- hcl: Könnyű légierő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Nagyon szuper, köszönöm. Így azért már sokkal könnyebb szívvel vágok bele már csak a fizikai és nem virtuális nézelődésbe is.
legelek:
Ha árulja, az sem baj, meg Kecsó sincs messze, de ha nem árulja, akkor sem dőlök a kardomba, ha két szóval tud segíteni. Nagyon szépen köszönöm.Szada85:
A C-hez nincs elég pénzem, úgyhogy kénytelen vagyok csak a B-nél maradni. Sajnos. Nem tetszik annyira a C, de ha már úgyis újabb autót veszek, nem bántam volna, ha még újabb.
Nem vágyom az 300-es költséget, de nem is olyan vészes a gépjármű árához képest. Szerintem.Köszönöm szépen, akkor majd lesem, fülelem. Ez sok-nagy segítség.
Igen, később én is megláttam, úgyhogy már le is tettem róla. De már nagyon elgondolkoztam azon, hogy vagy volt kolléga Belgiumból (rengeteg autót hordanak be, hátha kedvez nekem egy annyit, hogy egy jó példányt sóz rám, anyagi kedvezményt úgysem várok/fogadok el), vagy kimegyek Húgomékhoz Stuttgartba egy-két hétre keresgélni. Ha nem olcsóbban, de legalább hihetőbb előélettel hozom haza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Óvodások homokozója
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Le Mans Ultimate
- Hegesztés topic
- Sok ponton erősít a HMD Crest széria az új modellel
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- 200 x 60 cm Ikea Lagkapten / Alex asztal
- WELOCK ToucA51 Pro
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest