Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gerner1
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
válasz
csaba951
üzenetére
Értem, köszi.
Bár steam után kicsit furcsáltam ezt, mivel steamnél nem kérdez semmi ilyesmit ott a játék azon a nyelven települ amilyenre a kliens be van állíva, persze ha van ahhoz a nyelvhez való fordítás a játékban.Gondolom a magyarítások portálról letölthető magyarítás működik origines verziókhoz is, már amelyikhez van ilyen.
Most kaptam emailt EA-től hogy köszönik, hogy regisztráltam a ProStreetet.
Ami érdekes volt az emailben, hogy kaptam tőlük egy cheat kódot a játékhoz, amivel pénzt lehet csalni (kapunk 10 000 dollárt).
Igaz ez neten bárhol fent van, csak nem gondoltam volna, hogy egy kiadó csalás kódot vág hozzám.
-
csaba951
veterán
>Ezeknek a nyelv választásoknak van valami értelmük,
Persze, hogy van értelme. Olyat válasz amit meg is értesz!

Szerintem érdemes az lehetőleg az európai csomagot választani. Ebben tuti a metrikus mértékegységeket használják. Vannak olyan játékok, ahol nem lehet így kiválasztani a telepítési nyelvet, az Origin kliens nyelvén teszi fel a játékot.Elsőre ezért nem sikerült nekem az angol nyelvű klienssel feltenni a magyar kommentárú Fifa 12-t. Nem töltötte le a szerverről a magyar hangfájlokat.
>vagy ez régió zár lenne?
Origin-en jelenleg nincs régiózár. Plusz az Amazon USA-n kapott kulcsok nagy része ROW-os (az egész világra érvényes, nemcsak Észak-Amerikai).
Korlátozás ott szokott lenni, hogy bizonyos kulcsokhoz nem lehet ezen a képernyőn nyelveket választani. Tipikusan ilyen pl. az orosz Mass Effect 3. Itt csak az orosz nyelv választható, más nem.
-
Mardel
őstag
Sziasztok!
Originnel még nem volt dolgom, de most megvettem az amazonon éppen jó árasított Need for Speed Ultimate Digital Collectiont.
Feltelepítettem az Origint, megadom neki az amazonos kulcsot és valami olyasmit ír, hogy a következő nyelvű termékek közül válaszhatok Angol (US), vagy Angol UK, Oroszország, Sapnyolország stb.
Ahol volt Magyar is benne ott azt választottam, ahol nem volt ott Angol UK-t.
Viszont az Undercovernél csak az Angol (US)-t fogadta el.
A Pro Streetet-meg elég körülményesen kellett aktiválni EA classic screen name és hasonlók.Ezeknek a nyelv választásoknak van valami értelmük, vagy ez régió zár lenne?
Mert pl a Shift 2 Unleashed telepítésnél megkéredi milyen nyelven települjön és választható az Angol US, meg más olyan ami a kód megadásnál az Angol (UK) sorban nem volt benne. -
ruti
Közösségépítő
aki a másik topicban már olvasta a rögeszmémet, attól szíves elnézést kérek...

Amazon-on most -75%-os akciós Crysis 2 Maximum Edition addolható Origin fiókomhoz?
az a hír akkor kacsa, hogy a C2 (sima) addolható, csak a C2 Max Edition nem?
valaki esetleg próbálta már?
-
Cooper911
senior tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hog vettem egy Red Alert 3 Uprising játékot, feltelepitettem, aktiváltam, játszottam vele. Aztán most megint akartam játszani vele, de az Originen csak egy medal of honor volt amit ott nem is vettem meg (gondolom ezt a steam-ről vette át).
Szóval hova tünt a Red Alert 3 uprising játékom?
-
ruti
Közösségépítő
Nekem nem sikerült a steam-es példányomat simán hozzáadni az Origin "My Games" könyvtáramhoz, sem kliensben, sem weblapon keresztül.
Kellett hozzá a Support, aki szépen berakta a könyvtáramba, méghozzá Digital Deluxe Edition formájában. A Support-os elmondása szerint a Specact Kit-et a játékban kell majd hozzáadnom. Szerinte a Vietnam-ot is
--
A Veteran (1) status sem ment könnyen, mert úgy kaptam meg az 1-est, hogy a meglévő BF2-t nem látta az acc-omon, ellenben látott egy 2142-t, ami nincs is
Lényeg, hogy a Garand megvan. -
csaba951
veterán
Ebben a mappában:
C:\Program Files (x86)\Origin\
töröld le a OriginTMP.exe fájlt. Utánna indítsd el az Origin-t a szokásos módon.Ha még mindig nem megy, akkor töltsd le újra innen, és telepítsd fel.

-
robyg
senior tag
Skacok volna egy problémám az Originnel.
A frissítéskor ezt írja ki:
EC:7049:12175 EC:7049:12175-CA Hiba: 7049:12175
Szerintetek ez milyen hiba lehet?
-
ruti
Közösségépítő
válasz
csaba951
üzenetére
ez erdekes, mert a veteranon mar probaltam regelni korabban, hiszen a bc2-nek az EA online-on regelt acc-jara tetettem ra utolag a bf2-t a support-tal, igy lett elmeletileg 2 game az acc-on, de megsem adta a vet statust. majd most h a jatekkonyvtaramban lesznek egyutt, remelem megadja
-
csaba951
veterán
Ez a hozzáadás arra is jó, hogy be tudjál lépni a veterán programba. Így kell jelentkezni. Ha megvan, akkor BFBC2-ben kapsz egy M1 Rifle-ot.

-
csaba951
veterán
Elvileg igen. Azt a Steames kulcsomat - érdeklődés hiányában - még nem aktiváltam az Origin-en.
Mivel az Origin-en aktiváláskor azt kértem, hogy a dexluxe edition-t aktiválja, lehet hogy nem is fog már letölteni a szerverről semmit a Vietnamhoz. Annyit láttam csak, hogy az alapjátékot elindítva, a bal oldalon megjelenik a Vietnam fül. Azt megnyitva rögtön kéri a kulcsot. Maga az alapjáték játszható a Vietnam kód megadása nélkül is (sp+mp).
A BFBC2-nél a multiplayer rész indításakor kér egy felhasználónevet, meg jelszót. Itt megadtam az Origin-es adataimat, aztán annyi. Már lehetett is menni játszani.
-
Benji24
csendes tag
-
csaba951
veterán
Biztosan hozzá lehet adni valahogy, mert nekem is ilyen verzióm van. Zárd be az Origin-t! Böngészőben nyisd meg ezt a lapot, és ide írd be a kulcsot, meg persze az Origin-es adataidat. Ennyi.
A Steam-es kulcsra felajánlotta, hogy sima vagy premium BF2BC-t akarok. Én a prémiumot választottam, de csak az alapjáték indul el. Amikor kiválasztom a Vietnam-ot, akkor kulcsot kér, jogosan!

-
SityiSXT
őstag
válasz
Benji24
üzenetére
Ez azt jelenti, hogy nincs internetkapcsolatod.
Első körben kattints arra az X-re, hogy elinduljon a hibakereső, és ezzel jó eséllyel meg tudod javítani. Ha mégsem, akkor érdemes megnézni, nem-e a kábel van megtörve. Indítsd újra a routert, aztán nézd meg, tudsz-e csatlakozni. -
Benji24
csendes tag
Lehet hogy az a gond hogy a hálózati térképen a hálózat és az internet között van egy piros X ???

Ha igen tudtok valami ötletet mit tegyek?
-
ruti
Közösségépítő
sziasztok!
a steam-en használt Bad Company 2-met szeretném hozzáadni az Origin-es account-omhoz
utánaolvastam, elvileg lehetséges, nekem azonban valamiért nem sikerül...
origin kliensből próbáltam, azt írja, próbáljam az aktiválós weblapon keresztül, és ad egy linket...azonban ott sem sikerül, más hibaüzenetet nem ad, csak ugyanazt, mint a kliens: "a weblapon keresztül próbáljam"...dehát ott vagyok
van akinek már esetleg sikerült?
-
Benji24
csendes tag
az lehetséges hogy az internet fajtájával van baja??

-
Benji24
csendes tag
válasz
leviske
üzenetére
ez sem működik

már lassan fél éve szívok az originnel elösször az volt a baj hogy mikor beléptem volna mindig kiírta hogy Az első bejelentkezés alkalmával rendelkezned kell internet kapcsolattal! Ez a hiba megoldódott egy frissítéssel! Erre a hibára is egy frissítés jelenthet megoldást? Ha igen mikor lesz elérhető az új frissítés?

-
leviske
veterán
Esetleg még az megérhet egy próbát talán, hogy miután elindul, nem a kis ikonról próbálod megnyitni, hanem a starton belül kattintasz megint az indító ikonjára.
-
Benji24
csendes tag
???
Please? -
Benji24
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám az Originnel!!
Az van hogy megvettem a Battlefield 3-at és feltelepítettem az origint mikor beléptem letette a tálcára és onnan nem tudom megnyitni csak arra enged kattintani hogy kilépés!! Mi lehet a baj????

-
kissadam22
tag
sziasztok. kérdésem lenne hogy lehet megváltoztatni az email címet. amikor beregiltem az Originbe . BF3 miatt. utánna töröltem az email fiokot. de be tudok lépni a játékba. azzal az email cimmel és jelszóval. de a biztonság kedvéért meg szeretném változtatni az email cimet amin beregiltem az Originbe. ezt lehetséges vagy nem köszi
-
-
leviske
veterán
Most az komoly, hogy képesek voltak átemelni a steam borzalmas csevegési megoldását? Tök egyszerű volt egy felületen csekkolni, hogy ki van fent, most meg külön meg kell nyitni egy ablakot. Amúgy ugye csak az offline tagokat nem mutatja és nem megbolondult, hogy törölte volna az ismerőseimet. Bár mondjuk a profilomban még mindenki ott van, csak offline-nak jelölve.
-
törölt tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Ja... ebből is látszik azért, hogy a Steam, mennyivel kiforrottabb.
Youri: Külön partíción voltak, de nm bíztam benne, hogy ez a kliens megoldja a gondot újratelepítés nélkül is - egyébként a később történtek amelyekre mindjárt rátérek, ezt a kétségemet erősítették.
Úgy voltam vele, hogy a Friss Windows-ra, csak a Battlefield 3, a BC2, illetve a Shift 2 valamint a Hot Pursuit kerülnek csak vissza egyelőre.
A Battlefield 3-mal kezdődött az újra telepítés. Elmentem itthonról, így nem akartam kínlódni lemezeléssel, mert akkor úgyis be kell tenni a második lemezt, szóval egyfelől ezért is töltöttem le, másfelől kíváncsi is voltam, hogy egybe szedi e le vagy hogy.
Mire haza értem még az alapot töltötte, utána a CQ-t ahogy azt írtam is előbb. Mikor mindennel végzett, és indítottam volna el, ez fogadott:
Kicsit lettem csak este tíz körül ideges
Főleg úgy, hogy nem is lemezről telepítettem, és főleg nem úgy hogy egyszerűen csak másik partícióról a korábbi Windows telepítésből hátramaradt már feltelepített játékról lett volna szó, mert akkor nem csodálkoztam volna...Keresgélte a neten, aztán a végén az lett, hogy eltávolítottam a Battlefield 3-mat majd betettem a BF 3 lemezt és arról újra feltelepítettem.
Azt megjegyzem, hogy amikor elsőnek telepítettem tavaly októberben lemezről, fájdalmasan lassan települt, az Origin klien szerencsére írja is a sebességet lemezről telepítés esetén is. 15 Mbit/s -os ADSL-em van, lemezről a telepítés sebessége általában 2 MB/s körül mozgott, ami ugye 16 Mb/s-nak felel meg, szóval mintha megint letöltöttem volna... na jó néha felment 4 MB/s-ra még néhább esetben meg 7 -re is de ez nem több mint a telepítési idő 5-6%-ban történhetett meg.
Felment az alap a lemezről, utána 5 GB frissített az Origin szerveréről, majd megint letöltötte a CQ-t majd lelkesen reménykedtem, hogy most hátha jó lesz. Szerencsém volt, mert most már jó lett

Szóval ennyi a sztori, és mondom a legmegdöbbentőbb számomra az volt, hogy teljesen tiszta telepítésnél művelte ezt le, mert telepítés végén az Origin kliens megborult.
Amúgy azt hittem, hogy a 9.0-s béta már kilépett a Pre Beta fázisból, de nem eleve a 8.6-os béta települ, így azt is lefrissítettem a 9.0.1-esre.
-
törölt tag
Mióta megjelent a BF3 most lett újratéve csak a rendszer, kíváncsi voltam Origin hogy oldja meg a dolgot, egybe szedi e le az összes DLC-t.
Első körben leszedett 16 GB-ot, egy szusszal a Limited Edition-t Alap, és az B2K DLC-t, majd letöltés után közölte, hogy újra kell indítani a Windows-t amint ez megtörtént elkezdte külön letölteni a CQ DLC-t is.

-
törölt tag
Üdv!
Hogyan lehet nevet váloztatni origin?
-
törölt tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Hát igen, a Steam-re azért jobban rámernék fogadni, hogy megoldja ilyen elegánsan a dolgot, de azért az Originnél kicsit neccessebb. A játékmentések újabb játékok esetében Steam, illetve Origin felhő esetében sem jelentenek gondot. Igazából azoknál a játékoknál lehet gond, melyek külön még telepítenek GfWL-t, illetve Physx-et, illetve saját DRM-et.
-
Agyzuzo
addikt
válasz
üzenetére
Én is valahogy így külöm.
SSD rendszer + egy 1,5 teráson terpeszkedik Ő Originsága és Ő Steam-sége, de én nem backupolok DVD-re is, hanem csak fogom és a Steam mappa csúszik át szépen egy külső vinyóra (STORY station). Szerencsére a Steam kulturált, pont most volt reinstallom, indítottam egy Steam.exe-t és seperc alatt mindent szépen beállított újra (+ játékok mentéseit visszaállítottam egy külön progival). -
törölt tag
válasz
Agyzuzo
üzenetére
Hát nálam úgy van, hogy belső HDD-ken, de fizikailag teljesen elkülönül a rendszertől.
Tehát:
1. SSD Rendszer
2. HDD felinstallált Steam és Origin játékok.
3. HDD Steam Backup
4. DVD lemezek Steam Backupnak.Csak azokat a játékokat mentem le HDD-re amelyek már olyan régiek, hogy nem frissülnek nagy valószínűséggel. Hiszen nekem fontos, hogy mindig a legfrissebb verziója legyen lementve a játéknak, és ameddig merevlemeznél ez nem jelent gondot, mert bármikor újra lementem, majd felülíratom, addig DVD-nél ez nem lenne kifizetődő.

Még most is van hely
Megnéztem, hogy jelenleg számozás alapján 41 DVD-n vannak a Steam biztonsági mentéseim.
-
Youri
veterán
Ha másik partícióra/vinyóra telepítitek a játékokat, akkor win reinstall esetén azt nem ismeri föl?
-
Agyzuzo
addikt
-
törölt tag
válasz
CoolMan
üzenetére
Viszont nem minden játéknál működik. PL: Battlefield 3
Szerk: A másik nagyon fontos probléma, hogy ha még meg is tenné - vegyük most példának a Battlefield 3-at, akkor is a gyári első verziót menti le.
2011 októberében jelent meg a játék, azóta több GB-nyi patch és DLC jelent meg. Aki azóta ugyanazt a Windows-t használja mint én is, annak szépen mindig lejött a frisebb patch és DLC, de ha újra kellene telepíteni a Windows-t megint lehetne egy csomó dolgot töltetni vele, órákig...
Tehát nincs az a Luxus meg mint Steam-nél, hogy kijön egy nagy méretű Patch, learchiváltatom vele, aztán eleve ha gond van a legfrissebb verzió kerül visszaállításra.
Persze azt mondják itt is és Steamnél is működik az a módszer, hogy új Windows esetén elég a másik partíción lévő Origin mappát megtartani és kész, viszont én még azt nem használtam

Backup DVD-re szabdalás sincs...
-
bigatika
csendes tag
Köszönöm a segítséget!!
-
bigatika
csendes tag
Sziasztok!
Van olyan origin beállítás, hogy a megvásárolt játékot lementse a merevlemezre?
Tehát egy gép újratelepítés után ne kelljen megint letölteni a játékot, csak megadni neki az előzőleg lementett fájl helyét, és onnan egyből telepítse.
Lassú a netem, és ha minden windows telepítés után le kell töltenem a Battlefield 3-at, az összes DLC-vel együtt, hát az remek lesz.
Ha tudtok ilyen beállítást segítsetek!(Ha már volt erről szó a fórumon elnézést, én nem találtam meg.)
-
törölt tag
válasz
Lamborgнini
üzenetére
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Lamborgнini
üzenetére
-
Niczo
senior tag
Üdv Urak!
Letöltöttem a Bf3-at originen a maga közel 17giga adatmennyiségével. Ez a nem éppen gyors netemnek hála eltartott egy darabig. Gondoltam csinálok egy biztonsági mentést dvdre a játékból (ahogy sztímen), de nem tudom hol lehet, egyáltalán lehet?
-
robyg
senior tag
Üdv Skacok.
Lenne egy kérdésem.
Az uncsimnak az origin bejelekezése rtom@externet.hu.
Az gond hogy az externet megszünt és nem lehet már belépni az email címére.
Pedig fontos lenne mert ha külddik a fegyók és a kiegészítők serial számait azt csak ott tudja megnézni.
Kérdés nem lehet az externetet gmailesre lecserélni? -
Gyusz
őstag
válasz
Aranymaster
üzenetére
Én most simán be tudok lépni.
-
Aranymaster
csendes tag
még mindig nem jó...Nektek se megy az origin?
-
Aranymaster
csendes tag
Ja ok kösz a gyors választ azt hittem kitiltottak mert túl jó vagyok Fifában

-
batman91
őstag
válasz
Aranymaster
üzenetére
Mindenkinél ez van, ne aggódj.
-
Aranymaster
csendes tag
A kapcsolódás sikertelen,a bejelentkezési szerver nem válaszol vagy nem elérhető.Kérjük próbálkozz később! Ezt az üzenetet kaptam az origin indításánál...még éjfélkor jó volt most mi a probléma?

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung A17 mobiltelefon
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest