- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Az emissziós normákkal szoktak játszani. Azaz lehet hogy nem fog megfelelni a karosanyag kibocsajtas a tuning után, de a motor élettartamát érdemben nem befolyásolja pár lóerő.
Én ültem mar pad nélkül módosított kocsiban es eg es fold volt a különbség. Oda tette dieselnél a nyomatékot ahova kertuk.
Nekem x18xe1 blokkom van ami nagyon csökkentett teljesitmenyu. Nekem simán megér 40-50ezret egy pad nélküli beallitas amivel no a teljesítmény es csökken a fogyasztás. A pados méres lenne a legtisztabb ez ok, de akkor is erzem ha jobb lett, ha nincs róla papirom. Es en jó ismeroson keresztül mennek ahol az átverés esélye nulla. Előtte pedig mint írtam mar ültem egy vakon átírt movanoba aminek 1000km alatt szepen ki is jött 1 literrel kevesebb fogyasztás es érezhető nyomaték növekedés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Tado V3+ komplett okosotthon fűtés eladó
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest