Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Nekem olyan mindegy már.. csak a rendősrség ne hozzon ki felelősnek..
Hát szivem szerint én is arra venném vagy lehet még a normál totál kár is.. mert elég elcsavarodott néztem a motor is felvett egy kis "energiát".. ami még hozzátehet párszáz ezret.. Nem tudom mennyi az eurotax ára.. de amikor vettem akkor 2.8M volt.. most ha 2.5 ennek a 60%áig lehet javitani azt simán túllépem sztem.. másik megoldás nem opelben javitom de az alkatrészek javát igy is onnan kell megvenniük.. ilyeneket nem is számoltam még bele hogy videokamera.. nem akar zoomolni az ütéstől.. barártnőm "légzsákjait" is meg kell nézetni.. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hát szivem szerint én is arra venném vagy lehet még a normál totál kár is.. mert elég elcsavarodott néztem a motor is felvett egy kis "energiát".. ami még hozzátehet párszáz ezret.. Nem tudom mennyi az eurotax ára.. de amikor vettem akkor 2.8M volt.. most ha 2.5 ennek a 60%áig lehet javitani azt simán túllépem sztem.. másik megoldás nem opelben javitom de az alkatrészek javát igy is onnan kell megvenniük.. ilyeneket nem is számoltam még bele hogy videokamera.. nem akar zoomolni az ütéstől.. barártnőm "légzsákjait" is meg kell nézetni..