Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
had423
aktív tag
Mennyi idő amíg letölthetek egy játékot miután megvettem? Paypal-ről a pénz már elment.
-
törölt tag
Megvettem 5 €-ért, pont annyi volt mint pár hónapja a Shift 2 -es vásárlásom.
Viszont a Shift 2 -vel ellentétben ezt nem tudja felhőben szinkronizálni az Origin úgy látom.
Pedig ez sem olyan régi játék, másfél éves...
Egyelőre jobban bejön mint a Shift 2, talán azért mert anno 1998-ban és 99 -ben a Hot Pursuit és az NFS 4 oly sok órára lekötött, ugyanaz a hangulat, és színvilág, csak ugye ennek a grafikája káprázatosan szép azokhoz képest

-
Zoli133
addikt
Nah megpróbáltam beregeltetni a CD-projektes MAss Effect-emet, magyar support szerint külön felhívta EA a figyelmet h az nem lehet (itt pedig volt már eset), majd teszek egy próbát a US live chattel hátha, ha meg ott se sikerült akkor feladom, de jó lett volna...
-
törölt tag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
-
Rabbitf_24
addikt
5 Eur az NFS HP originen egy csomó más játékkal karöltve.

-
Gyusz
őstag
válasz
DJNapoleon86
üzenetére
-
Youri
veterán
válasz
DJNapoleon86
üzenetére
origin.exe-re jobb klikk, futtatás rendszergazdaként, és akkor az uac előugrik
-
törölt tag
A Hot Purusit támogatja az X360-as controllert? Most vásároltam be a Drivert-gőzön, és hát ezen a HP-n is filozok

-
haly
őstag
Hello!
Valaki tudna segíteni Burnout ügyben? Még régebben vettem dobozosan a játékot, egyszer regisztráltam is online játékra, játszottam is vele. Aztán polcra raktam. Mióta megvan az origin, az összes EA-s játékom beregisztráltam origin-be is. Most onnan töltöttem le a burnoutot, és eddig jó is a dolog, csak mikor a játékban vagyok, és be akarok lépni a profilba, akkor azt mondja használatban van a kulcs.
Pedig a létező origines profilom adatait adom meg. Valaki help 
-
Mustármag
őstag
válasz
üzenetére
Ugyan úgy csináltam mint a B: BC2 és a Vietnam esetében, és az zökkenő mentes volt.
Probléma megoldódott.
Amikor írtam még semmi, elmentem zuhanyozni, vissza jöttem le ellenőriztem a játék adatoknál hogy van e változás, és megjelent hogy letölthetem a DLC-t.

A lényeg hogy megoldódott

-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Megvettem Origin-en a Mirror'a Edge DLC-jét a PURE TIME TRIALS MAP PACK-et.Megkaptam a vissza igazolást e-mailben.
De nem tudom használni.Játékon belül nem változott semmi.Én mulasztottam el valamit?(Betettem a játék cd-jét ott van egy olyan hogy "Frissítés keresése" azzal behozza http://www.mirrorsedge.com/DLC-oldalt de nem tudok belépni)
Ez normális?
(Tegnap késő délután vettem meg) -
cellpeti
nagyúr
üdv
emailt, hol lehet benne változtatni, illetve játékot hogyan lehet belőle törölni?
Fontos lenne -
BryceHUN
csendes tag
Akkor marad a sima email-es megoldás. Kösz a gyors választ!
-
BryceHUN
csendes tag
Én is egy hasonló kérdést tennék fel. Szóval ha ezen az oldalon https://help.ea.com/contact-us elindítom a magyar chat-et akkor nyugodtan írhatom majd a kérdéseimet magyarul? Csak mert pár hónapja egyszer már igénybe vettem a szolgáltatást de akkor csak angolul írtam.
-
v!ct0y
veterán
Magyar support van ?
-
Mi a tököm ez a "Master azonosító"?
Bármit írok be, azt írja, hogy "Ez a Master azonosító érvénytelen vagy már létezik."Bármilyen random karaktereket írok be, akár betű, akár szám...
-
JamesHun
addikt
Ha valaki esetleg belefutna a hibába amibe én is, hogy az Origines játékok exe-je nem töltődik be rendesen és ASROCK H77 Pro4MVP vagy már MNP-s alaplapja van, akkor MVP progi uninstall !!!!!
Nekem most a BF3-on segített ez a trükk amire 1 napom ráment
Most tesztelem a többi progival is ami vacakolt, de ha beigazolódik az, hogy minden hibán ez segített akkor morcos leszek ASRock teamre
-
JamesHun
addikt
betettem az 500 GB-os hdd-t és arra felhúzott windowson futt rendesen a origin, leszedte a BF3-at és elindult
Már lejött kb minden frissítés és úgy is fut minden rendesen
Ha felteszek minden alaplapi progit akkor tanácstalan leszek mi okozza a gondot
Esetleg az Advanced SystemCare lehet valamit elrontott a windows takarításkor és azért nem megy, de akkor örülni fogok ha ő rontotta el
-
-
csaba951
veterán
válasz
JamesHun
üzenetére
Körülnéztem a BF3 topokban, de ott nem háborognak, hogy nem megy.
A jelenlegi Origin kliens kb. 109 MB-ot foglal el a memóriából, és ez a játék indulása után is nagyjából megmarad.A problémás játékokat valamilyen naplózó üzemmódban kellene elindítani, abból talán kiderülne, hogy min fekszenek el. Sajnos nem találtam ilyen kapcsolókat a problémás játékaidhoz.
Esetleg próbáld meg, hogy a problémás játékoknál az Origin kliensen belül jobb klikk -> Telepítés kijavítása. Ez nekem csak a Fifa 12-n jelenik meg, a többin nem.
Vagy próbáld meg átállítani az Origint angolra. Origin újraindítás után lehet próbálkozni a játék indításokkal. Utána viszont mindenképpen állítsd vissza az eredeti nyelvre az Origin-t!
Esetleg Origin kliensen belül jobb klikk -> Eltávolítás. Majd egy gép újraindítás után újra feltenni az Originből (jobb klikk -> Letöltés).
-
JamesHun
addikt
uninstall és reinstall megvolt
most azt írja ki 3 játékra, hogy előkészítés, de már jó pár perce
Nem tudom ez most jó vagy rossz
-
JamesHun
addikt
Megvettem az új gépemet és origin telepítése után betettem, hogy szedje le a játékaimat a netről és nem várt gubancba ütköztem :S
BF3 nem indul, ME2 nem indul, NFS HP szintén. Azt írja origin mintha futtna és task managerbe látom is de csak kb 3-4 MB-t leeszik a memóriából és semmit nem csinálDe pl a ME1,ME3 NFS The Run meg megy
Valaki futott már bele ilyen hibába? -
csaba951
veterán
válasz
albert8
üzenetére
Nagyon meglepődtem, de tényleg létezik Origines NFS Carbon. Csak nincs kitéve a shopban valamiért. (Mondjuk Steam-en is vannak ilyen játékok.) Így nagyon különleges / ritka Origin accountod van albert8!

Viszont Origines Most Wanted tényleg nincsen!
Más. A PC-sek ingyenesen kapták meg ezt a két Shift 2 DLC-t.
AMD 4830-on telepítés után a garázsban fekete sziluettként látszódott minden kocsi. Előtte jó volt. Másnál is volt ilyen, de érdekes módon csak a 48xx sorozatot érintette a dolog. -
csaba951
veterán
válasz
albert8
üzenetére
>rakjanak egy NFS Most wantedet a fiókomra amit meg is tesznek.
Ebbe ne nagyon éld be magad! Valószínűleg hibázott a support, amikor ezt ígérte.
MW-t nem lehet kapni a Storeban, és a hivatalos listán sincs rajta. Csak olyan játékokat lehet aktiválni az Originen, amiknek van Origin verziója (legalább az egyik listán megtalálható). SZVSZ MW-nek nincs ilyen kiadása, mert csak DVD-n jelent meg.
Esetleg próbáld meg saját magad aktiválni itt (az Origin-es adataidat megadva!). Ha működik akkor jó, ha nem működik akkor meg ezt a support sem fogja tudni felülbírálni.
>Akkor utánna a sáját kulcsom amit nem lehet ugye regisztrálni
>az is működni fog offline?Csak az fog működni!

Az EA már korábban megszüntette a program online részének támogatását. -
albert8
veterán
Egy olyan kérdésem lenne, hogy, ha kérem, hogy rakjanak egy NFS Most wantedet a fiókomra amit meg is tesznek. Akkor utánna a sáját kulcsom amit nem lehet ugye regisztrálni az is működni fog offline?
-
Dr.Rambo
csendes tag
Helló!
Újra visszatért a hiba, hogy az origin nem rendszergazdaként ismer el pedig egy felhasználói fiókom van a gépen és az avast sincs fenn. Kérlek segítsetek.

(Még a futtatás rendszergazdaként sem használ, ja és Win 7-et használok.)
-
Tomekk.
aktív tag
Sziasztok!
Csak nálam használhatatlanul lassú az origin? Fel akar rakni valami új frissítést, de ilyen 5-10 KB/s-el csordogál, az életbe nem jönne le. Szóval be sem bírok lépni.
Pedig fel akartam használni a 10 Euros kupont 
-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Jött egy frissítés az originhez ugye. Na már most én azóta nem tudok belépni, mert azt írja, hogy rosszul adtam meg a jelszót vagy a user nevet. Most ilyenkor mit lehet tenni?
Esetleg nem megy a rendszer vagy valaki ellophatta a dolgaim? -
Dr.Rambo
csendes tag
Rájöttem a hibára!

Avast és Origin soha de soha ne legyen egy gépen mert az Avast valamiért blokkolja az Origint.

-
Dr.Rambo
csendes tag
Helló mindenki!
Mit tegyek ha az origin nem ismeri el a felhasználói fiókomat rendszergazdaként és emiatt nem tudom leszedni a Battlefield 3-mat?
A segítséget előre is köszönöm.
-
törölt tag

-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Megvettem originen keresztül a battlefield bad company2-t.
Az lenne a kérdésem hogy a http://magyaritasok.hu/-n található honosítást használhatóm hozzá, ill. működni fog? -
Aslan
aktív tag
Van esetleg egy lista azokról a játékokról, amelyek aktiválása limithez kötött?
-
Aslan
aktív tag
Köszönöm a válaszokat Uraim. Máris tisztább a kép.
A lényeg, nyugodtan aktiválhatom külön a laptopomon is a játékot, nem lesz baj. Köszi még 1x!
-
Wolverine
félisten
Szerintem te keversz dolgokat. Az aktiváció azt jelenti, hogy hány gépre van telepítve az adott játék. Nem mindegyikben korlátozzák a telepítések számát az Originen sem, és a Steamen is van olyan game, amelyben van ilyen aktivációs korlát.
Viszont ha egy játék már az Origin-accountodhoz lett adva, akkor az ott is marad a profilodban megint; ez nem géphez kötött. -
polonic
félisten
Steammel azért működik, mert az más rendszer. Steamworks játékoknál az aktiváció a fiókhoz kötődik. Ebből a szempontból a steam különc.
Originnél nem ez van.Általában 5 aktivációt lehet csinálni EA játékoknál. Úgyhogy nyugodtan aktiválhatod. Uninstallálásnál pedig automatikus deaktiválódik, ha minden igaz. Ha ez még sem történne meg, akkor még van a manuális megoldás is.
-
Aslan
aktív tag
válasz
polonic
üzenetére
Én a Steam rendszeréből indultam ki, ott ha egyszer már aktiválva volt a játék, csak mert feltettem egy másik gépre is és beléptem a profilomba, azért nem kellett plusz külön aktiválni. Ezért gondoltam azt, hogy hozzáértő emberektől kérdezem meg. Attól tartottam, hogyha a laptopomon is beaktiválom (Nyilván ugyan azzal a kulcsal, amit megvásároltam) a játékot, akkor esetleg kulcsütközés miatt bannolják, vagy tudja a rák, jobb félni, mint megijedni. Nem tudom Originéknél ez hogy megy.
Akkor azt mondod, hogy a lapotpomon ugyan úgy aktiválni kell a játékot, amit egyszer az asztali gépemen már aktiváltam ugyan abban a profilban?!
Általában itthon, az asztali gépen játszom, de olykor előfordul, hogy el kell mennem hosszabb időre, ilyenkor a laptopot viszem magammal, és ezért lenne jó, ha azon is meglenne a játék.
-
Aslan
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Csak most kezdtem el ismerkedni az Originnel Mass Effect 3 kapcsán, de már nem tetszik. Amíg a Steam-el megcsinálhatom azt, hogy ugyan azt a fiókot használom a laptopomon és az asztali gépemen is, addig az Origin, mint látom erre nem hajlandó.

Vagy csak én csinálok valamit rosszul?
@kerinagy
Nekem is hol belép, hol ezt írja ki:
"Ismeretlen hiba lépett fel, kérjük indítsd újra az Origin alkalmazást és próbálkozz újra."
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt hittem, azt írod, hogy megvetted nem akarod még letölteni csak majd később és azt kérdezed, hogy meddig van rá mód, és nem azt, hogy megvetted de nem kaptad meg

amugy elkepzelheto, hogy nem teszik be elsore, sajnos ki lehet fogni erdekesebb support-ost is. jah es a magyar nyelvu verzio nincs fent originen.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Pedig a létező origines profilom adatait adom meg. Valaki help 

Fontos lenne

Pedig fel akartam használni a 10 Euros kupont