- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
Erről van szó.
A lámpa magasságállítása nem játszik két okból:
Egyrészt mikor múltkor elállítgatták a szervízben, akkor kb három hetébe telt a számítógépnek, de összeszintezte a két oldalt.
Másrészt a távfény és a tompított egymáshoz viszonyított helyzete fix, én meg ezen szeretnék állítani.
Hogy egyértelmű legyen, megjegyzem, hogy a tompított jó, szintben van, egy vonalban világít, csak a távfény bajos.
Amíg egy vonalba világított az összes szegmens, addig csak annyi tűnt fel, hogy igazán világíthatna magasabbra. Most, hogy a jobb oldal feljebb világít viszont már feltűnik, hogy az jobb, nem világítja meg feleslegesen erősen magát az utat, szóval jó lenne a bal oldalt is hozzákonfigurálni. Másrészt az sem biztos hogy jó, hogy szinte rendszertelen az adott szegmensek magassága. Gyárilag legalábbis megközelítőleg vízszintes volt.
Itt a legnagyobb kihívás, hogy szerintem a lámpa megbontása nélkül ezt nem lehet állítani, legalábbis képeken nem láttam erre lehetőséget.
Kéne bontott lámpát szerezni, akár töröttet is, és megnézni, hogy mi a helyzet veleCsak annyi kell, hogy 12V hozzáadására valamit pislákoljon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 128GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Black & Decker töltőt keresek
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest