Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Én ilyen esetben csak Steamről tudok nyilatkozni: nekem megvolt a CS:S, HL2, a barátomnak meg még sok minden. Mikor nála bejelentkeztem akkor kijelezte, hogy az a sokminden fel van telepítve, de nekem előbb meg is kéne vennem. ValveCafé-s gépeken detto

-
cskamacska
addikt
Oh, csak ennyi? Szóval ha bejelentkezek barátom gépéről, ahol fel van telepítve 3 EA játék, akkor azokat simán beregeli az én fiókomba, úgy hogy nem is tudok róla?

Ez gondolom egy kényelmi szolgáltatás akart valamikor lenni, de nem EA lenne a megvalósítója, ha nem qrták volna el.
Bezzeg rendes kód aktiválás továbbra sem egyszerű, helyette van hit-n-miss indiai support, meg sötétben bújkáló automata aktiválás. 
KubanitoS: Öröm és bódottá, vannak végre kategóriák. Saját nincs, de az Steamnek is nyögvenyelősen ment.
Én _nem állítottam_, hogy az Origin kutakodna a gépen(szóval a fanboy közösség most le is szállhat rólam
), nem is tartok ettől, de akkor is problémás ez az automata keresgélés, és aktiválgatás csak úgy a kliens saját szakállára, ezt el kell ismerni. 
Amúgy az Origin legnagyobb újítása mostanában pont az, hogy muszály használni bizonyos játékaikhoz.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
cskamacska
üzenetére
Nagyon túl van dimenzionálva ez az "Origin kutakodik a gépen" dolog.
Nagyon egyszerűen meg lehet oldani, hogy megtalálja, ha már van egy bizonyos EA játék telepítve a gépre. Megnézi a registryben, hogy van-e bejegyzése.
És még arról sincs szó, hogy végignézi a registryt, mert elég, ha el van tárolva az Originben az a pár tucat játék, amit magától hozzáad az accounthoz, és akkor gyakorlatilag csak lekérdezi azt a néhány registry kulcsot.
Nem kutakodik a registryben, hanem szó szerint azokat a kulcsokat nézi, melyeket EA játékok hoznak létre. Ha nincsenek meg ezek a kulcsot, akkor nincsenek meg ezek a játékok.
Ennyi. Pont.
-
KubanitoS
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Ha elolvastad volna a hozzászólást, amire válaszoltam, akkor kiderülne miben fejlődött. Ha szerinted az Origin egy spyware, vagy vírus, akkor nem kell használni. Ennyire egyszerű. Magam részéről én nem tulajdonítok ennek nagy jelentőséget.
-
Youri
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Nem hiba, feature...
-
cskamacska
addikt
válasz
KubanitoS
üzenetére
Fejlődik, és hogyan?
Ezt komolyan kérdezem, mert már az EA Downloader is frissítette magát indításkor, a játékokat viszont továbbra sem frissíti automatikusan.más: Egyébként ha ingyen játékot osztogatnának, akkor ez lenne a világ legjobb onlány játék szolgáltatása?
Speaking of which, ezt megtették Angliában(Burnout Paradise-t osztogattak), de a régiós politikájuknak köszönhetően nekünk már nem jutott a jóságukból..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De hogy valami értelmes is kisüljön a hozzászólásomból, ezt akkor meg hogy: So, is Origin "a spyware" or not?
Akkor az Origin tényleg rondom kutatgat a gépünkön, vagy ez valami félresikerült hiba a gépezetben?
-
Sonja
nagyúr
Ez a legfrissebb, mert tegnap új Win 7-et tettem fel, így az Origin is új telepítés. Ráadásul, mikor feltettem a klienst, az első indításnál frissítéssel kezdte.
Egyébként tényleg van ilyen pont, de jobb gombbal kell kattintani a játékon.
Köszi! 
Ja, egyébként kaptam egy -15%-os kupont, amit 1 hónapon belül fel kellene használni! Ha kell valakinek, és oda is lehet adni, akkor jelentkezzen érte privibe! Idézem:
"A kupon EA játékokra (azon belül digitális letöltésekre) váltható be és 1 hónapon keresztül érvényes. A kedvezmény a számla végösszegéből kerül levonásra. A kupon előrendelésekre és 1 hónapnál újabb játékokra (illetve az alábbi játékok: Battlefield 3, Sims 3 Házikedvenc és FIFA 2012) nem érvényes."
-
Sonja
nagyúr
Megvan a SimCity 4 és a kiegészítője, de sajnos egyiket se engedi regelni Origin-be.
Viszont ugye a SimCity 4 Deluxe pedig ott van a kínálatban, így megpróbálnám a Support-tal betetetni.
Magyarul vagy angolul kell velük levelezni? Hova kell írnom? Köszi! 
-
Sziasztok.
Ez is olyan, mint a steam?
Tehát ahol van a kliens, oda települ a játék? -
törölt tag
Azért minden elismerésem az EA-é, hogy abból a dzsuvából (pongó, EA Classic Screen, stb) sikerült egy egységes rendszert kalapálni.
-
Sn[4k3]
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
A weboldalon írtál nekik? Ha igen akkor most röhögni fogsz de csináld ezt:
Jelentkezz be. Utána oldalt lesz egy olyan hogy:
My cases. Na ott katt az ügyedre, és görgess lefele. Valszeg már válaszoltak, csak mailt nem kaptál. A legutóbbi ügyemnél én is véletlenül láttam meg hogy már válaszoltak a weboldalon, de mailt a mai napig nem kaptam.
-
Sn[4k3]
senior tag
Egy supportért kijáró különdíjat az EA Hungary-nek, már két hónapja nem sikerült a leveleimre válaszolniuk

-
viktor82
őstag
Lenne egy olyan kérdésem,hogy ha elszeretném adni vagy ajándékozni az egyik játékomat ami az originben van konkrétan a Fifa12-t, tudom törölni a listából és az illető tudja aktiválni a saját origin profiljával?
-
AtHoS
nagyúr
Nálam is elég intenzíven jövögetett lefelé, szóval nem kellett sokat várni rá.
Viszont vannak érdekes dolgok a Demóban.
Eléggé filmesített a történetvezetés, ami tök jó csak éppen el kellett volna mennem itthonról és szerettem volna kilépni a játékból, amire nincs ilyenkor lehetőség. Szépen meg kell várni míg végigmegy a történeti szál. Néha át lehet ugrani a mondókákat, de a nagyobb részét végig kell nézni ha tetszik, ha nem.
Na persze alt+f4 simán jó volt hozzá, de azért hogy ilyenre nem gondoltak a készítők.
Mondjuk szerencsére shift+f1-el lehet pause-olni a játékot ilyenkor is, szóval ha éppen ilyen történeti rész közben kell rókát kergetni, jól jöhet, hogy ne maradjon le az ember róla.Elsőre nekiugrottam akciós kivitelben, ami egész tűrhető is volt, bár kicsit szokni kellett a kezelést, így 0 perces ME tapasztalattal a hátam mögött.
Másodjára már story módot választottam, ahol lehetett pár dolgot állítgatni a karakterünkön. Igazából itt csak gyorsan belenéztem a játékba, hogy mi is változik, de nem igen vettem észre különösebb dolgot. Bármit választottam az "interaktív" két lehetőségből, ugyanaz történt, mint az akciós végigjátszásnál. Mondjuk a sok duma átugrálása közben pár ilyen "interaktív" választást sikerült úgy abszolválnom, hogy nem is tudtam mi lett kiválasztva, mert mire beadta a választást space-el szépen be is lőttem az alapértelmezett választ. Miért space-re tették a döntést nem értem?
Mindegy. Grafikára nem panaszkodom, egész szépen néz ki a játék. Esetleg néhol túl sok a csillogás, de ezt el lehet viselni.
Az akció benne jól összeáll, a csapattársak megfelelően küzdenek, nem kell őket folyton megmentegetni.
Összességében jó kis pörgős a játék, az átvezető történet, legalábbis amit a demóban lehet látni jó, az aláfestő zene pedig nagyon tetszett.
A karakterek arcjátéka is nagyon jól megvalósított
Spoiler ON
Mikor felugrik Shepard a hajóra és lelövik a másik két járművet, na akkor nagyon szépen eltalált aláfestő zene szól és Shepard arcról minden elkeseredettsége leolvasható.
Spoiler OFF -
törölt tag
Mi a helyzet az Origin kliens felhőjével? Még mindig javasolt kikapcsolva tartani?
-
törölt tag
De nem az a lényeg, hogy kap e játékot, hanem hogy a pénz mag befolyik e vagy sem... Ha most meglehet fogni a dellát, miért várnának vele félévet? Arról nem is beszélve, hogy általában amit kifizetsz a digitális disztribútorknak, azt pénzben sohasem látod viszont az esetek 99%-ban... Kivételes eseteket leszámítva.
cskamacska : A pre-order az erről szól...

-
Sonja
nagyúr
Gondoltam letöltöm megint a ME3 demóját.
Nem semmi, milyen gyorsan töltöget ez az Origin.
Steam-en ezt el nem tudom képzelni. 

-
Def26
félisten
Volt már ilyenem. Minden tökéletesen lezajlott, írta is, hogy sikerült a tranzakció. (zavvi.com) Pár nap múlva jött az email a webshoptól, hogy nem tudta levonni az összeget a számlámról tehát törlik a rendelésem. Ez ráadásul egy külföldi vásárlás volt. PS3 -at vettem volna.
Gondolom, ha a pénzügyre ér a megrendelésed akkor majd az orgines Juliska látja, hogy nem volt fedezeted és törli a profilodból a játékot. Pár nap alatt lezajlik ez. Próbáld ki, hogy egy tök nullás bankszámlával is tudsz 1-2 webshopról "vásárolni" aztán amikor a rendszer odaér, hogy az összeget kell foglalni visszadobja a rendelésed hibával.
-
törölt tag
-
Sn[4k3]
senior tag
Erre nem is tudom mit mondjak. Ingyen ME3
Nekem miért nincs ilyen szerencsém...Valószínűleg hiba a mátrixban, velem is történtek már hasonlól, pl. League of Legends alatt (ott ingyen megkaptam egy vett karakternek a teljes skinkészletét, de azokét külön perkálni kellett volna).
-
törölt tag
Lehet valamiért elutasításra került a vásárlásod, és sztornózták. Viszont akkor az Originedből is elfog tűnni.
http://prohardver.hu/tema/call_of_duty-moder_warfare_3/hsz_8136-8136.html
http://prohardver.hu/tema/call_of_duty-moder_warfare_3/hsz_8145-8145.html
Nekem is megjelent a 2$ mínuszban, de aztán úgy került vissza miután csekkolták és mindent rendben találtak a számlámon, mintha le sem vonták volna.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na Uraim a véleményeteket kérném, illetve tanácsotokat, ugyanis történt ma velem egy furcsaság.
Február elején megvettem originen a Mass Effect 3-at(előrendelés ugye). Természetesen megjött a levonásról az sms, megjött az email is, hogy köszönik a vásárlást, és természetesen bekerült a játéklistámba a ME3. (szürkén persze, mert megjelenés előtt van)
Ezzel a vásárlással lenulláztam a számlámat ugye.(értsd: 0ft volt az egyenlegemen)
Hónap végén szokott lenni kb 13ezer ft levonás a számlámról, gondoltam most majd befizetem bankba, mert nincs pénz a kártyámon. Na ma reggel viszont jött az sms hogy a szokásos levonás megtörtént.

Na ez hogy lehet.
Megnéztem egy ATM-nél az egyenlegemet, és még 2 ezer ft maradt rajta a szokásos levonás után.
Na most hazajöttem, nézem neten a számlatörténetemet.
És meglepetésként az elmúlt másfél hónapra visszamenőleg nincs ott az hogy az originen vettem volna valamit. Na erre mondjatok valamit.
3 lehetőség van:
1.-Ingyen Mass Effect 3. (nebaz,
)
2.-Később vonják le a pénzt (de akkor miért jött sms, meg mail meg miért került be a listámba a játék?)
3.-Hát igazából 3. lehetőség talán nincs is, talán az hogy se pénz se játék. ( na ez még viccnek is rossz.
)Vélemény?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na most nézem vannak jó új cuccok a frissítésben.
El lehet tüntetni demókat, ingyenes játékokat, lehet betenni egyéni avatart.
Na ezeket látom hirtelen. 
-
Szajo
őstag
Mass Effect 3 Demóval lehet multizni? Tökre király!!!
-
AtHoS
nagyúr
Így 2700 napos reggel a hátad mögött lassan hozzászokhatnál, hogy a topikok legelső hozzászólását meglesed és ha nem találod ott amit keresel, csak akkor kérdezel

Most éppen megtaláltad volna, de van egy olyan érzésem, hogy ezzel picit lépsz majd csak előre
No de, visszaolvasással is találhatsz ötletek a megoldáshoz
-
a178
tag
Hogyan tudnám regisztrálni a Steamen vett játékaimat az Originen is? A termékkód beváltása funkcióval? Mert nekem nem fogadja el pl. a Medal Of Honor kódját, mondván, már használatban van.
Persze, mert már megvettem. De viccet félretéve, én a Supporton sem találtam hasonló opciót. -
törölt tag
Hát én elég nagy Logitech fan vagyok (G15 kettő is
, MX 1000 kettő is
, G500, Cordless Freedom 2.4) de most nem is jutott eszembe, hogy XBox 360 controlleren túl mást vegyek, mert a játék is kapásból ennek a képét nyomta az arcomba jelezvén, hogy ezzel tuti... D Nem a PS-ét nem más alternatív gyártóért, hanem az MS-ét
Ráadásul elég sok Steames játékom is van ahol ott díszeleg a Játékvezérlő-támogatás felírat... és haverommal pont ezen filóztunk, hogy vajon működnének e más játékvezérlővel? Mert ugye akár 2 -3 k -ért is lehet már kapni controllert, csak azt nem tudtuk, hogy kompatibilis e a játékokkal...Amúgy régen a 90-es években volt már Joypadom

Azóta ez az első, és egyben az első Microsoft Hardverem
-
polonic
félisten
válasz
üzenetére
Nincs külön pc-s meg box-os verzió. Csak egy van, box kontroller, az működik pc-n és boxon is.
Driver nem kell hozzá. Alapból van hozzá a win7-ben Az nem is driver, amit le lehet tölteni hozzá. Az csak egy, nem is tudom, mi. Egy vacak.
Majd meglátod, ha mégis felteszed. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Helló, nos az Origines Shift2-höz, ez ilyet rendeltem:
Microsoft Wired Controller Black (PC, XBOX360) Végül is 6990 Ft + MPL futár, nincs a nevében feltüntetve, hogy Controller for Windows, de hát csak az lehet, a PC kompatbilitás megvan említve.
Szerencsére Black is, meg egy ezressel olcsóbb mint máshol ahol láttam.
A 64-bites Drivert már letöltöttem. PC-n is megy a Driverrel a konzolos verziónál híres rásegítés?
-
törölt tag
Viktor, agyzuzo, k9szi mind kettőtöknek
Akkor még nem megyek sírni a supporthoz, nyilván tömeges jelenségről van szó, esélyes, hogy korrgiálják központilag 
-
Darkspore (Origin) - 4.49 GBP
Alice: Madness Returns (Origin) - 7.5 GBP -
Agyzuzo
addikt
válasz
üzenetére
Nekem a Fifa 2010 került be kétszer valami miért, de nem egyből, hanem hetekkel később. Meg megjelent egy üres kockám, ami mintha játék lenne, de mégsem az. Kérdeztem a supportot mi ez, még screenshotot is lőttem, de semmit nem tudnak vele kezdeni. A faszikám amúgy akivel beszéltem elég értetlen volt, mire felfogta azt is, hogy a Fifa 2010 2 példányából az egyiket szeretném kiszedetni az se volt 2 perc... Pedig elég magas szinten művelem az angolt, úgy vettem észre ez a másik oldal részéről nem mindig van így.

-
albert8
veterán
Lehet ezen a csodás rendszeren ajéndék ként venni gamet?
és hogyan? -
albert8
veterán
Egyébként él még az akció?
a MoH nem is rossz
esetleg ha él valaki megnézné nekem mennyibe kerülne a kuponommal?
esetleg meg is tudná venni?
polonic
Az ok, de dobozosat szeretnék
-
törölt tag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Nem, nem elérhető... ellenőrizzem a hálózati kapcsolatot... legalább az ikon jelezhetné a tálca értesítési területen, mert ha nem olvastam volna most a topicot, és mivel most nem is játszom, nem tűnt volna fel... igaz ha nem játszom nem zavar

Új hozzászólás Aktív témák
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- ASUS ROG Strix XG32UCWG
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), nem is tartok ettől, de akkor is problémás ez az automata keresgélés, és aktiválgatás csak úgy a kliens saját szakállára, ezt el kell ismerni. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezt komolyan kérdezem, mert már az EA Downloader is frissítette magát indításkor, a játékokat viszont továbbra sem frissíti automatikusan.
Egyébként tényleg van ilyen pont, de jobb gombbal kell kattintani a játékon.
Köszi! 

Viszont ugye a SimCity 4 Deluxe pedig ott van a kínálatban, így megpróbálnám a Support-tal betetetni.