Hirdetés
- bitpork: Ha Isten létezik...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Nekem az első vásárláskor volt hasonló hibám, még tavaly november környékén. Csodálkoztam is, mert ilyet a Steam-en soha nem tapasztaltam.
Idén egyik vásárlásom után sem jött elő ez a probléma. Furcsa, hogy most találkoztál vele.
A fizetés sikeres volt. Gyakorlatilag 5 másodpercen belül meg kellett volna jelennie a játékaid között. Esetleg egy nézet váltás után a Játékok és az Üzlet között. Legrosszabb esetben egy kilépés-belépés után, de ha ekkor sincs meg akkor az tényleg nagy gond!
Nem lehet, hogy a Játékok között csak az éppen telepített játékokat mutatja neked jelenleg az Origin kliens? Van ilyen nézete is, ekkor értelem szerűen nem jelzi ki a nem telepített (pl. frissen vásárolt) tartalmakat.
Esetleg ez egy DLC volt? Van néhány, ami nem jelenik meg az Origin kliens felületén, de a játékban már használható (feloldásra került) a tartalom.
Ha a mostani akciós játékok közül vettél valamit, annak meg kellett volna jelennie.
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4430, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs