egyből pakkra megy minden.
Vannak problémás játékok, amiket csak a supporttal sikerült beregisztrálni (Dead Space, FIFA 2010, The Saboteur) és volt, amit azzal se sikerült, pl. a Bulletstorm-hoz még új kulcsot is adtak, de azt sem ette meg, a Crysis Warhead-et szintén nem (pedig a link szerint mennie kéne). Érdekesség, hogy a Battlefield: Bad Company 2-őmet viszont be tudtam reggelni Digital Deluxe változatnak (illetve felkínálta, hogy választhatok, nem tudom, van-e bármilyen különbség).Azért látszik, hogy ez még egy beta rendszer, a Steam-nek is megvannak a furcsaságai, de ennél jóval gördülékenyebb...
-
Agyzuzo
addikt
Ejj, kár, akkor marad a "kézimunka". Valami támpont pedig jó lett volna.

Azért köszi.

-
Agyzuzo
addikt
Azt nem tudja esetleg valaki (Ollie? - ő a nagy tudora a Steam-nek meg az Originnek
), hogy milyen retail játékok regisztrálhatók be Origin alá? Mert van egy rahedli dobozos EA-játékom, de nincs kedvem végigpötyögni mindet... Azt olvastam valahol, hogy csak a 2009 utániak, de nincs ezekről valami pontos lista, mint a Steam esetében? -
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Csak félig tartozik origin-hez a kérdésem.
Szóval, volt egy kis "gondom" a c&c4-el (lényegében a játékhoz tartozó egyik játékost akartam volna törölni csak nem sikerült.
), így kitöröltem eagames-ből, amikor beléptem a profilomhoz, és most nem teszi vissza. Ez normális dolog? Van annak valami lényege, hogy ott mit mutat, vagyis milyen játékokat, vagy ez egyáltalán nem számít?Steam-es játékról van szó.

-
Niczo
senior tag
Az origine Mass effect 2-ben van magyar felirat? (steaméknél azt írják van, de originen nem találom hol írja le a támogatott nyelveket)
-
AtHoS
nagyúr
Amazonon 6 dollár most akcióban a DA2 [link]
-
Youri
veterán
-
Mozsa
tag
Köszönöm szépen, már közben rájöttem, hogy van ea accom, amivel beengedett az originra is..... 2 játékot vettem, a bf3-at és a crysis 2-t. 44 dollárért. Valamiért levont a 2 játék árából ugyan annyit, 44 dollárt. Valami discount. Kiárusítás? Akció?
Még jó hogy ma néztem meg, mert már régóta terveztem a 2 játék megvételét.
-
Mozsa
tag
Nem tudok beregisztrálni az origin-re, mert ugye kétszer kell beírni az email címet, és a másodiknál nem enged kukacot írni. Átmásolni sem engedi az elsőből...... és ugye nem tudod folytatni, mert a két email cím nem engedi.... más is járt így?
-
Timbu
tag
Köszönöm a hozzászólásokat. Igazán nem hiszem, hogy eltűnne 30 nap múlva a kliensből. Inkább rosszul lehetett megfogalmazva valami, mert az üzenet fölött volt egy "Van már origin kliensem" és "Még nincs origin kliensem" link. Én az elsőre kattintottam és azt hittem, hogy a 2. először letölteti a klienst. Ezek szerint az csak a telepítőfájlokat töltötte volna le, és nem is kell kliens. De jobb félni... Majd 29 nap múlva kiderül
(PrintScreen-t kellett volna nyomnom) -
törölt tag
Oringről töltöttem le elsőnek és onnan is installáltam a Fő gépemen, De úgy jártam, hogy ugye a telepítő nem maradt meg. Ez volt tegnap. Ezután a kisebbik gépemen ma megint letöltöttem Gamersgate-ről kiválasztottam , hogy tartsa meg a telepítő állományokat, - tehát a fő gépen lévő Crysis 2 érintetlenül maradt - de a GG sem tartotta meg, ugyanannyi szabad hely maradt a rendszerpartición ahová a telepítőt kellett volna menteni mint előtte

-
törölt tag
Ami a telepítőfájlok megtartását illeti, direkt a Crysis 2 letöltése előtt bekapcsoltam. Persze valamilyen rejtélyes oknál fogva nem mentette le, csak installálta...
Most töltöm a Gamersgate-ről:
http://www.gamersgate.com/info/how-to-download-and-install
Na de annak is csudálatos rendszere van, egy vacak dowloadert összekelett dobniuk, mert nem elég egy link a zip-hez ám mint D2D esetében
Ráadásul csak letöltés utáni installációt követően lehet választani, hogy tarsta meg az állományokat, utána meg megkell keresni és elmenteni. 
-
Timbu
tag
Sziasztok. Gondoltam kipróbálom az Origin-t, ha már ma 50%-os kedvezményt adnak... Vásárlás után azt írta ki, hogy van 30 napom letölteni és biztonsági mentést készíteni a telepítő fájlokról. Ez mit jelent, hogy ha pl. újratelepítem 2 hónap múlva a rendszert, akkor az Origin kliensből már nem tudom feltelepíteni? Persze alapbeállításként kitörli a telepítési fájlokat, így most azok sincsenek meg...
-
törölt tag
<Game favorite="0" hidden="0" lastPlayed="1320414618" gameID="bfbc2_le"/> <Game favorite="0" hidden="0" lastPlayed="1324157759" gameID="71067"/> <Game favorite="0" hidden="0" lastPlayed="1323639855" gameID="mass_effect_2_dd"/> <Game favorite="0" hidden="0" lastPlayed="1324757405" gameID="crysis2_dd"/>
Nekem ennyit lát, holott 12 játék van az accomhoz rendelve, és ezek fel is vannak telepítve.
Szerk: Közben eszembe jutott, hogy jó pár pl MOH, Mass Effect, Steam által lett telepítve
De a BF3-as jelenség attól még megvan 
-
törölt tag
http://forums.electronicarts.co.uk/battlefield-3/1443599-hide-bf3-beta-origin.html
Még nem csináltam meg, de elvileg így

-
Néha előfordul náluk is. Múlt Húsvétkor például minden féláron volt náluk, és a friss ropogós Crysis 2-t és a Bulletstorm-ot is féláron vettem Originen. Mindkettő asszem 1 hónapnál frissebb megjelenés volt. Ilyen soha nem fordul elő a Steamnél.
(#426) GoodSpeed: a bétákat ki lehet szedni valahogy a listából, keress rá.
-
törölt tag
Múltkor olvastam végig az Origin fejtágítót amikor sikertelen aktiválás után kap kárpótlásul az ember
Abban benne van, hogy 2009-es lehet legrégebbi a játék.Ami tekintve azt, hogy a Red Alert 3 ami 2008-as sikeresen belett aktiválva Originen is - igaz Direct2Drive-os és nem Steames érdekes. A Medal of Honoro 2010 viszont Steames, és a Mass Effect 2 is Steames.
A Mass Effect 1 amit D2D-ről vettem viszont már nem volt beaktiválható rajta mert régi. Külön érdekes még a Battlefield Boosterpackok esete a legújabb is 2006 -os mégis ott virít, holott az alapjátékokat nem veszi be - Battlefield 2 és Battlefield 2142

Egyébként a kedvencem még a Battlefield 3 béta még arra sem veszik a fáradtságot, hogy azt levegyék onnan

Egészen egyszerűen nem értem őket, hogy így hogyan akarnak olyanná válni mint a Steam? Eltudtok képzelni egy olyan Steam-et ahol valamennyi Valve játék közül csak az egy két évvel régebbiek lennének maximum megtalálhatóak?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
válasz
üzenetére
Steam-es Warhead-et tényleg nem tudsz Originen aktiválni. Nekem úgy sikerült, hogy beszéltem az EA supporttal chaten (azt hiszem azóta már nincs is chat support), és az egyik supportos regisztrálta nekem az accountomhoz. De ezt nem kötelesek megcsinálni, a legtöbb esetben csak elhajtanak, hogy túl régi a játék, blablabla...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
KubanitoS
üzenetére
Nem, persze hogy nem, de mondjuk egy 10, meg egy 20 százalékos kuponnal már jól járunk. Teljes áron sosem fogok venni origin-en, tetű drágák a programok. Most ME2-nél is húztam a számat, még így a kuponnal is, de hát nincs mit tenni, hiánycikk a játék.
(van 50%-os kupon is?
)szerk:
Királyság sikerült beregiznem Crysis Warhead-et is, most már van egy pár játékom:
-
oriic
HÁZIGAZDA
Srácok, olyat lehet csinálni hogy vásárlásnál felhasználok egy 20%os kupont, aztán ugyanannál a vásárlásnál még egy ugyanilyen kupont?
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Azért a durván 1600 Ft még mindig kevesebb, mint a 2890

Amúgy van egy eladó Battlefield: Bad Company 2 Digital Deluxe Edition-om. Ha érdekel valakit privizzen rám ajánlattal
-
Polllen
félisten
Hali,
A nyári botrány óta változott az origin eula-ja és adatgyűjtögetési profilja?
-
törölt tag
Nálam 2 órás késéssel most már látható

-
törölt tag
Ha közvetlenül az origin-ből veszek játékot akkor azt auton hozzáadja a fiókomhoz, vagy ott is később kell beváltani a kódot ?
Csak mert 1 órája vettem egyet és e-mailbe nem jött kód, de az accountomon sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Itt az Origin FAQ: 

Ráadásul csak letöltés utáni installációt követően lehet választani, hogy tarsta meg az állományokat, utána meg megkell keresni és elmenteni.