Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Ugyan, nem vagyok profi, csak jól kezelem a Google-t.
Illetve érdekelnek ezek a dolgok, így sokat olvasgatok utána.Az Opelnek jellemzöen elég vacak szokott lenni a rükverc, az F-emnél is hasonló a sztori, annó a G Astrámnak is kicsit lötyögös Volt ( ezen tippre lehetett volna javítani ), most a Vectránál mondjuk sosem reccsen a rüki, és elsöre szépen be lehet tenni.
Még sosem voltam állíttatni, így nem tudom, mennyi pénzt kérnek el érte, de ha csak állítani kell, azt nem gondolnám fájdalmasan drágának.
Olajcsere kérdésnél pedig azt gondolom, hogy minden váltó meghálálja, ha jó minöségü, és megfelelö mennyiségü kenöolaj van benne, ha a problémásnak ismert M32-nél a hozzáértök szerint segít a 60 ezer Km-enkénti csere, akkor egy nem problémásnak megismert váltó is vígan ellehet egy ilyen periódussal.
Nekem múlt nyáron a Vectrában is volt cserélve, amikor kapott új 5. fokozati fogaskereket szinkronnal, bár ott akkor nem volt kérdés, hogy csere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Gaming notebook topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Mi Vacuum Cleaner mini kézi porszippantó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Illetve érdekelnek ezek a dolgok, így sokat olvasgatok utána.