Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Minden bejelentkezés után, van 6 db Mass Effect 3 DLC amit letölt újra és újra az origin. Valaki tudja hogy ezt miért csinálja ill. hogy hogyan lehet orvosolni vagy támadjam meg a Support-ot??
-
Mustármag
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Az biztos

(#3767) dejaris Rekordra készülök! (mióta meg vettem)
-
Mustármag
őstag
Ezt jó tudni, mi a titka??

-
Mustármag
őstag
Sziasztok
A kedves EA fejlesztők megoldották már hogy ha új rendszer kerül a számítógépre, akkor a digitálisan vásárolt játékokat ne kelljen 1-1be újra letölteni?
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Ma mikor beléptem az Originembe az az üzenet fogadott hogy egy másik gépen is használják a fiókomat.
Felajánlotta hogy Offline vagy Bejelentkezés normál üzemmódban és bezárás kényszerítése a másik gépen.Ez valami Bug volt vagy vegyem komolyan és mihamarabb keresem fel a terméktámogatást?
-
Mustármag
őstag
válasz
üzenetére
Ugyan úgy csináltam mint a B: BC2 és a Vietnam esetében, és az zökkenő mentes volt.
Probléma megoldódott.
Amikor írtam még semmi, elmentem zuhanyozni, vissza jöttem le ellenőriztem a játék adatoknál hogy van e változás, és megjelent hogy letölthetem a DLC-t.

A lényeg hogy megoldódott

-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Megvettem Origin-en a Mirror'a Edge DLC-jét a PURE TIME TRIALS MAP PACK-et.Megkaptam a vissza igazolást e-mailben.
De nem tudom használni.Játékon belül nem változott semmi.Én mulasztottam el valamit?(Betettem a játék cd-jét ott van egy olyan hogy "Frissítés keresése" azzal behozza http://www.mirrorsedge.com/DLC-oldalt de nem tudok belépni)
Ez normális?
(Tegnap késő délután vettem meg) -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Megvettem originen keresztül a battlefield bad company2-t.
Az lenne a kérdésem hogy a http://magyaritasok.hu/-n található honosítást használhatóm hozzá, ill. működni fog? -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Mass Effect 2 megvettem még 2010 nyarán akkor aktiváltam a http://social.bioware.com-oldalán az ajándék DLC-t.
Lehetséges hogy ezeket a DLC-ket elérjem az Originen keresztül vagy most már nem lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest