Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csigacska
tag
válasz
csaba951
üzenetére
Sajnos még nem oldódott meg, tegnap este hagytam a fenébe az egészet, most megint nekiesek, talán lesz megoldása a problémának.
A többi játékom amik Steamon vannak lazán futank, a géppel nincs semmi gond, nem melegszik túl. A másik jó dolog, hogy a laptopon meg lazán fut az Origin, ott simán elindult az ME3, de szegénykének már a BF3 túl nagy feladat lenne, ezért próbálkoztam tegnap azzal, hogy az asztalin indítom el.
-
csigacska
tag
Kezd elegem lenni az Originből... végre lenne egy kis időm játszani erre nem indítja a játékokat. Bf3-mat próbáltam hibát írt ki, kijavítattam a játékot originnel, nem segített ez sem. Utána töröltem, leszedtem még 1x, semmi változás, ugyanez az ME3-mal, aztán az Origint is töröltem, újraraktam de semmi változás...
Mi lehet szerintetek a megoldás?
kis plussz infó: virusirtó: Avast, tűzfal: comodoIndítási hiba!
A(z) Mass Effect 3 nem indítható el. Kérjük ellenőrizd, hogy a játék megfelelően van-e telepítve, és próbálkozz újra.
Az érdekes hogy a feladat kezelő szerint a program elindul, de csak kb 1,5 mega memóriát eszik, ugyanez a bf3-nál, ha pl. az origin fórumot akarom megnyitni az Originből, akkor indít egy Chrome-ot és az is 1,5 megát eszik

-
csigacska
tag
Sziasztok!
Az origin-ben is tudok több felhasználót 1 gépen "használni", mint ahogy azt Steam alatt meg tudom tenni?
Lehet hogy már volt hasonló kérdés ha igen akkor sry de a keresőben nem találtam választ. Igazából a lényeg, hogy van egy asztali pc, amin van pár játék egy új accon és van egy régi acc, ahol van pc-s és xbox-os játékom is.
A lényeg, nem lessz gond, hogy 2 accal 1 gépről lépek be?
A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Automata kávégépek
- Tőzsde és gazdaság
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest