Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Kenyér
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Origin akció indul:
http://store.origin.com/store/eaemea/search/?keywords=OriginSpring
-
válasz
Mustármag
üzenetére
A DLC-k automatikusan le fognak töltődni, amennyiben bejelentkezel az EA accountodba a játékon belül. Persze ennek az a feltétele, hogy az EA accountod egyben a Bioware is. Amennyiben a kettő különbözik, a Bioware accountodba lépj be a játék elindítása után (ha van rá lehetőség).
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Mass Effect 2 megvettem még 2010 nyarán akkor aktiváltam a http://social.bioware.com-oldalán az ajándék DLC-t.
Lehetséges hogy ezeket a DLC-ket elérjem az Originen keresztül vagy most már nem lehetséges? -
Benji24
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan gondom hogy megvettem a BF3-at(BOLTBA) és mikor feltelepítem hozzá az Origint nem enged a(U) FIÓK LÉTREHOZÁSÁRA(/U) rákattintani!!! Ha pedig csak simán beírok valamit akkor meg azt írja ki hogy az első bejelentkezéshez internetkapcsolat szükséges!!

Mi lehet a gond??
-
válasz
JamesHun
üzenetére
ME3?
Viszont a közönség meg 2.4-re értékeli eddig. [link]
Ez az értékelés tetszik a legjobban:

CHECKEM13172966
Mar 6, 2012
0
Spoilers! Commander Shepard kills Dumbledore! Spoilers! Garrus has a love interest for Shepard! Spoilers! Commander Shepard kills Dumbledore! Spoilers! Garrus has a love interest for Shepard! Spoilers! Commander Shepard kills Dumbledore! Spoilers! Garrus has a love interest for Shepard! Spoilers! Commander Shepard kills Dumbledore! Spoilers! Garrus has a love interest for Shepard! Spoilers… -
JamesHun
addikt
IGN - 9.5/10
Eurogamer - 10/10
Giant Bomb - 4/5
1up - A
GameTrailers - 9.5/10
Gamespot - 9/10
4/4 - USA Today
Game Informer - 10/10
Rock Paper Shotgun Review
G4TV - 5/5
The Guardian - 5/5
The Escapist - 4.5/5
pittsburgh post gazette - 10/10
EGM - 9/10
Destructoid - 8.5
GamerZines: 98%
gamereactor.dk 10/10
CVG - 9.4/10
NowGamer - 9.2/10
The Verge - 10/10
Metro - 9/10
Planet Xbox 360 - 10/10
Xbox 360 Achievements - 96/100
Thunderbolt games - 9/10
Playstation LifeStyle - 10/10
IncGamers - 9/10
Videogamer - 8/10
Gamesradar review - 9/10forrás hardwired.hu
nem rossz értékelések
-
Zamery
senior tag
Ingyen M-90 Indra Sniper Rifle ME3-hoz itt: [link].
-
Sn[4k3]
senior tag
-
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Így van, aki nem tőti a virágbolti oldalakról a contentet, nem nyitogatja a spamokat és van egy kisebb vírusírtója+tűzfala, azt elvileg nem érheti baj. Bár ez nem mindig igaz, én is ezt tettem, drága öcsém rakta fel a WoW-ot magának és mit ad Isten? Vírusos scvshot.exe és expoler.exe

-
Norwich
tag
válasz
üzenetére
És ez az Origin kliens amit képen linkeltem nem fogja behozni azt ahova bekéne írni?

Mert 2 mp-ig tölt forog a kis karika és semmi .. de oda még be se tudtam írni me bese hoz semmit
Ezt a segítséget kaptam hozzá:
1. Látogass el ide: http://store.origin.com/ Jobb felül van egy "Download Origin" gomb, erre nyomj rá és töltsd le a klienst.
2. Ezek után telepítsd, majd regisztrálj be egy felhasználói fiókot rá (ha még nincs).
3. Ha mindez kész, indítsd el, és a programon belül jobb felül lesz egy kis kérdőjel, mellette egy fogaskerék gomb (beállítások), erre kattints, a legördülő menüben pedig a Termékkód aktiválása pontra.
4. Ide illeszd be a kódot, érvényesítsd, ő aktiválja a játékot, és el is kezdi letölteni, majd feltelepíti. Aztán már csak játszanod kell vele.De már a 3. pontnál elakadtam h szarakodik a kliens

-
törölt tag
Megint frissült az Origin, van benne Captcha.
-
viktor82
őstag
Nem tudjavalaki hol lehet akciósan beszerezni a bf3 meg az NFS-run-t?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Én meg erre válaszoltam sorry:
"Ha már itt tartunk az Origin egyéni avataros megoldása milyen?"

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
MIre gondolsz? Akármilyen képet betehetsz.
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
Wolverine
üzenetére
Ha arragondolsz
néha még nagy és agyonszűrt oldalakról is lehet kapni vmit 
Malware írtót fogok keresni...vmi jót
...amúgy a mai világban úgy néz ki a történet ,hogy Anti multi defrag+win7 util..firewall..anti virus ,anti malware...stb stbMelóból kapcs az a pár holmi ami van az supportos kacat

Frissítek:
Ha már itt tartunk az Origin egyéni avataros megoldása milyen?
-
Wolverine
félisten
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Tippelek: benyeltél valamilyen malware-t, ami blokkolja a netkapcsolatod. Hiba volt kilőni a vírusirtót és a tűzfalat, no meg eleve óvatosabban kellett volna böngészni...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Avast kacat, olyat nem használunk.

-
Gyurma23
aktív tag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
nekem is csinált már érdekességeket de ilyet még nem láttam... talán a jövő évezredre hajlandóak lesznek egy normális klienst csinálni... Írd meg azért majd mit mondott a support kíváncsi leszek.
-
(ÉN)közPONT
őstag
Új hír....egy másik proggy is csinálja szal nem Origin bug lesz

A Win7 rettenetet kikapcsoltam....vagyis azt hiszem ,hogy ki ...Avast kilőve...más kacatom nincsen fent ami ilyen jellegű lenne ......
tudnám ,hogyan kell totál kiírtani minden nemű tűzfalat

SRY az originbe nem illő offért
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Vírusírtót, tűzfalat nem cseréltél?
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Én azt mondom, hogy nyugodt szívvel fordulj a supporthoz

-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
Hát az

Aha természetesen ottvan a listában....November óta nyomom a Be..ok 3 at
(Limi ed) és eddíg semmi nagy bug nem volt...leszámítva ezt ami tart vagy 4 napja....már minden átlag dolgot kipróbáltam.....origin futtatás rendszertelen gazdaként....mindenféle winf.s os kompatibilitási környezetben ,de ez a típusú csoda"balzsam" nem segített....= one shot javelinem sincs mi lehet ez .Lehet ,de mi a turcsi? minden 100% an működik...win7 64 bit van amúgy.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
Hát ez valami ordas nagy bug lehet, ha a BeFosok 3 nem látja az új Origennyt, lehet a Winfos baja...
Amúgy az Origines játéklistádban ott van a BF3?
-
Gyurma23
aktív tag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
hát ez nagyon érdekes
Én a helyedben ha végleg nem születik rá valami megoldás akkor rendszer ujra telepités---- és ugy hátha..... bár mondjuk enélkül is mennie kéne.... -
(ÉN)közPONT
őstag
Hali
BF3 hoz pár napja letöltöttem az új Origennyt és ugye ez úgy indul ,hogy a Bf3 elindít és kérte...Egyéni avatar meg minden nyalánkságok szerepeltek az uppdateben....kattintottam ..utána ez lett....volt origeny uninstall + reinstall...friewall ..viruskiller lelőve..amúgy minden tök ugyan az a géppel kapcs mint eddíg ..semmi mást nem uppdateltem..és mégse működik
...november óta ez az első komoly Bug amit látok .Semmi se változott a gépemen...Net van úgy kb 30 Mbit ..szal az se lehet a baj...
5letek? -
median
csendes tag
Engem nem enged be azt írja hogy rossz jelszó az aktivációs email meg nemérkezik meg.. már 3 accountot is csináltam egyiknek se küldi el mármint az egész originba nemenged be
-
peterm711
aktív tag
1. Launch Origin
2. Click the cog icon and select Redeem Product Code
3: Follow the on screen instructions and the game will appear under My Games
4: Click on READY TO DOWNLOAD to download and install the game to your system
5: PlayEz van pontosan a kuponon, ami nekem nem megy, mer nem nyitja ki rendesen azt az ablakot, mint ahogy már írtam. Plussz hogy 2013 dec 31-én érvényét veszti a kód ha nincs felhasználva, internet kapcsolat szükséges, 13 év alatt nem ajánlott, meg a többi ilyen figyelmeztetés ami szerintem most nem lényeges
-
peterm711
aktív tag
Sziasztok!
Az alaplapomhoz kaptam egy Battlefield 3-as kupont, és most szeretném letölteni a játékot, de akadályba ütköztem. Most töltöttem le az origint, friss a reg is, nem volt még vele dolgom. A Redeem Product Code-ra kattintva ez az ablak fogad
:
Találkozott már vki hasonlóval, esetleg tudja vki az orvosságot erre?
-
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem csak annyi lenne hogy Origin beállitásokban hogyan lehet a játékok telepitési mappáját megváltoztatni mert kiválasztom a másik vinyon a games mappát és azt irja hogy érvénytelen..... viszont magát az origint engedi oda fel tenni de a játékokat minden áron csak arra a particiora engedi amin a rendszer van....
Új hozzászólás Aktív témák
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Witcher topik
- Arc Raiders
- Warhammer 40.000
- Suzuki topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- 48 hangszórós mélynyomó kanapé alá
- NVIDIA TITAN RTX 24GB (dobozos) - nagyon furcsa kishibával
- Sony Playstation 5 Slim Digital 825GB + Sony PlayStation Portal Midnight Black - FOXPOST AZ ÁRBAN!
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És milyen jó lenne, ha az valós is lenne 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az 50 fontos induló ár mondjuk eleve egy vicc, 14.95-ért még lehet elgondolkodtam volna egy Arkham City-n...

) oki oki