Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
Szevasztok
dolgozik mostanában a support?
mert nem méltatnak válaszolni a mailemre
polonic: venném én is, de nem megy le az ára

-
v!ct0y
veterán
már semmi.
-
polonic
félisten
Ez a shift 2 kurva jó játék. Főleg ennyi pénzért.
Vegyétek! -
törölt tag
válasz
üzenetére
Ehhez azért nem árt egy:
Xbox 360 Controller for Windows
erre a hónapra kiköltekeztem, de jövőhónapban benéz egy vezetékes vagy egy vezetéknélküli, fekete darab

Kormány lenne az igazi, de :
1)lényegesen drágább
2) hely is kéne, nem kevés...
3) ha a konzolosok milliói ellesznek vele én is
Igazából ez az első olyan játék amihez a G15-ösömmel visszavonulót fújtam

-
Rusher
őstag
-
Rusher
őstag
Üdv.!
Az lenne a kérdésem, hogy ha át akarom rakni az Origin játék mappát másik meghajtóra akkor azt meg tudom tenni úgy, hogy kijelölöm az új célmappát és átmásolom az eredeti mappa tartalmát oda? Vagy ez így nem működik le kell tölteni újra? Köszi a segítséget előre is.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
üzenetére
"Mind a kettőt anyanyelvi szinten kellene már a kezdetektől ismerni"
A feltételes mód helyes... ha mindenki az iskolákban úgy állna hozzá, hogy ugyan vegyem már kézbe a tankönyvet, mert itt élek a fritzek mellett és hasznom lenne belőle, és nem kibekkelni kéne féjszbúkozással, alvással, rajzolgatással az órát akkor előrébb jutnánk...
-
viktor82
őstag
Fórumban már kitértünk párszor az amazon vásárlásra olvass vissz,csak amerikai cimet regelhetsz banki utalás lehet akár milyen országból igy MO-ból is kulcsot meg regelni origin vagy steam-en tudsz!

-
törölt tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Mivel Mária Terézia után nagy lendületet kapott az iskoláztatás ...
Igen tudom, hogy az egyszerű emberek csak magyarul tudtak, és az Elit volt az csak aki beszélte a németet.Mind a kettőt anyanyelvi szinten kellene már a kezdetektől ismerni.
Az geopolitikai tény, hogy mi a germán és a szláv nyelvterület között vagyunk de a legközelebb a némethez esünk. Az meg történelmi tény, hogy évszázadokig voltunk összekötve az osztrákokkal és a németekkel, és 1867 után is több mint 50 évig Osztrák-Magyar Monarchia volt. A szlávoknál az orosz ami domináns és szintén világnyelv.
-
croli
aktív tag
Üdv!
Érdeklődni szeretnék hogy ez hogy működik?
BF: BC2 ez Originen aktiválható és tényleg ennyi amennyi?
Meg itt hogyan kellene megvásárolni és nem vagyok még beregisztrálva amazonra. -
törölt tag
válasz
polonic
üzenetére
Ezért mondtam, hogy mázlista osztrákok

1867-ben ezt még "nagyjaink" nem látták
Pedig akkor is kapizsgálható volt, hogy a magyar nyelv mivel csak mi beszéljük és nincsenek nyelv rokonaink - a finnek sem azok ez már eldöntött tény - soha sem lesz még regionálisan sem tényező, nem hogy világ szinten. -
törölt tag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Ja, most haveromat főzöm, hogyvegyen magának MOH 2010-et, nekem már régen meg ráadásul Steames- és az Origin is bevette zokszó nélkül -még jó amikor 2010-es

Youri Mázlista osztrákok

-
Zamery
senior tag
Van még valakinek Origin kuponja?

-
törölt tag
Nos természetesen kiváncsi voltam, hogy ennek megmarad e a telepítője letöltést követően - van amely origines játéknak igen van amelyiknek nem - ennek speciel nem

A DLC PACK mérete pedig a képen látható

Infó a DLC PACK-ról két DLC-t tartalmaz ezek:
Shift 2: Speedhunters DLC - trailer
Azért nem rossz ez, hogy alig egy éves játék-ot a 15%-os kuponnal - amit pont egy hónapja kaptam az EA ügyfélszolgáltatától - 4.2 €-ért megvehet az ember. Baráti ár. A COD-oknak is hasonló akciók illetve árazási szabályok kellenének a kiadó részéről

-
törölt tag
Érdekesek... magyar az Origin kliensük felülete, remek magyar terméktámogatásuk van, de a játékok már nem jelennek meg magyarul... Egy Mass Effect esetében még érthető is, hogy rengeteg szöveg, sokba kerülne lefordítani (?), és nem csak kis népességű ország a miénk, de még ezek szerint az ekkora országokhoz mért eladási várakozásokat sem bírja teljesíteni... viszont egy NFS-ben kb 20-ad annyi szöveg lehet mint egy ME-ben...

-
törölt tag
Most nézem, nincs is belőle magyar verzió idehaza sem:
Shift 2 Unleashed Limited Edition
Érdekes pedig az EA játékok főleg az NFS-ek már egy ideje magyar felírattal is megjelentek

-
Niczo
senior tag
A Shift2 DLC-kel együtt nekem is bezsákolva, ráadásul a 15%-os kupont is elfogadta vásárlásnál

-
cskamacska
addikt
Én komolyan kiváncsi lennék hogy mire.
Ezek mind voltak már akciósak máshol(konkrétan a Mirrors Edge meg lett, a Mass Effect majdnem meg lett véve 3,75 euro magasságában.. 2009 végén
), vagy lesznek záros határidőn belül. Egyedül tán a Shift 2 jelent némi felüdülést, azt nem láttam nagyon ilyen olcsón.Amazonon a Burnout Paradise: The Ultimate Box, a Mass Effect 2, a Command & Conquer 4: Tiberian Twilight, és a Battlefield Bad Company 2 van épp zakciósan 5 dollárért, 3,75-ért pedig a BF: BC2 Vietnám kiegészítője.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Nem olyan biztos az. A listámon lévő játékok felével nem is játszottam még.

-
Origin Loves Carnival - minden 5 euró (már ami az oldalon van)
Az NFS Shift 2 megér ennyit?
-
viktor82
őstag
NFS shift 5egró
A battlefild2 vietnam dlc-t nem tudom aktiválni az orogiben nem fogadja el a kulcsot mi lehet a hiba?
-
Agyzuzo
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
A support igazából a teljesen Origin kínálatát be tudná reggelni, ha akarná, szóval végülis nem mondott nagy hülyeséget.
Nekem a bereggelt kb. 30 címemből 20-at a support rakott be... -
viktor82
őstag
válasz
cskamacska
üzenetére
Én is beletetetem a cryis+warheadot segitőkészek voltak nagyon!

-
cskamacska
addikt
-
viktor82
őstag
Lenne egy call of duty world at war kulcsom, tudnám ezt az origiben aktiválni, hogy megjelenjen a játékok közt. a játék games for windowsos még!
-
Wolverine
félisten
válasz
cskamacska
üzenetére
Én ezzel tisztában vagyok

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
cskamacska
üzenetére
"Digital River kreálmány."
Az sms-ben amit kapok vásárlás után mindig ez a név van. Mi a baj velük?
-
cskamacska
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
De ehhez miért kell support? Nem az lenne nekik is a jó, hogy minél több ember használja az Origint, amelyek közül egyre többen vásárolnának is rajta? Szvsz az lenne a minimum, hogy amely EA játékot meg lehet venni Originen, annak a dobozos változatát be is lehessen regisztrálni.
Nem veszi teljesen komolyan azt a digitális dolgot az EA, szegény Origin kliens is egy az egyben EA Download Manager, 1,5 év alatt szinte nem fejlesztettek rajta semmit, és a boltjuk is ugyanakkora hulladék, mint amikor először kapcsolatba kerültem vele.
Szó se róla, még mindig jobb, mintha az Amazon klienstől, vagy valami Digital River izétől függnének az EA játékaim, de a Gamersgate puritán praktikussága, vagy a Steam mindent bele használhatóságától azért még erősen messze van.
/heti Origin kiborulás off
napi meglepő de nem mulatságos: Most nézem, az Origin Store is Digital River kreálmány.. rotflol

-
-
KubanitoS
veterán
D2D-n most egy két hónapja 3.75 font volt a Crysis 2. Nem mintha ennek most lenne jelentősége.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sn[4k3]
senior tag
Bocs, nem neked hanem a kollégának!

szerk.: már megint az "új"-ra kattintottam...
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sn[4k3]
üzenetére
???
Ezt most nekem írtad? Mert nem nagyon vágom. A linkelt hírdetés nem account hanem eredeti origin kódok, rengeteg ember vett már tőle játékot.
A szakmai topicban pedig saját hírdetést linkelni tilos, ez pedig nem az enyém, tisztában vagyok a Prohardver család szabályaival, sok emberrel ellentétben.
-
Sn[4k3]
senior tag
Még az Originen is olcsóbb alapállapotban (hát még akciózva) és boltban is láttam 3990-re akciózva... plusz accot én sosem vennék és szerintem senki sem.
Ráadás: szakmai topicban hírdetni tilos. Ott a HardverApró, esetleg Lokálban a megfelelő városod topicjában hírdethetsz.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
viktor82
üzenetére
Bocsi, tévedtem 3290ft.
http://hardverapro.hu/apro/uj_regiofuggetlen_origin_eadm_jatekok_olcson_bizo/hsz_1-200.html
-
viktor82
őstag
Valaki ha érdeklne 9,9e a crysis 2 nekem még 8.5e -ban fájt kuponnal!

-
oriic
HÁZIGAZDA
Lesz ORigines változat is a játékból.
-
BladeHero
tag
Kösz a válaszokat

-
csaba951
veterán
>origin támogatja, akkor csak beírod a játék kódját originen belül és
>utána már töltheted is le.Ez többnyire akkor igaz, ha a játék 2009-ben vagy utána jelent meg.
Hála az EA kaotikus döntéseinek, vannak kivételek oda-vissza. Meg olyan is van, hogy az egyik boltból származó játékot be lehet regisztrálni, de ugyanazt a játékot egy másik boltból megvásárolva meg nem. Ilyenkor segít az Ügyfélszolgálat. Vagy nem.

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
BladeHero
üzenetére
Az origin maga egy piac. Olyan mint a steam. Ott meg tudod venni a játékot majd letöltöd. Viszont ha beszerzed az adott játékot, és origin támogatja, akkor csak beírod a játék kódját originen belül és utána már töltheted is le. Ergó olyan mintha originen vetted volna meg.
-
BladeHero
tag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy ezzel az originnel csak letölteni lehet vagy megveni is lehet játékot amit ki is szállítanak.Olvastam 1 hsz-ben, hogy csak letölteni, de azt nem tudom, hogy ez változott-e.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
cskamacska
üzenetére
Dejó is lenne...

-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
cskamacska
üzenetére
Ó azóta már ott virít az originemben a ME3 előrendelés.

GoodSpeed:
Én linkeltem szerintem, azok között nem volt még ilyen. Viszont Alan Wake sincs még origin-en ahogy látom.
-
cskamacska
addikt
Igen erősen rákattanhattál az Originre, hogy az EA zsebét 15000 forinttal akarod kitömni(bele sem mertem gondolni, hogy 21000 forintos deluxe-ra pályázol
), mikor itthon boltban 10000 forintért lesz kapható a Mass Effect 3, de ha nagyon lustulni akarsz, akkor IGN Prime kóddal(amire ingyen lehet regisztrálni, ha a 7 próbanapot választod) a GamersGate-ről pontosan 26,77 fontért, azaz 9400 forintért van meg a ME3 Standard előrendelés, és még egy Dragon Age: Origins játékot is adnak ajándékba. 
De az a legszebb, hogy ezek az olcsóbb változatok ugyan úgy beregisztrálhatók lesznek az Origin kliensbe, mintha ott vetted volna drágábban..
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezek mind voltak már akciósak máshol(konkrétan a Mirrors Edge meg lett, a Mass Effect majdnem meg lett véve 3,75 euro magasságában.. 2009 végén