Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
KubanitoS
veterán
Érdekes probléma lépett fel. Fent van a gépen a Crysis 1. Ez egy dobozos verzió, amelyet később az EA Support segítségével felrakattam Originre is. Problémamentesen működött a játék, viszont legalább már két hónapja nem játszottam vele. Ma ismét próbáltam. Dupla klikk az ikonra: "Tegye be az eredeti lemezt". Gondoltam ez a bolti változat miatt van. Elindítom Origint és próbálom onnan indítani. Erre feljön egy ablak, miszerint a játékot aktiválni kellene a gépemen?
Kéri az e-mail címem és a jelszavam. Beírom, de mindig azt kapom, hogy az EA szerverei nem elérhetőek. Vélemény?
-
KubanitoS
veterán
válasz
cskamacska
üzenetére
Ha elolvastad volna a hozzászólást, amire válaszoltam, akkor kiderülne miben fejlődött. Ha szerinted az Origin egy spyware, vagy vírus, akkor nem kell használni. Ennyire egyszerű. Magam részéről én nem tulajdonítok ennek nagy jelentőséget.
-
KubanitoS
veterán
D2D-n most egy két hónapja 3.75 font volt a Crysis 2. Nem mintha ennek most lenne jelentősége.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
KubanitoS
veterán
válasz
Kareszovics
üzenetére
Beírod a játékkódot, a neved és a jelszavad, egyszerre.
-
KubanitoS
veterán
Ha ma megveszem Alice-t 7.5 dollárért, akkor vajon kapok kupont, amelyet a holnapi dragon age-hez fel lehet használni?
-
KubanitoS
veterán
Ha én rámegyek az "EA fiókomra" ezt kapom. A végén még tényleg az lesz a baja, hogy a már meglévő EA Download Manageremből lett az Origin fiókom.
-
KubanitoS
veterán
Na akkor egy kis infó. Ma megjött a Dragon Age 2 Bioware Signature izébizém. Kibontva láttam, hogyha megvan a Dead Space 2, akkor kapok valami extra páncélt a játékban. Mivel a DS2 megvan, gondoltam miért ne? Beregisztráltam mindent, kaptam egy kiló DLC-t, csak az új, menő páncélom nem volt meg. Gondoltam, ha már most szórakozok vele, akkor nem hagyom annyiban a dolgot.
Amerika EA Live Chat:
#1. Csávónak elmondom mi a szitu, a dobozban ott volt a felhívás az extra cuccra, az még sincs sehol. Erre el akart indítani nekem valami távoli asztal izét, hogy akkor ő majd megnézi azt a reklámot. Még egyszer felhívtam a figyelmét, hogy itt van a kezemben, hátha most leesik neki. Felajánlottam, hogy készítek róla egy képet neki. Megfelelt, csináltam képet a telómmal, átraktam a gépre, majd fel imageshack.us-re. A csávó azt mondja nem lehet neki megnyitni a képet. Ja, persze.... Ekkor megint elindítja a távoli asztal faszságot. Egye-fene, belementem. Jó kétpercnyi "connecting" után kiírja a gép, hogy error: nincs Java telepítve. Mondom a csávónak, hogy ez így nem lesz jó, tudna-e ajánlani valami képfeltöltő oldalt. Válasz: NO! Download Java! Na ekkor zártam be a chat ablakot. 'Nyáddal szórakozz...
#2. Kitartó ember lévén ismét bepróbálkoztam a Live Chattel. Most egy másik emberhez kapcsolt a rendszer. Barátságosan elcsevegtünk, röviden elmondtam a problémám, két percre rá már meg is volt az armor.
Érdekes...
-
KubanitoS
veterán
Nekem eddig egy hibám volt az Originnel. Supporttal beregisztráltattam a Crysist és valami deluxe edisönt kaptam vagy nem tudom. Van hozzá zene, videó, meg minden hülyeség. Ezeket viszont nem lehet elindítani. Ha letöltöm Originen keresztül nem indulnak el, hanem Origin kifagy és újraindításkor ismét le kell tölteni az extra tartalmakat, hogy aztán később megint kifagyjon és kezdődhet az egész elölről.
Ezt a problémát az EA Support a mai napig nem tudta megoldani, viszont kaptam egy kupont. lol Eléggé phail.
-
KubanitoS
veterán
Nekem ez volt a Crysis CD kulccsal. Szerintem simán rossz a CD kulcsod.
Próbáld meg a live Supportot. Fél órán belül akár már rajta lehet az Origin fiókodon a játék.
Jobb oldalt ott van, hogy "talk to a game advisor".
-
KubanitoS
veterán
Szia
Próbáld meg ezt a két oldalt.
https://activate.ea.com/applyentitlement.do
https://activate.ea.com/gameactivation.do
Nekem ezen keresztül sikerült regisztrálnom a Mass Effect 1 és 2-t, a Dead Space 1-et, valamint a Crysis Warhead-et.
Az alap Crysis-t nem fogadta el kódhiba miatt, de az amcsi EA Live Supportos emberke készségesen segített és hozzáadta a játékot az Origin fiókomhoz.
-
KubanitoS
veterán
Egy kicsit régi ugyan a hozzászólás, de van rá mód, hogy a Mass Effect első részét regisztráljátok.
Itt van ez az oldal, ide kell beírni a kódot és a játék hozzáadódik az Originhez. Ha ott nem menne, még ezen az oldalon is lehet próbálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Háztartási gépek
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - Total War: THREE KINGDOMS
- Eredeti játékok OFF topik
- Projektor topic
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- OpenMediaVault
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- -40% ÚJ DOBOZOS Lenovo Thinkpad T14 Gen 5: Ultra 7 165U/32GB DDR5/512GB/400nit/5MP/vil.MAGYAR bill.
- -300e Ft KEDVEZMÉNY:ÚJ Lenovo Thinkpad T14 Gen 5:Ultra 7 165U/64GB DDR5/512GB/400nit/vil.MAGYAR bill
- Intel passzív csúcsgép: 4,7 GHz Intel i7 1255U, 10 mag / 12 szál barebone
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- ÚJ Kis gamer/kis tervező PC: Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500, 16GB RAM, 512GB, nVidia T600
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kéri az e-mail címem és a jelszavam. Beírom, de mindig azt kapom, hogy az EA szerverei nem elérhetőek. Vélemény?
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)