Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Nagyon szuper, köszönöm. Így azért már sokkal könnyebb szívvel vágok bele már csak a fizikai és nem virtuális nézelődésbe is.
legelek:
Ha árulja, az sem baj, meg Kecsó sincs messze, de ha nem árulja, akkor sem dőlök a kardomba, ha két szóval tud segíteni. Nagyon szépen köszönöm.Szada85:
A C-hez nincs elég pénzem, úgyhogy kénytelen vagyok csak a B-nél maradni. Sajnos. Nem tetszik annyira a C, de ha már úgyis újabb autót veszek, nem bántam volna, ha még újabb.
Nem vágyom az 300-es költséget, de nem is olyan vészes a gépjármű árához képest. Szerintem.Köszönöm szépen, akkor majd lesem, fülelem. Ez sok-nagy segítség.
Igen, később én is megláttam, úgyhogy már le is tettem róla. De már nagyon elgondolkoztam azon, hogy vagy volt kolléga Belgiumból (rengeteg autót hordanak be, hátha kedvez nekem egy annyit, hogy egy jó példányt sóz rám, anyagi kedvezményt úgysem várok/fogadok el), vagy kimegyek Húgomékhoz Stuttgartba egy-két hétre keresgélni. Ha nem olcsóbban, de legalább hihetőbb előélettel hozom haza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest