Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• odorgg

addikt

No srácok, lett egy Mokkám, de szerencsére nem a szemem alá! :D

2014-es, 10 hó, 1.4 Benzin 140 Ló. 212000km van benne. Extra: parkszenzor körbe, navi, ülésfűtés, kormányfűtés, tolatókamera, behajtható tükör, digit klíma 2 zónás, combtámasz, deréktámasz, Kanyarkövetős Xenon, szóval elég jól felszerelt a fapad G Astrámhoz képest.

Bár a méter nem kevés, de hasonló évjáratú, kevésbé felszerelt, 50k-val kevesebbet futott társainál legalább 500k-val kedvezőbben sikerült hozzájutni, szóval ha igényli is a törődést, maradt mit rálocsolni.
    Kívűlről akadnak parkolási sérülések, de egyik sem vészes. Minden működik rajt, jelenleg a kipufogó flexi cső cserés, mert kezd körbe repedni a varrat mentén, és a fém szövet is cafatokban van rajt. 400km-et mentem eddig vele, 0 hiba az említetten kívűl.
    Egyébként nekem nagyon kényelmes (130kg,182cm). A belteret imádom, ez a színösszeállítás nagyon bejön.
    A futómű jó kemény, pattogós a rosszabb úton, de a magas építés miatt ilyen. Cserébe a kanyarokat szépen veszi, nem dől be nagyon.
    Összességében nagyon elégedett vagyok vele. :K

Egyébként egy Nissan Qashqai-t szerettem volna, de abból nem találtam olyat, ami alól a bölcső és a futómű nem akar kirohadni 10 évesen...

Új hozzászólás Aktív témák