- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
válasz
Zoli133
üzenetére
Igen, én is szenvedtem vele egy pár napot. Először csak írtam nekik, ahogy javasoltátok, vissza is írtak egyszer, de nagyon szűk szavúan, válaszoltam nekik, azóta nem kaptam választ. Meguntam, felkerestem a live chat-et aztán már itt is a játék a fiókomban. Igaz új fiókot kellett létrehozni
Igazán megcsinálhatnák, hogy lehessen átrakni más profilokba játékot. Mert valaki egy helyen gyűjti az összeset, mint én, és így kibasznak vele. Mind1, úgy sem játszok vele sokat, csak nagyon b@szta a csőröm, hogy nem működik. 3 éve még nem gondoltam, hogy 1 e-mail-re kéne tenni az összes játékomat. Na majd innentől odafigyelek 
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Napelem
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Gumi és felni topik
- Energiaital topic
- Hardcore café
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4449, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Igazán megcsinálhatnák, hogy lehessen átrakni más profilokba játékot. Mert valaki egy helyen gyűjti az összeset, mint én, és így kibasznak vele. Mind1, úgy sem játszok vele sokat, csak nagyon b@szta a csőröm, hogy nem működik. 3 éve még nem gondoltam, hogy 1 e-mail-re kéne tenni az összes játékomat. Na majd innentől odafigyelek