- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Bitpalace
üzenetére
Mivel ez a szépség nem okos rendszerű, így mindegy mit teszel bele, csak a fizikával kell foglalkozni, az informatikusok lelépnek a pályáról. (szomorú hír nekem, neked remek). A fizika pedig iylen alapvető villanyászkodásban elég könnyű téma

Ellenállást/buszosokat pont a derengés miatt szoktak berakni, mivel az a köcsög led baromi pici feszültségre is hajlandó világítani, míg a sima izzószálnak küldeni kell rendesen, hogy látható fényt adjon. Másik oldalról ugye ha okos lenne, akkor épp az ellenállás és fogyi miatt maradna ébren az autó rendszere és ez szívná le az akkut. Nálad valami heavy user gond van.
Mondjuk kintre én nem ledeznék rendőrbácsi miatt, de belülre minden további nélkül, sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Philips Lattego EP2221 I Szervizelve I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Polycom G7500 - Videokonferencia rendszer csomag- Új dobozos
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Smart home kiarusitas
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 500GB i 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest