Új hozzászólás Aktív témák

• -=RelakS=-

veterán

válasz JanR #94390 üzenetére

Erről van szó.
    A lámpa magasságállítása nem játszik két okból:
    Egyrészt mikor múltkor elállítgatták a szervízben, akkor kb három hetébe telt a számítógépnek, de összeszintezte a két oldalt.
    Másrészt a távfény és a tompított egymáshoz viszonyított helyzete fix, én meg ezen szeretnék állítani.
    Hogy egyértelmű legyen, megjegyzem, hogy a tompított jó, szintben van, egy vonalban világít, csak a távfény bajos.
    Amíg egy vonalba világított az összes szegmens, addig csak annyi tűnt fel, hogy igazán világíthatna magasabbra. Most, hogy a jobb oldal feljebb világít viszont már feltűnik, hogy az jobb, nem világítja meg feleslegesen erősen magát az utat, szóval jó lenne a bal oldalt is hozzákonfigurálni. Másrészt az sem biztos hogy jó, hogy szinte rendszertelen az adott szegmensek magassága. Gyárilag legalábbis megközelítőleg vízszintes volt.
    Itt a legnagyobb kihívás, hogy szerintem a lámpa megbontása nélkül ezt nem lehet állítani, legalábbis képeken nem láttam erre lehetőséget.
    Kéne bontott lámpát szerezni, akár töröttet is, és megnézni, hogy mi a helyzet vele :D Csak annyi kell, hogy 12V hozzáadására valamit pislákoljon.

[ Szerkesztve ]

Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__

Új hozzászólás Aktív témák