Hirdetés
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Ugyan, nem vagyok profi, csak jól kezelem a Google-t.
Illetve érdekelnek ezek a dolgok, így sokat olvasgatok utána.Az Opelnek jellemzöen elég vacak szokott lenni a rükverc, az F-emnél is hasonló a sztori, annó a G Astrámnak is kicsit lötyögös Volt ( ezen tippre lehetett volna javítani ), most a Vectránál mondjuk sosem reccsen a rüki, és elsöre szépen be lehet tenni.
Még sosem voltam állíttatni, így nem tudom, mennyi pénzt kérnek el érte, de ha csak állítani kell, azt nem gondolnám fájdalmasan drágának.
Olajcsere kérdésnél pedig azt gondolom, hogy minden váltó meghálálja, ha jó minöségü, és megfelelö mennyiségü kenöolaj van benne, ha a problémásnak ismert M32-nél a hozzáértök szerint segít a 60 ezer Km-enkénti csere, akkor egy nem problémásnak megismert váltó is vígan ellehet egy ilyen periódussal.
Nekem múlt nyáron a Vectrában is volt cserélve, amikor kapott új 5. fokozati fogaskereket szinkronnal, bár ott akkor nem volt kérdés, hogy csere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Illetve érdekelnek ezek a dolgok, így sokat olvasgatok utána.