Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zamery
senior tag
Hol? Az Origin store-ban 39.99 EUR, az elég sok! A zavvi.com-on 14.95 GBP (PK = 1 GBP) És ez a dobozos verzió!
-
Góliát
őstag
Ötven %-on a Crysis 2. Szerintem nagyon jó áron van.

-
Sanyi19
őstag
Sziasztok,
letöltöttem a Battlefield Bad Company 2 Digital Deluxe-ot Originen keresztül és nem megy a telepítő. Hibát észlet és leáll.Bővebben:
Valaki találkozott már ilyennel?
Ötlet?
-
Rabbitf_24
addikt
Mikortól lesz elérhető a need for speed: the run az originon?
Vagy ebben a régióban nem lehet majd kapni?Köszi.
-
SQX_Barto
addikt
Persze, nem, csak maga a játék

A Crew Edition kiadás exluzív autói:
Mercedes-Benz SLR McLaren 722 Edition
Maserati Quattroporte Sport GT S
Chevrolet Corvette Z06
Lamborghini Reventon
Bugati Veyron 16.4
Aston Martin DBS
Audi R8 5.2 FSIHogy ON is legyek, ez biztos nem beregelhető az Originbe, vagy csak simaként

-
ldave
félisten
Lehet valahogy az asztalra kitenni indító ikont origin-ból? Vagy csak a "hard way" lehet ilyet?
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok!
Olcsóbb csomagolású (pl EA Classic) Hot Pursuit-ot (2010) valaki regelt már be Originre? Elvileg 2008-9 utáni gameket lehet ugye? Előre is köszi (és bocs, ha már volt róla szó)
-
Scholes9
nagyúr
Az mitől lehet, h eltüntek a játékok az Origin listámról

-
F_Zolee
nagyúr
Hello
Ez a felhőtárolás mit takar egy játéknál?

-
Youri
veterán
Ezzel a módszerrel, tehát akinek Sapphire kártyája van az hajrá, akkor szereztem egy kupont, amit nem tudtam érvényesíteni, most tudtam szerezni még egyet. Már mindkettő elment, ha majd lesz, újabb akció - akkor is és most is 500 kupont osztottak szét - akkor majd azt is itt elszórom
De akinek van Sapphire kártyája, az regeljen a Sapphire Select Club oldalán, és regelje be a kártyája serialját. -
Youri
veterán
Battlefield Bad Company 2 Digital Deluxe Vietnammal érdekel valakit ingyér?
-
Zamery
senior tag
válasz
NaNorbert
üzenetére
Valami ilyesmi kell neked: EA De-Authorization Management Tool.
-
NaNorbert
aktív tag
Sziasztok, a lényeg az hogy van jó pár játékom az Orgin nevezetű segyédprogramba regisztrálva.
Mindig eredeti játékokat szereztem, mikor még ki sem adták a boltba.
Viszont most szeretnék játszani a NFS Hot Pursuit -al. És az ORGIN azt irja ki nekem hogy
" Elérted a Szériaszámmal lehetséges aktivációk maximális számát. Bővebb tájékoztatásért lépj kapcsolatba az ügyfélszolgálattal! "Sajna a CD, és a Tok hiányzik, de a szériaszám megvan. Mit tegyek?
-
Zamery
senior tag
-
csibe1
addikt
Köszi.
Feltettem az Origint,beléptem,elfogadta,látom is a játékot a sajátoknál,de csak letöltené,nem látja meg a játékot hiába van fent.
Az nem tetszik neki,hogy virágbolti?
Gondoltam,hogy megpróbálom így elindítani a battlelogból,de nem tudom érdemes-e kisérletezni vele,vagy balhézik miatta?
Érdemes lenne lepucolni,registryből,mindenhonnan és újra leszedni? -
csibe1
addikt
Üdv!
Feltelpítettem otthon a BF3-at miután letöltöttem.Szeretném feltenni egy másik gépre is,megnézném hogyan bírja.Emiatt nem problémázik az Origin,hogy két gépről menne a dolog,de nem egyszerre?
-
polonic
félisten
Belépsz az EA profil oldalra és itt meg tudod majd változtatni.
-
swado
tag
Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy lehet az Origin-ben az e-mail címet megváltoztatni?
-
intercooler
őstag
Soha mert 1 nagy rakás .......

nem igaz már 3.szor akarom leszedni a bf3-at.
1szer a 11.3gb helyett már leszedett 15-öt
Az elöbb filmet néztem kilépek és ez az özenet várt "letöltési hiba"
De ba....a meg ez azt jelenti hogy újra kellem szedni az egészet előröl? eltünt az egész mappa ahova szedte. Most kezdhetem megint előröl

Szóval nem hiába van ott az a BETA felirat
1 gagyi steam koppintásElnézést az indulatokért de ez nem igaz

-
Zamery
senior tag
Ez az eset megoldódott! A The Saboteur c. játékot regisztráltam az Origin-en keresztül. Az Origin Help Center Live Chat-en keresztül segítettek, és adtak egy új kódot, amivel regisztráltam a játékot! Mindez persze csak az amerikai központon keresztül működött, a magyarok azt a választ adták, hogyha dobozosan vettem meg, akkor azt nem tudom regisztrálni...
A hsz-ben említett másik két játékot meg már korábban sikerült aktiválni.
-
Tompo92
senior tag
Hali..
Srácok az origin mikor óhajt magához térni?
Mert 3 haverommal beszélgetek teamspeak-en és mind mondja, hogy fentvannak originen, de én nem látom őket, még offlineba se .
Náluk ugyan ez a helyzet. -
Rabbitf_24
addikt
Hi
ha beszállhatok BF3-ra, akkor vegyetek fel légyszives.
Hun_Rabbitfckr
köszi
-
polonic
félisten
Most már egyértelmű, hogy a steam konkurenciájának szánják
[link] -
NorDezs
senior tag
BF3 béta eltávolítása Originből de gondolom más játéknál is működik.
-
jookomak
őstag
-
válasz
jookomak
üzenetére
Sajnos erre már előre kell gondolni. Van egy olyan opció a beállításoknál, hogy telepítés után ne törölje a telepítőt, így azt utólag bármikor el tudod indítani. Egyébként a legtöbb Origines játékhoz a letöltésen kívül nem is kell az Origin (persze ez változni fog, lásd BF3).
-
jookomak
őstag
Jól látom, hogy originnél nem lehet kimenteni a már installált játékot, hanem újra fel kell telepíteni, vagy letölteni? Ha igen, akkor az nem jó.

-
jookomak
őstag
Sziasztok!
BF3-hoz felraktam ezt a csodát. Kérdésem az lenne, hogy ez nem annyira integrált alkalmazás mint a steam? Ahogy látom a beállításokban pl. külön letölti a telepítőt, és utána rakja fel, mint egy dvd-ről, nem pedig egyből telepítve tölti (mint a steam).
Minden esetben be kell jelentkezni az originbe ahoz, hogy játszak a bf3-al? Egyelőre ennyi jutott eszembe. -
Youri
veterán
Ez a live chat egész nap nem elérhető...
-
Rabbitf_24
addikt
Igen, steamen is ki kell fogni, itt meg aztán főleg minden drágább, 300-as euróval.. ahh

GTA 7,5 Eur-ért (minden rész) a steamen... ennél nagyobb buli nincs...
Most a Grid is olcsóbb, 1044 Ft volt, az se vészes...Várni tudni kell, mondjuk a Battelfield 3-ra nem várnék ennyit...

Meg is nézem azt a másik topicot.
-
polonic
félisten
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Ez így igaz. Szerintem is jók, szeretem én is ezeket.
Csak egy baj van velük. Ha nem akcióban vásárol az ember, akkor piszok drága a dobozoshoz képest. Főleg, hogy ilyen trágya most a Ft.Egyébként ha átnézel a BF3 topikba és rákeresel a vpn vagy proxy szóra, akkor találsz megoldást, hogy lehet már most is játszani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
A gond az hogy origin-en drágábbak a játékok.
De hogy miért... -
KubanitoS
veterán
Egy kicsit régi ugyan a hozzászólás, de van rá mód, hogy a Mass Effect első részét regisztráljátok.
Itt van ez az oldal, ide kell beírni a kódot és a játék hozzáadódik az Originhez. Ha ott nem menne, még ezen az oldalon is lehet próbálkozni.
-
Rabbitf_24
addikt
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Már okés. (Törölhető)
-
Rabbitf_24
addikt
Sziasztok
megvettem originen a Battlefield 3at, de sehol se látom a my games fül alatt.
Csak pénteken válik láthatóvá vagy rossz helyen keresem?köszönöm.
-
Youri
veterán
Én nem kulcsot kaptam, hanem kupont, amit a storeban lehet beváltani, bejelentkeztem, beírtam a kódot, ráböktem, hogy Check-out, írja pirossal, hogy ez már megvan, töröljem, hogy tudjam folytatni. Rányomtam, hogy a digital deluxe editiont törölje, ezzel persze kiüríti a kosarat, ha pedig csak a vietnamot választom ki, akkor arra nem ad semmit a kupon kód
-
Youri
veterán
baromi jó ez az origin.... meg az egész EA. Ma az SCC gold tagjaként sikerült szereznem a BF BC2-höz egy kupont, amivel ingyér van a BC2 tokkal vonóval, vietnammal. Nekem megvan alapból a BC2, így nem tudom a pakkot 0 valutáért megvenni, de csak a vietnamra viszont nem érvényes a kód...
-
Youri
veterán
A BF3 bétát hogy tudnám eltüntetni a profilomból?
-
Lacee323
csendes tag
Sziasztok! Ma megvettem a FIFA 12-t és a regisztrációnál feltelepítette az origin-t de nem tudok új fiókot létrehozni mert ha alul a Fiók létrehozására kattintok, behoz egy kis ablakot amin nincs semmi. A neten sem jön be a www.origin.com . Mi lehet a probléma? Nem tudok innen tovább menni mert állandóan ezt az origin ablakot adja ki hogy jelentkezzek be.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Újra frissült a program.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Vistaboy
üzenetére
TÖbb mint valószínű hogy lesz honosítás a játékhoz, rajongók csinálnak majd hozzá, de természetesen jobb lett volna ha legalább a trilógia lezárását is honosítva kapjuk meg.
Bezzeg a Sims meg a Fifa az még mindig magyarul jelenik meg. Nem is értem.
Neró:
Köszi, mostantól Oriic vagyok.

-
Neró
őstag
-
Vistaboy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://noob.hu/2011/11/11/tn/or.jpg)

Sehogy...