Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levi1144
csendes tag
válasz
Anonymus X
üzenetére
nekem az lenne a problémám, hogy megvettem a bf3-t betettem a cd-t telepítés origint feltette kérte hogy frissítsem frissítettem de kiírta hogy az origin.exe fájl nem másolható nem baj kihagytam.. folytatom tovább bemegyek az originbe és írja hogy a frissítés után tegyem be a bf3 cd-t és telepítsem .. beteszem bf3 cdt telepítés de csak az origint hozza ki .. gondoltam reggelni kell hát reggeltem 100 féle módon egyik email sem Id sem vagy jelszó sem volt neki érvényes.. egyszer a reg után behozta hogy köszönjük a regisztráció ta rendszer most beléptet és vártam egy órát semmi.. akkor már email is jött a regről kilépem originből visszaléptem megpróbáltam azzal amiről már emailt is kaptam de az sem volt jó úgyanúgy id email vagy jelszó hiba légyszives segítsetek.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak hibajavításokra alapoz az új GeForce driver
- Analóg fényképezés
- Napelem
- World of Tanks - MMO
- Nekimegy saját partnereinek az ARM az AGI CPU-val
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Horgász topik
- Hyundai, Kia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7420 érintőkijelzős // Core i5 1145G7 // 16GB // 256GB // A- kategória
- Apple iPhone 14 128gb - Erősen használt, kamera nem működik, akku 85%
- Apple watch SE 2 44mm cellular akku 100%
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest