Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszakas
őstag
válasz
Vigneau
üzenetére
75W-ot ad le az alaplapi PCe sin úgy emlékszem tehát egyy 220W-os kari még azért el kell hogy fusson biztonságosan. De ezt a kártya eszik kb 300W-ot. Itt még nem fukarkodtak a memória sávszélességgel.
-
Vigneau
félisten
-
-
eszakas
őstag
válasz
FireKeeper
üzenetére
Akkor mikor ezt a kérdést fel tetted akkor azt mondtam volna, hogy semmi gond, mehet az egy kábelen két csatival. DE. 3 hónapja eladásra összeraktam a maradék cuccaim egy AMD Ryzen 7 3800X ASUS alaplap. Corsair AX760 gépet az alábbi kártyával

Ez lett a vége.

A support is írta hogy nem szabad így
-
MMIX
addikt
Corsair
VSWS

CORSAIR WS3000 ATX 3.1 vs. GreatWall GW-EPS3000BL(94+) 3000W
vs. ASUS Pro Workstation Pro 3000W ASUS-PRO-WS-3000P -
FireKeeper
nagyúr
sziasztok
haverom gépébe szereltem egy RM650-et, és feltűnt hogy csak egy darab PCIe kábelt adtak hozzá (aminek két csati van a végén) - fura mód két darap procihoz való EPS12V kábel volt a dobozban. lehet probléma belőle ha egy RX7800 XT-t azzal az egy kábellel hajtjuk meg?
-
public73
senior tag
üdv!
rm1000x-et javít a fővárosban valaki, aki megbízható és gyors? -
KROK640
nagyúr
Három Corsair tápom is van :
1. CORSAIR RMx Series RM750x 750W 2018 Edition fehér
2. CORSAIR CX-F Series CX550F RGB 550W fekete (ez van a fő gépben most)
3. CORSAIR CX400 (ez ment most nemrég a retro gépbe -- egy C2D-t fog hajtani) -
MMIX
addikt
Corsair RM1000e 1000W ATX 3.0
-
MMIX
addikt
A Corsair RMx Shift www.techpowerup.com
-
MMIX
addikt
Corsair SF850L, Corsair SF1000L SFX-L 80+Platinum www.cybenetics.com
SFL Series, GreatWall. -
BaLee
addikt
Sziasztok!
Van egy Corsair RM750-es tápom. Amiről megy egy RX 7950 XT videókártya aminek 2x6 (vagy 2x8) pines csatija van. Gondoltam akkor két külön kábelről kapja majd a tápot mind külön a táphoz csatlakoztatva.Viszont azt látom az adattáblában, hogy 12V-os ágon 62.5 Ampert ill 750W-ot is le tud adni. Innentől kezdve lehet elég lenne csak 1 kábelen keresztül elvinni az áramot a VGA-nak? Mert mindkét kábel végén van 2 csati.
Csak azért kérdezem, mert nem zsúfolnám a házat két kábellel ha amúgy felesleges. -
Drizzt
nagyúr
Van RM650x-em, de lehet atallok RM1000x-re a kozeljovoben. A kettonek kompatibilisek a kabelei, nem? Vagy erdemes megis kicserelni a tapcsere utan?
RTX 4090-en gondolkodom, azert merult fel a dolog. -
F e Z o
veterán
Hali!
Van egy Corsair AX860i tápom. Az iCUE azt mutatja, hogy 5V-os ágon 30 A-t ad le a táp, s hogy a táp által felvett teljesítmény a konnektorból 175-178W, míg a gép kb 150W-ot eszik. Közben persze nincs semmi, ami ennyit megenne 5V-os ágon. A fogyasztásmérő a konnektorban idle 98-100W-ot mutat. Már újratettem a software-t, az persze nem segített. Mi lehet a gond? -
eszakas
őstag
Hali.
Honnan lehetne megtudni egy Corsair tápról hogy mikor került forgalomba
-
Astroboy
őstag
válasz
RewCrew
üzenetére
Használtan?
Amúgy egy kicsit elavult de szívós jószágok, nálam 2012 óta egy GS800-as teljesít szolgálatot gond nélkül. Elsőre egy 4.8-ra húzott i5 2550k-t etetett egy GTX980 társaságában, most Ryzen 2600-ast 4.1-en egy RTX2070-el.
Azonban talán az ágak "fáradásának" köszönhetően az RTX nagy terhelésnél cincog mint a kisegér, úgyhogy 8 év után lassan lehet új táp után kell nézzek...
-
RewCrew
csendes tag
Sziasztok egy corsair gs600 as táp mennyire éri meg manapság? 9ezer+posta lenne.
i5 4670 meg egy gtx 960 4gb os menne vele. A kártyát tervezem lecserélni egy rx 480 8gb ra. -
Találtgyerek
veterán
Sziasztok!
Van egy RMA-ban kapott Corsair HX1000i tápegység nálam. Egy AX860i helyett küldték.
Egy szállítólevelet kaptam csak a táp mellé. A gyártói garanciához be kell most regisztrálnom a tápot vagy csak elég akkor,ha gond lesz vele? Véleményetek szerint elég a regisztrációhoz a szállítólevél? Ehhez ugye bolti számlát nem kaptam.
A AX860i gazdája nem én voltam. Én a bontatlan HX1000i-t vásároltam meg. -
Tom5
addikt
Sziasztok.
Corsair RM750x
Ezzel mit lehet kezdeni?
Mert ez igy iszonyat bumfordi és alpári.
De mindkét kábel ilyen és mindkét vége.
-
Adam_Shepard
addikt
SZiasztok!
Full moduláris tápot keresek egy rtx 2080 ti, 9700K 32 gb ram alá. Jelenleg egy 700 as FSP van de ennél a gyártónál láttam, hogy van külön ilyen sleeves kezdőszettje.
Mit tudnátok ajánlani? -
-
XplayR
csendes tag
Sziasztok
a kérdésen az lenne hogy nem tudjátok e esetleg hogy ehez a táphoz Corsair RM650 650X Gold Fully Modular
van e szoftver amin keresztül rá tudok nézni a tápra hőfok ilyenek... -
törölt tag
Sziasztok
Kéz alatt jutottam, egy az eladó állítása szerint, mindössze 2 hetet használt, és egyébként ránézésre jó állapotban lévő Corsair RM850i tápegységhez.
Dobozt nem kaptam, csak egy fekete szütyőt, amiben láthatólag nem gyári kábelek voltak, azok is hiányosan, mivel a 24 PIN-es főkábel eleve hiányzik.
Mivel gépen nem tudtam kipróbálni, így kis Youtube keresgélés után, találtam EZT a módszert. (fan self test)
A hálózati tápkábelt rádugtam, de a fan test gombra, sem a LED, sem a ventillátor nem reagál. Hangot nem ad.
Más egyéb tesztet nem próbáltam.Kijelenthető ennyiből, hogy a táp hibás, nem működik, vagy ha működhet is, ennek a self testnek, a fenti módszerrel, működni kellett volna?
Én a moduláris részbe semmit nem kötöttem, vagy csatlakoztattam.Köszi a válaszokat előre is.
-
Szoba
tag
Sziasztok Szakik!
Egy kis segítségre lenne szükségem. A jobb szellőzés érdekében a miniITXes Silverstone Sugo SG13WB házba Corsair SF600 SFX tápot szeretnék rakni, csak nincs a táp csomagjában alapból ATX->SFX adapter / átalakító. Felhívtam ma két Magyarországon széles körben ismert, népszerű boltot is, de egyikben sem tudtak ilyennel szolgálni.
Tudnátok adni esetleg egy tippet, honnan tudnék ilyen beszerezni? Ha online rendelhető lenne, az nagyon penge lenne...
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
noxon
őstag
Sziasztok, ha van egy 450w-os corsair tápom amin 6 pin csatlakozó van és lenne egy gtx 1660 ti amihez 8pin kell, akkor szerintetek elég egy átalakítót vennem? 6 ról 8pinre?
-
Renato1993
tag
Üdv!
Van egy Corsair VX450 tápom ami legalább 8 éves, pontosan már nem emlékszem mikori (de 2010 előtt, az tuti), jelenlegi konfigomat is ez hajtja (lap+proci+vga egyidősek vele), de váltanék lassan ryzen 5-ös konfigra.
Kérdés hogy mennyi idő után illdomos cserélni a tápot?
Pár éve ventit is cseréltem rajta, mert már kicsit kerreget, azon kívül teszi a dolgát.
Teljesítményben gondolom kiszolgálná az új konfigot is, a TDP keretek csökkentek némileg a Phenom II óta ahogy nézem
Köszi!
-
sestertius
őstag
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
Sajna én is így tudom...

-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
sestertius
üzenetére
Azt nem tudtam, hogy már az első szériából volt 1000 Wattos kivitel. De láthatólag az csak aktív.
-
sestertius
őstag
válasz
Glaz-dozfhut
üzenetére
A régi első szériás HX 1000? Én úgy tudtam az csak aktív...
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
sestertius
üzenetére
De azt tudod, hogy 30 vagy 40 %-os terhelésig passzív tápként működik? Azaz addig nem is kell forognia a ventilátornak. Csak megkérdezem a félreértés elkerülése végett.
-
sestertius
őstag
Üdv! Corsair HX1000 venti nem működik, holott a táp maga teszi a dolgát - utána olvasva a probléma nem egyedi, azonban korábbról csak RMA eljárásbeli gariztatásokról hallani, és kész. Mivel ez már nem garanciás, ezért kérdezem, tud valaki megoldást rá /venti csere nem oldotta meg, tehát a gond nem az/, mi lehet a gond, vagy egy megfelelő szakembert ajánlani, akihez fordulni lehet segítségért?
Köszönet!

-
szbarnabi320
újonc
Sziasztok!
A google-n nem találtam választ a kérdésemre, ezért fordulok hozzátok.
Corsair 650RMx táphoz szeretnék custom kábeleket venni. A gyári ATX,PCI és EPS kábeleken van egy két kondenzátor plusszba. Kell az rá mindenképpen? Azért kérdem, mert találtam használtba olcsón kondenzátor nélkülit.
Mind a kettő kompatibilitási listájában szerepel az RM650x
Ez lenne használtan, olcsón.
[link]Ez pedig amit hozzá ír direkt.
[link]Köszi
-
MMIX
addikt
Corsair AX1600i teszt, www.tomshardware.com

-
Shamli86
tag
Hali. Valaki tufdna nekem segíteni, hogy van egy Corsair RM650i tápom és hogy miben használjam és miért? Erre gondoltam Single-rail vagy multi-rail?
-
MMIX
addikt
RMi és RMi-n belül nincs különbség, talán a kisebbhez valamelyikből kevesebb kábelt adnak.
-
atila4
senior tag
Sziasztok! Egy Rm650i kábelei jók egy rm850i-hez?
-
rolii92i
tag
Hali!
Előre szólok noob alert!
Adott a gtx460as kártya,van hozzá 2 db tápkábel.
Ami a Vga-ba megy az a Pin , a 2 molex szerelemgyermeke pedig a tápba fut be,eddig világos.
De mit mivel kössek össze? Egy 8800GT-hez képest van vmi változás az eljárásban?
Mert van itt nekem a házban 5 mellett 6 lyukú pines csati míg a molexnél is van választási lehetőségem,ott sem egyértelmű.
Tápom: Corsair VX 450
Kösz a segítséget
-
Glaz-dozfhut
őstag
-
Sziasztok!
Corsair HX850W Gold
Ilyen tápom van jelenleg. A garancia már lejárt róla és attól félek megadja magát. De a márkát ismerve nem kellene tőle tartanom elvileg. Szerintetek érdemes lenne cserélni, vagy bőven fogja még bírni az iramot? 2 éves körül van.
-
törölt tag
Sziasztok,
A segítségeteket kérném.
Termékregisztrációt a corsair-nál hogy kell csinálni?
Van egy Corsair H2100 wireless gaming headset-em, amit ha beregisztrálok a corsairnál akkor kapok rá plusz egy év gyártói garit. -
chris0000
őstag
thx az infokat,corsair 650W cx650 80+ bronze ami lesz inkább.
legyen legalább bronze,h stabil legyen. -
Bismarck24
tag
válasz
chris0000
üzenetére
Szia! Bőven elég egy gtx 1060-as kártya meghajtásához egy 600 W-os corsair táp. Nekem egy gtx 1070-es kártya egy optikai meghajtó egy ssd és egy tb-os vinyóhoz van egy corsair hx 750-i típusú táp, de terhelés alatt (aida stressz teszt, 3dmark, unheaven benchmark, Valley benchmark, játékok alatt) a bemeneti oldalon maximálisan 271 wattot vesz fel és 254 wattot ad le, tehát a 300 wattot sem éri el. Akár Sli rendszert is rá tudok kötni, ami meg se kottyan neki. Nálad sem lesz probléma!

-
chris0000
őstag
hi.
corsair cx600 táp elég 1 1060as vgahoz?
thx.üdv. -
Bismarck24
tag
Sziasztok!
Pár napja vásároltam egy corsair HX 750-i típusú tápot. Kicsit gondolkoztam, hogy megéri e a választás, de a platinum minősítés és a tesztek meggyőztek arról, hogy érdemes beruházni rá. A corsair oldaláról a letöltöttem a corsair link (4.7.0.77-2017.05.16-i) alkalmazást, ami elég hatékonyan monitorozza a WATT fogyasztást. Ami viszont zavart kicsit, hogy 300W-nál kapcsol be a ventilátora, amíg azt el nem éri addig passzívan működik. A gyártó szerint el van látva mindenféle védelemmel és a kondenzátorai is 105 fokig bírják. Azért én beállítottam az alkalmazáson keresztül egy 40%-os ventilátor használatot (alacsonyabbat akartam, de 40% alá nem tudok sajna menni). Így a hőmérséklet 29.5 fok. Szerintem ez így elég baráti. Elég friss még a táp, majd meglátjuk hogy hosszabb távon beválik e. Egyébként egy Corsair HX 520-as tápot váltott le.
-
Ghost84
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Corsair rm650i tápot van valakinek vele tapasztalata? Mikor kikapcsolom a tápot azonnal kialszik az alapali led tehát elengedi az áramot azonnal ez normálos? Előtte több táppal volt dolgom de mind tartotta az áramot 5-7 másodpercig.
-
Johnny198612
tag
Sziasztok,
Corsair RM550X -et készülök venni az Ipon-nál... Írták másik topicban, hogy 10 év gari jár rá, tehát +5 év a bolti 5 éven túl, regisztráció nélkül..
De ebben a kitolt időben már a gyártóhoz kell fordulni..Ez a gyártóhoz fordulás valami magyar képviseletet jelent? Könnyű intézni?
Köszi előre is.

-
zs198
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem táp ügyben.
Szeretnék egy Corsair moduláris tápot venni.
A jelenlegi FSP Raider 650 helyett. Nincs vele bajom csak nem moduláris.
A konfigom: Asus z97 pro gamer, i5 4690k (húzva 4.4re),msi 780, samsung 250 gb ssd, 1tb wd blue hdd, plusz 3 venti+dvd író(ez csak dísz).
A keret:30-40k körül.
Lehet használt is! -
MMIX
addikt
Újra lesz Corsair HX és TX, forrás: tom'sHARDWARE.com
Corsair HX 80+Platinum és HXi
Corsair TX-M 80+Gold -
Cancer
senior tag
Sziasztok,
Nem is tudom, hogy táp/alaplap vagy proci topic. De mivel feszültség, ezért gondolotam ide írom.
A következő lenne a konfig. (Corsair VS450-es táp, AsRock A88XFM2+ Extreme 4+ alaplap, A8-6600k proci, Samsung SSD és 2x4GB Crucial Ballistix 1866Mhz RAM)
Egy időben rejtélyes ujraindulásokat produkált a gép. De nem csak aktív használat, hanem egyszerű netezés vagy PhotoShop közben.
Gyanakodtam a vinyóra, hogy szektorhiba miatt lehet, mert többször volt úgy, hogy azon a meghajtón matattam amikor újraindult a gép.
Aztán az egyik után megnéztem a BIOS-t, hátha csak a hűtő a szar és túlmelegszik a cucc. (Az amúgy fura nekem, hogy hidegindítás után (20 fokos lakás) azonnal lépek BIOS-ba, nézem a hőmérsékletet és lényegében még boot közben (előtt) a proci pikk-pakk 50-60-fokra melegszik fel. Pedig dolga sincs, könyörgöm...
Na, de ami aggasztott, az a videón a VCore feszültség hektikus ingadozása. Jó 30%-os a kilengés, amit picit soknak érzek.

Igaz, közben egy windows frissítés meggyógyította az újraindulásokat és azóta nem is néztem a feszültségeket, de azért szerintem durva, hogy így ugrál az érték.
-
Pubszon
veterán
válasz
xPraetoriaNx
üzenetére
Én most rendeltem meg ugyan ezt a tápot, de én is csak 3 év garit kapok rá.
Nem értem hogy van ez...
Egy 7 éves TX650-et vált, ami máig hibátlanul csendben teszi a dolgát, de ideje váltani, csak sajna nincs 400W körüli belőle.
-
djtom
csendes tag
És aki már csinált ilyet, tudna segiteni? Milyen kondik voltak benne? Esetleg van aki profi szaki és megcsinálná?

-
djtom
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segiteni?
Van egy Corsair HX-620 tápom, kb 7-8 éves. Egyik nap bekapcsolom a gépet, és a BIOS (award) folyamatos pittyegést jelez... tudtommal ez a jelzés a táppal van kapcsolatban. Csinált már egyszer ilyet, de helyreállt egy alapos portalanitás, porszivozás után. Vki mondta már hogy a Corsair szokott ilyet csinálni. Most ismét ezt csinálja hiába tisztitottam meg... Mi lehet a hiba?? kondi cseréket kellene vagy mi a tökömet?
-
xPraetoriaNx
senior tag
Sziasztok!
A héten vettem egy RM550x tápot, és garancia tekintetében kicsit vakarom a fejem. A honlapon az van, hogy 10 év, a dobozon, hogy 7, majd ezek után az AQUA meg 3 évet írt a garanciajegyre... Szóval "szőkenősen": most mivan?

Illetve lenne egy olyan kérdés, hogy ezt hogy érdemes berakni? A ventilátor felfele vagy lefele legyen? Olvastam mindkettő mellett érveket meg ellenérveket is, szóval hátha itt valaki meg tud győzni

-
Habugi
addikt
Kérdésem azokhoz akik esetlegesen kipróbálták már az új CorsairLink 4.2.4.25-öt és RMi/egyéb fogyasztást monitorozható táppal rendelkeznek:
Visszanyerte-e már a kezelőfelület ill. a monitorozást végző Tab a hasznos/használható jelzőt vagy még mindig egy hulladék mint év elején amikor a 4es verzió megjelent?!
Amikor utoljára ránéztem a 4esekre ezt "tudta":
Ez tán a 4.2.2.27 esetleg 4.2.1.42 nem emlékszem már..
Az utolsó 3as (3.2.5742) pedig így festett:

Ugye az újban nincs/nem volt Efficiency, sem számszerűsített Power In/Out Max, gyakorlatilag mindent alárendeltek az amúgy izléstelen p@rasztvakító giccsnek..
Mai napig az utolsó 3ast használom Win10-en.., időközben a changelog alapján 3rd party softver/HWInfo64 összekapcsolhatóság (kvázi OSD-re mehetne minden) és egyebek kerültek bele.., letölteném/ránéznék de ha továbbra is olyan a fogyasztást monitorozó Tab mint az első negyedévben/verziókban (kép) akkor kihagynám az uninstall/install cécót mert az köszönöm nem kell, hova tovább cserénél állítólag még mindig bukja az ember a beállított venti profilokat.

-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
Új gépet szeretnék összeállítatni.
Van egy POWERCOM BNT-600A-s szünetmentes tápegységem, melynek kimeneti jele szimulált szinusz.
A Corsair VS350 táp atív pfc-s.
Azt olvastam, hogy az aktív pfc a tiszta szinuszos jelet szereti.
Viszont szinte mindenütt már csak aktív pfc-s táp van.
A Corsair táp elviseli-e a szimulált szinusz jelet, vagy másik szünetmenteset kell vennem? -
deadwing
addikt
Sajnos nálam is ez lesz a megoldás, mivel a határérték beállítások nem működnek... csak akkor kapcsolja be a ventit ha tekergetem a szenzor értékeket és nyomok apply-t. Utána hiába éri el a célértéket, nem kapcsol be

Köszi mindenkinek a segítséget!
Okostáp... rohadna meg aki kitalálta
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Habugi
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
Ugyan ilyen tápom van, nekem az első pillanattól zavarta a közérzetem hogy áll a ventije amíg oda nem pakolok neki, szóval a CorsairLinken keresztül beállítottam egy fix 40%-os működést, ez a minimum, cirka ~720rpm, a világon semmi hangja nincs ilyenkor sem.
Beállítod, majd lemented egy profilként és hagyod hogy a CL a Winfossal induljon, ennyi.
Egyébként is a beépített, egyébként elég pontos fogyasztásmérője az egyik legjópofább fícsörje, szóval nem zavar semmit ha 24/7 ott figyel a CL Trayben.
-
deadwing
addikt
Felraktam a linket, most azt csináltam, hogy ami őszerinte 35 fok, na ott kapcsoljon be fullra a ventije. Azt, hogy honnan kezdjen el szabályozni, nem lehet beállítani sajnos.
Értem én, hogy jól bírja, de annak semmi értelme, hogy befűti a gépházat a doboza, már majdnem süti a kezem... Ez szerintem nem jó dolog.
Legalább a linkben lehetne finomabb szabályozást beállítani, de nem...Egyébként a leírásában az szerepel, hogy 20% terhelésnél már be kéne kapcsolnia, na ez most nem 20% amivel terhelem, hanem vagy 40... szóval nem vagyok maradéktalanul elégedett

-
MMIX
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
Kb. két hétig.

Amikor a lakásban 40 fok lesz és nem 25 fok.50 fokos környezeti hőfokra van megadva a táp tudása a címkén, úgyhogy valószínű, hogy jól bírja a mérsékelt égövet és az arab sejknek sem kell aggódnia.

A programjában nem lehet bekapcsolni hamarabb? (Corsair Link)
Nem tudom mit enged, nekem nincs ilyenem.Amit Te a kezeddel forrónak érzel, az az elektronikának semmi.
Van a táp hátulján ventilátor teszt gomb. (fan test)
Beszerelheted ventivel fölfelé is.
-
deadwing
addikt
Felraktam a progiját, úgy tűnik hőmérő baja lehet.
Már majdnem süti a kezem a doboza, de őszerinte csak 35 fokos...
Mit tudok tenni? -
deadwing
addikt
RM750i-nél, kb hány fok az, amikor már be kell kapcsolnia a ventinek?
300W-al terhelem, illetve ennyit vesz fel most a konnektorból, kb fél órája megy, a háza már kb 40 fokos, venti meg még mindig áll. Meddig várjak vele? Félek hogy megsül
Bekapcsolásnál felpörög, szóval a venti jó.
Vadi új egyébként. -
Habugi
addikt
válasz
takacsbotond
üzenetére
Nálam RM750i van, hangját nem hallottam még soha kb..
, fél éve van meg. -
arnocost
csendes tag
üdv!
adott ipon garis corsair cx430m tápom, ami egy éves sincs, de gyakran kattogo hang jön ki a tápból! tudja vki mi okozhatja a jelenséget? gariztassam vagy belenézzek?
annó hx-em volt és hibátlanul üzemelt 3évig, ez meg :8 -
w580
aktív tag
válasz
takacsbotond
üzenetére
Értem sajnos abban nem tudok segíteni
Nekem hx650 van 4 éve hajtom csendes,hibátlan. -
w580
aktív tag
válasz
takacsbotond
üzenetére
http://m.prohardver.hu/teszt/corsair_link_hx750i_rm750i/kulso.html
Tessék éppen minap olvastam,olvassad el igéretesnek tünik.
-
croejose
csendes tag
Sziasztok! Egy Corsair CX500-as tápom van! A gép terhelés alatt elég gyakran újraindul! Tesztelgettem mi lehet a gond és azt vettem észre hogy a 12V-on nagy az ingadozás! Van hogy leesik 11.1-11.3-ra is!
Jól sejtem hogy a táppal lehet valami? -
takacsbotond
őstag
Sziasztok!Ha valakinek van vele tapasztalata milyen halk a Corsair RM650i táp?
Most egy EVGA GS550 félpasszív tápom van, de mikor megy a venti elég zavaró hangja van... -
w580
aktív tag
Sziasztok !
Hx1000-hez keresnék moduláris kábel szettet,van egy eladó példányom de sajnos csak 1-2 kábel van hozzá, így elég kicsi az eladás esélye. Valaki esetleg nem tudja honnét lehet nem horror áron szerezni ??
Várom a válaszokat!

-
Makesz79
tag
Hello
Nincs valakinek véletlen eladó Corsair Link Analog to Digital Bridge kábele ???
Sürgös lenne valakinek lenne vagy tudna segiteni a beszerzésben nagyon megköszönném.... -
MMIX
addikt
Corsair SF Series.

Csak egy kis mai rövid hír, TechPowerUP.com -
asvald
senior tag
válasz
Szattila83
üzenetére
Szia!
Nem kell gariztatnom csak , hogy tudjam ha véletlen oda kerül a sor
-
Szattila83
tag
Szia!
Én úgy tudom nincs. Ha vissza szeretnél küldeni valamit akkor érdemes a valamelyik Európai képviselethez küldeni. A postaköltség nem olcsó, de nem fognak szórakozni a cserével. Viszont szerintem van olyan itt a PH- n aki foglalkozik gariztatással, próbálj meg szerintem előtte itt körbenézni.
-
asvald
senior tag
Hy
Corsair- nak van magyar képviselete?
Köszi
-
MMIX
addikt
Corsair CX750M, új doboz.

forrás Állítólag új kisebb CX-ek jönnek (DC-DC típusok lesznek, ha igaz).
Hivatalos bejelentés a lényeg, addig csak gyorshír.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.

Gyanakodtam a vinyóra, hogy szektorhiba miatt lehet, mert többször volt úgy, hogy azon a meghajtón matattam amikor újraindult a gép.

, fél éve van meg.