- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vistaboy
veterán
Angol nyelvű könyvtárnevet adjatok meg neki, velem is kib@szott a frissítés, újra kellett pakolnom a Mass Effect 2-t és az Alice: Madness Returns-t.
Eddig elfértek az "Origin Játékok" mappában a telepített programok, most már csak az "Origin Games" nevet fogadta el.
Az "Origin Letöltések" esetében szintén eddig jó volt ez a könyvtárnév, most át kellett neveznem azt is "Origin Downloads"-ra.
Pedig eddig nem volt vele baja.
MOD: Szerintem ez is azt mutatja, hogy az EA mennyire lesz@rja a kisebb régiókat, többek között a Mass Effect 3 is ezért nem jön ki már magyarul. Nem mintha annyira zavarna, de ha már egy trilógiának az első két részét kiadták magyarul, akkor a harmadiknál miért nem tehettek kivételt?
-
Mukorka
addikt
Nekem is behalt mióta frissült. ..
"A játéktelepítési gyorsítótár könyvtára érvénytelen, kérjük válasszon másikat."
Választhatok akármit akkor se fogadja el viszont cserébe csak ezt az ablakot látom mindig...
Ötlet? -
Bazzzs
senior tag
Ahogy a BF3 topicban írta valaki, engem se enged belépni. Ha az Origin ID-val próbálkozok, akkor azt írja ki, hogy hibás a jelszó vagy az e-mail cím. Megpróbáltam az e-mail címemmel is, úgy már be tudok lépni.
Ellenben a jobb oldali chat ablakban pár embernél nincs név, csak a kis profilkép. Így néz ki:
Valamit eltoltak egy kicsit
Szerk.: Miután sikerült belépnem az e-mail címemmel, utána már működik az Origin ID-val is. Akinek még ilyen problémája van, úgy tűnik, hogy ez a megoldás rá.
-
polonic
félisten
A BF3 topikban be van írva a changelog.
Elég érdekesen nyelvezetű lett, tudnak az EA-nél.A felhőbe szinkronizálás, jelszóváltoztatás menüből, aztán a javítások letöltése pozitív változás.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Frissült az origin.
-
Źşë'
addikt
Originen? vagy rendes EA account?
Amúgy írtam supportnak, és röhejes 15%os kupon kódot adtak, de azzal kitörölhetem a seggem mivel € annyira fenn van most az egekben (meg amúgy is) hogy nem éri meg €-ban játékot venni, mivel idehaza akármelyik EA játékot megkapom sokkal olcsóbban Ft-ban. Fickó azt mondta h mindenki 15%os kódot kapott, haver mondta h próbáljam ki hátha nem az, és valóban 15%... linkeltem pár képet is neki, amiket belinkeltetek, de semmi értelme (fószer ilyet ír h nekik(nektek) is az van írva h **) , elcsesztem EA supportal rengeteg időt, és a végén kaptak egy k*rvanagy feketepontot tőlem!!! Megfontolom még h írok az EA home-nak is, h milyen a magyar képviselet..
Adok egy 15%-os kedvezmény kulcsot. Ezt az Origin Storeban való vásárlás közben érvényesítheti. Ezt kapta a többi felhasználó is.
----
** Ajánlom figyelmébe a kisbetűs részt. "Az ajánlat értéke a vásárláskor levonásra kerül a megvásárolni szándékozott termék árából." Az Ön barátai is pont ezt kapták meg. -
Źşë'
addikt
az mitől függ h ki kap és ki nem? gondolom mindenkinek járna mivel ez egy általános probléma, persze más a helyzet ha beta kulcsokról van szó
-
Neró
őstag
[link] - aki úgy gondolja és bízik a programban próbálja ki. Magam is kipróbáltam, nekem működött.
-
nepszter1
addikt
Az lehetséges hogy egyik accról a másikra áthúzunk egy játékot?
-
nepszter1
addikt
Az origin hálózat nem elérhető... nektek is ?
-
Peace
nagyúr
"netsh winsock reset" parancsot kell beírni parancssorba, és újraindítani a gépet, akinek windows 7-e van, és nem csatlakozik neki orogin semmi körülmények között. HATALMAS KÖSZÖNET Bazzzs-nak a megoldásért!!!
-
bul07
nagyúr
Nekem is lenne mit eltávolítani , lehet majd megoldják később , BC2-őt engedné eltávolítani
-
Zamery
senior tag
Elmondom. Szóval amikor feltelepítettem az Origin-t pár napja, akkor az EA oldalán volt egy link, hogy ingyenes játékok itt: [link]. Mondom nagyszerű, hátha hozzám vágnak valami jó játékot!
És igen, meg is láttam az első sorban (ott ahol most a Battlefield 3 Beta van) a Plants vs. Zombies játékot! Ok, mondom ez kell! Most már nincs ott, de akkor még ott volt, és nem volt mellé írva, hogy demo, vagy próbaverzió! Ez volt odaírva, ami most is ott virít:
Save these titles to your computer and play anytime… for free!
Na letöltöttem, először nem települt, most meg azt írja hogy próbaverzió! Ezért akarok megszabadulni tőle, de ha nem lehet nem baj, csak akkor minek írták hogy ingyenes?
-
polonic
félisten
Szerintem a routeren kéne majd kiengedni egy portot.
Erre tudok gondolni.
De mivel zárt wi-fi router, így ezt te nem tudod kivitelezni. Esetleg kérd meg a tulajdonost, hogy csinálja meg vagy az upnp-t kapcsolja be.(#136) Zamery
Nem.
De a support tud segíteni ebben. Érdeklődj náluk. -
Zamery
senior tag
Senki nem jött még rá, hogy hogyan lehet játékot eltávolítani az Origin "Saját játékok" listáról?
-
Peace
nagyúr
Néztem FAQ-t, azt volt az első anno, de mivel a zárt wi-fi router beállításaihoz nem férek hozzá, így nem igazán mentem semmire, másra meg nem tudok gondolni. KIS-ben teljes hozzáférést kap a nethez, tehát elvileg minden porton mindenfele kommunikálhat, ezzel sem lehet baj.
FaTHI: Az a baj, hogy elvileg naprakész a win, mert automatikusan szedi és telepíti a frissítéseket, de ránézek majd, mert ez most egy apró reménysugárnak tűnik.
-
Peace
nagyúr
Az origin azt írja, hogy ellenőrizzem a hálózati kapcsolatot. A rendszer windows 7 64 bit sp1, KAspersky Internet Security 2012, amiben teljes hozzáférést kap az origin, de kikapcsolt KIS-el is az a helyzet. Zárt wi-fi hálózat van a lakóhelyemen, szóval a beállításaihoz nem férek hozzá, de a vezeték nélküli vodafone nettel sem kapcsolódik, szóval tényleg ötletem sincs. Lehet, hogy csak vezetékes nettel hajlandó kapcsolódni? Bár baromságnak tartom, de lehet, hogy ez a helyzet? Eléggé ki vagyok bukva, mert 3 napja görcsölök, hogy BF3-azhassak, de nem jön össze...
-
bul07
nagyúr
Csak egy kérdés hozzátok
Ugye úgy próbáltok belépni hogy Origin kliens letölt majd telepít és utána belépés vagy regisztráció -
Tompo92
senior tag
Néha ezt írja ki a szerverre kapcsolódáskor
A generic game error was reported, please try again. ( code: 1 )
Ezt miért írja ki állandóan? Van hogy jó de legtöbbször ezt írja ki.
-
FaTHI
őstag
Még mindig nem sikerült használnom az Origint, ezt irja:kép
valaki? -
Tompo92
senior tag
Hali..lenne egy butus kérdésem..
Originnél van olyan funkció hogyha játszom éppen akkor úgy mint pl: steamon Shift + Tab bill kombilációval előhozni a chat ablakot?Amúgy felvettem pár forumozót originre..
Origin: Tompo92
-
FaTHI
őstag
Erre a hibára tudtok valami megoldást?
Egész nap próbálgattam, de semmi, másnak sikerült ,nekem nem -
Zamery
senior tag
Én ugyanígy jártam a Plants vs. Zombies játékkal, amiről azt írta az EA honlap hogy ingyenes, az Originen keresztül letölthető. Hát nem az, mert az elején azt írja hogy csak próbaverzió. Eleinte installálni sem tudtam, valami miatt nem akart felmenni, most meg hogy sikerült, és nem kell, nem tudom eltávolítani...
-
M^xx
aktív tag
Mióta frissített az origin azóta nem akar bekapcsolni, másnál is ez van ?
-
ETOM
addikt
Origin: BrianCrysis
-
cellpeti
nagyúr
üdv
Origin/BFBC2: cellpeti
BF3 előrendelve -
Nuits
tag
Nektek megy rendesen az Origin chat?
A tálcán látom, hogy van 1 plusz ablak, de sajna nem tudom megnyitni :S -
-
Zamery
senior tag
válasz
Wolverine #107 üzenetére
#107: Igen olvastam erről, bár konkrét listát nem találtam. A fórumokon írták hogy a Crysis 1, meg a Warhead sem regisztrálható, így azt meg sem próbáltam.
#108. Igen, tudom. Mondjuk ha nincs is lista, csinálhatnánk mi egyet, hogy mit lehet, és mit nem lehet regisztrálni. És akkor talán kicsit egyszerűbb lenne a történet. Esetleg az első hozzászólásba is beleírhatnánk, és akkor nem kellene keresgetni.
#109: A játékok:
BFBC2 Digital Deluxe edition, ez Steam-es, de most éppen 2 gigát frissít, úgyhogy nem tudom megnézni mi volt a hiba.
De az EA accountomban szerepel, viszont az Origin-ben a "Saját játékok" menü alatt nem.
Dead Space 1 ez dobozos verzió, és meg is találja, ad is egy listát hogy melyik verziót akarom választani, nyelvek szerint lebontva. Kiválasztom az enyémet, és ezt kapom:
The Saboteur dobozos, ezt valószínűleg nem lehet regisztrálni, legalábbis most egy angol nyelvű fórumon azt olvastam hogy másnak sem ment.
-
Vistaboy
veterán
Nekem a PC GURU-hoz kapott dobozos Mass Effect 1-et nem sikerült regisztrálni, mást igen. Mondjuk azt még a CD Projekt adta ki, így nem lepődtem meg.
Viszont az Originen megvehető a játék 10 Euróért és a Pinnacle Station is 5-ért, de nekem jobban tetszik a dobozos, annak idején pont azért vettem meg az akkori PC GURU-t, amúgy nem szoktam újságokat venni.
-
Zamery
senior tag
Lassan feladom. Eddig 3 EA játékot próbáltam regisztrálni az Originen, de egyiket sem sikerült. Beírom a játékkódot, kiválasztom a listából hogy melyiket szeretném, és kiírja hogy vegyem fel a kapcsolatot a supportal. Ahhoz pedig elirányít egy oldalra, ahol be kell jelentkeznem. DE nem tudok bejelentkezni! Hibás felhasználónév/jelszó-t ír ki, pedig jót írok be!
És közben kifagy, meg bugzik? Mi ez? Az EA support fórum meg olyan üres hogy csak na! A kérdésekre senki sem válaszol több hónapja.
Ha valakinek sikerült már játékot regisztrálnia az beírhatná ide...
-
BalaNce87
addikt
Én digitalt választottam anno, ami tartalmazza a vietnamot is, persze kulcsot nem kapsz hozzá. Én kb másfél hete szedtem le bc2-t, leszedett mindent egybe, nem kellett updatelni, viszont az updatert el sem tudom indítani, valami hibát ír. A sebességgel se volt probléma, max-al jött, összeségébe gyorsabb volt mintha lemezről akartam volna telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elden Ring
- Le Mans Ultimate
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged