Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
croli
aktív tag
Tessék ez elvileg magyar lesz...
Informatikusnak készülők de ide nagyon alap tudás is elég 1-2 webvégződés tudás
(hu=magyar, us=amcsi...)
Csak ki kell egészíteni...
Am így olyan oldalakra lehet eljutni ami a fő meg semelyik oldalon sincs belinkelve.
(Bocs a "szakma" ártalma) -
croli
aktív tag
Nem kell semmi email cím!!
Csupán az EA honlapján a beszélj egy játéktanácsadóval menüpont majd a menüket amiket kötelező kitöltöd meg választassz a listából! Esetleg megadhatsz egyéb infokat is.
Ha meg Originről szeretnél vmit akkor a milyen játékról szeretnél kérdezninél beírod hogy Origin és fel fogja kinálni.
9:00-tól 17:00-ig vannak!!
pl.: én írtam nekik 15:20-kor 15:30-ra jött válasz.
A magyar srácok jobbak mint a jenkik...Remélem érthető voltam...
További szép estét!Mégvalami ha nincs ott jobb oldalt akkor súgó menüpont.
-
Sn[4k3]
senior tag
Ilyesmire gondoltam én is, de bárki le is kérhetné a konfigunk adatait egy ikonra kattintva

Még béta, remélem megéri majd emailt írnom nekik.
Ellenben valaki tényleg megadhatna egy magyar support mailcímet, mert időm 99%-ában telefonról vagyok, az EA honlapja így nem nagyon szuperál. -
croli
aktív tag
Üdvözletem!
Érdekel-e valakit -15 off kód?
A többit PM-ben! -
Sn[4k3]
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tényleg nézz be a tápos topicba, 8ezer környékén már vannak minőségi FSP tápok, azok megérik az árukat, de az ilyen HKC meg társai tápokat hanyagold. Sokan beleesnek abba a hibába(régebben én is ) hogy tápra nem jutott pénz vagy ha meghallt akkor bement első áruházba vagy számtech boltba és megvette a legolcsóbba. Kicsit keresni kell és olcsón lehet jót venni.
off vége.
ON.
Szerintetek idővel változni fog az origin felhasználói felülete? Mit kellene még beépíteni a programba? Steam-ben is van egy olyan opció ha jól tudom hogy kiírja mennyit játszottál a játékkal, illetve aznap mennyit toltad. Ez jöhetne ide is szerintem. Ezen kívül talán még hírek amik jöhetnének, vagy mondjuk itt is elérhetnénk az EA fórumait.
Bármi egyéb ötlet szerintetek?
-
Sn[4k3]
senior tag
A poén az, hogy a Hot Pursuit és a Bad Company 2 serialomra (is) ezt mondták... Mondjuk egyelőre úgy is mindegy, mert a jobbik gépem (az is trágya volt mai szemmel - ne vegyetek Codegen tápot, én szóltam) megadta magát, addig meg tudok várni amíg felpaprikázom a mostanit.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Agyzuzo
addikt
Mass Effect végül kalandosan, de bekerült a kliensembe, végre nyomhatom az ingliss verzsönt.

Először írtam a supportnak, visszaírt hogy a kódom ugyan nem jó, de ha küldök fotót a szériaszámról + a lemezről akkor intéznek valamit. Megtettem, küldött egy új serialt + kupont. A serial sajnos nem volt jó. Írtam újra a supportnak, hogy nem jó a serial, visszaírt, hogy neki se, küldjek róla fotót. Mondom erről sajnos nem tudok, mert egy kollega adta, de küldtem neki is az eredetiről. Na erre végre manuálisan hozzáadták a játékot a listámhoz és kaptam még egy kupont...

Szóval akinek elsőre nem jön össze, próbálkozni kell.

-
Sn[4k3]
senior tag
-
Zamery
senior tag
Csak szólok: a mai Amazon deal a Need for Speed: Hot Pursuit $7.99! Regisztrálható Originen, legalábbis a piros Ördög azt mondta neki sikerült!

-
Zamery
senior tag
Bocs, elírtam 34Ft!
Nyáron elszámoltak valamit ezek az Impulse-os fiúk. És egy páran a "best buy" topicból kihasználtuk ezt. Azóta súlyosbítottak egy kicsit az EULA-n, és gondolom kirúgtak pár embert. -
polonic
félisten
Új kiadókkal bővül az origin.
-
-
Niczo
senior tag
Nekem a pénteki levelemre tegnap válasz érkezett, idézem:
"Nagyon sajnálom, a hiba nem az Ön rendszerében van, hanem a miénkben - a problémáról tudunk és dolgozunk a megoldáson."
Köszi, azért remélem belátható időn belül megoldják a problémát
Sn[4k3]: én az EA honlapján keresztül küldtem levelet.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
üzenetére
A Need for Speed sorozatról érdekesebb anyagot rittyenthetnének.
Én eddig kerültem a focis játékokat, mint a vírust, csak a Fifa Street 2-vel játszottam PSP-n, de az nem számított annyira focinak.Nem értem, miért dicséritek annyira a magyar supportot, nekem már megint öt napja nem válaszolnak + a régebbire se, de azt már megoldottam.
-
törölt tag
A National Geographic Channelen februárban:
"Gyáróriások V: A FIFA és az Electronic Arts
A Fifát nem véletlenül tartják a világ egyik legjobb és leglátványosabb videojátékának: annyira valósághű, hogy még a hivatásos focisták se restellik összemérni tudásukat általa. De hol és hogyan készülnek a Fifa egyre újabb és tökéletesebb verziói? A film az Electronic Arts kanadai gyárába látogat, hogy munka közben lesse meg a virtuális valóság zseniális, rocksztárként ünnepelt alkotóit.
Bemutató: február 23., 22.00 (A sorozat további epizódjait márciusban csütörtökönként 22-kor láthatják)"
Forrás: mindigtvextra.blogter.hu

-
Sn[4k3]
senior tag
Na, kaptam egy kupont, lehet odaadom valakinek, ha nem sikerül elköltenem

-
Sn[4k3]
senior tag
Elküldtem a mailt a magyar EA-nak (privacy-hungary@ea.com, ugye ez az emailcímük?)
Remélem be tudják rakni a profilomba a játékaimat:Originnel kapcsolatos kérdések:
-az ID-m meg tudom változtatni?
-egyedi profilképet használhatok? Csak az alapok közül engedszerk.: ma be se enged lépni az Originbe "Ismeretlen hiba" miatt. Tegnap este fél nyolckor jelentkezett a hiba, akkor pont Live Chatben voltam és azt mondták karbantartás van, próbálkozzak majd pár órával később. Még mindig tart?
-
Sn[4k3]
senior tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hány játékod van amit elbuksz?

Ha nem a mail címeddel hanem a játékosneveddel lépsz be originbe, akkor sincsenek ott a játékok?
ollie:
Ha jól vettem ki a szavaiból akkor nem. De ha csak mailt változtatott, akkor a sima account nevével ha bejelentkezik, ott kell lennie mindegyik játéknak.
-
Sn[4k3]
senior tag
Na vééégreee!
A harmadik srácnak végre volt kellő jogosultsága emailek módosítására
Most éppen a játékaimat rakatom a profilomra, mert azokat meg nem látja. -
Niczo
senior tag
Most vettem meg Amazonon a Bulletstormot, erre nem tudom aktiválni Originen (meg a 3linken sem). Nagy az öröm

-
Sn[4k3]
senior tag
Kész kabaré amit leművelek itt a supportosokkal

Az elsővel eldiskuráltam a szegéynes angol tudásommal, de végül elküldött tanulni (durvaanyját), a másodikkal pedig már majd dűlőre jutottam, de még mindig nem sikerült a művelet. Kért is serialokat, de kettőre azt mondta érénytelen. Ez már csak azért is vicces, mert mind dobozos, neten is játszottam velük. -
Sn[4k3]
senior tag
Hol találom azt a chatet?
-
orkester
őstag
válasz
Rabbitf_24
üzenetére
Írtam az amerikainak (azt hiszem), plusz a chates beszélgetésünket is sikerült elküldeni nekik, azt gondoltam az email gombbal magamnak tudom elmenteni a beszélgetést.

ollie: Igen, pontosan.
KubanitoS: Kicsit olyan volt, mintha én lettem volna Neki az első ember ilyesmivel, de hogy még hülyeségeket is mondjon...
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Originen még nem vásároltam, csak steamen. Ami miatt települt az Origin: dobozosan vásároltam Crysis2-t, az telepítette. Gondoltam az Orininhez is hozzáadok pár steamen vásárolt EA játékot. "Csomagban" vettem a Steamen Crysis, Warhead, Wars játékokat, most egyik sincs letöltve (le volt próbából, csak töröltem).
Itt a Warhead-t sikerült az Originhez adnom, de a Crysis(1)-t nem! Azt írja: "The product code submitted is already used", tehát már használják.
Ilyenkor mi van? -
Sn[4k3]
senior tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
A problémám az, hogy gyakorlatilag van egy használhatatlan EA fiókom. Anno még Battlefield 2 telepítésénél, a felugró kék ablakban (rákattintottam a Register Nowra), de a emailcímemre nem emlékszem. Felhasználónév + jelszó stim, help.ea.comon be is enged lépni, de ugye mindenhol máshol emailcímet követeli - azt meg ugye négy+ év távlatából nem tudom. Kuponom is elvildg van egy rahedli, azok is kellenének.
A magyar supportnak is leírtam a gondom, de már egy hete még erotikusabban állnak a levelemhez. Minden adatomat is megadtam, hogy be lehessen azonosítani, de még egy buuu-val se illettel meg
Köszönöm a segítséget, amint hazaérek kikitatom az elküldött mailt

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

Pedig én is leveleztem velük, aztán mégsem lett kupon.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Warhammer Online ugye megmarad.
A harmadik srácnak végre volt kellő jogosultsága emailek módosítására
Most éppen a játékaimat rakatom a profilomra, mert azokat meg nem látja.