Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
JamesHun
üzenetére
Az uninstallokkal nem lőttél nagyon mellé, mert van pár játék, ami így "redeem"-eli a korlátozott telepítések számát, tehát az uninstall művelettel visszakaptál egy telepítési lehetőséget.
Legközelebb uninstall előtt átmásolod az origines játék mappát, majd ezt követően uninstall az összes játéknak, aztán a rendszer újrarakását követően origint telepíted, beállítgatod a könyvtár útvonalakat, kilépsz az origin kliensből, visszapakolod az elmentett játék mappát (oda ahová az előbb beállítottad az útvonalat az origin kliensben), majd ezt követően a kliensben rányomsz a visszamásolt játékok letöltésére. A kliens ellenőrizni fogja a játékokat (természetesen egyesével kézzel kell indítgatni a játékok letöltését egymás után) és csak a szükséges fájlokat fogja leszedni.
Nagyjából ennyi. Remélem nem hagytam ki semmit

A játékmentéseket pedig nem árt előbb elmenteni: SaveGameBackup
-
Hunork
veterán
válasz
JamesHun
üzenetére
szerintem ez egy nagy átb@szás...
NFS, Dead Space, Crysis, Mas Effect...méghogy ingyé... bruhahaha...
vagy valóban csak az USA-ban, de ott sem hinném, hogy bárkinek, hanem esetleg azoknak, akik valamilyen státusszal rendelkeznek, mert már annyit vásároltak...de még ez is hihetetlen lenne... -
csaba951
veterán
válasz
JamesHun
üzenetére
Körülnéztem a BF3 topokban, de ott nem háborognak, hogy nem megy.
A jelenlegi Origin kliens kb. 109 MB-ot foglal el a memóriából, és ez a játék indulása után is nagyjából megmarad.A problémás játékokat valamilyen naplózó üzemmódban kellene elindítani, abból talán kiderülne, hogy min fekszenek el. Sajnos nem találtam ilyen kapcsolókat a problémás játékaidhoz.
Esetleg próbáld meg, hogy a problémás játékoknál az Origin kliensen belül jobb klikk -> Telepítés kijavítása. Ez nekem csak a Fifa 12-n jelenik meg, a többin nem.
Vagy próbáld meg átállítani az Origint angolra. Origin újraindítás után lehet próbálkozni a játék indításokkal. Utána viszont mindenképpen állítsd vissza az eredeti nyelvre az Origin-t!
Esetleg Origin kliensen belül jobb klikk -> Eltávolítás. Majd egy gép újraindítás után újra feltenni az Originből (jobb klikk -> Letöltés).
-
válasz
JamesHun
üzenetére
ME3?
Viszont a közönség meg 2.4-re értékeli eddig. [link]
Ez az értékelés tetszik a legjobban:

CHECKEM13172966
Mar 6, 2012
0
Spoilers! Commander Shepard kills Dumbledore! Spoilers! Garrus has a love interest for Shepard! Spoilers! Commander Shepard kills Dumbledore! Spoilers! Garrus has a love interest for Shepard! Spoilers! Commander Shepard kills Dumbledore! Spoilers! Garrus has a love interest for Shepard! Spoilers! Commander Shepard kills Dumbledore! Spoilers! Garrus has a love interest for Shepard! Spoilers…
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Hálózati / IP kamera
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem bevált, sztem próbáld ki te is
NFS, Dead Space, Crysis, Mas Effect...méghogy ingyé... bruhahaha...
vagy valóban csak az USA-ban, de ott sem hinném, hogy bárkinek, hanem esetleg azoknak, akik valamilyen státusszal rendelkeznek, mert már annyit vásároltak...de még ez is hihetetlen lenne...