Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
-
csaba951
veterán
Nekem az első vásárláskor volt hasonló hibám, még tavaly november környékén. Csodálkoztam is, mert ilyet a Steam-en soha nem tapasztaltam.
Idén egyik vásárlásom után sem jött elő ez a probléma. Furcsa, hogy most találkoztál vele.
A fizetés sikeres volt. Gyakorlatilag 5 másodpercen belül meg kellett volna jelennie a játékaid között. Esetleg egy nézet váltás után a Játékok és az Üzlet között. Legrosszabb esetben egy kilépés-belépés után, de ha ekkor sincs meg akkor az tényleg nagy gond!
Nem lehet, hogy a Játékok között csak az éppen telepített játékokat mutatja neked jelenleg az Origin kliens? Van ilyen nézete is, ekkor értelem szerűen nem jelzi ki a nem telepített (pl. frissen vásárolt) tartalmakat.
Esetleg ez egy DLC volt? Van néhány, ami nem jelenik meg az Origin kliens felületén, de a játékban már használható (feloldásra került) a tartalom.
Ha a mostani akciós játékok közül vettél valamit, annak meg kellett volna jelennie.
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Azt hittem, azt írod, hogy megvetted nem akarod még letölteni csak majd később és azt kérdezed, hogy meddig van rá mód, és nem azt, hogy megvetted de nem kaptad meg