- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- thesound: Segítőkészség
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ujnak az ara mindig esik, de amikor fel eve nezegettem a 2014 töl, disel, xenon, tempomat insigniak 18k körül mentek. Most amit linkeltem az elöbb, az 70k km el, 2015 ös, börös, xenonos, led müszerfalas 14k euro es a környeken is ezek mennek, Meg irtam is anno, hogy majdnem 20k ert inkabb egy 320d GT -t vennek. (Nemet piacrol beszelek, az otthonit nem ismerem, nem is nezem soha)
S5 az kafa, de ugyan az, amit beszeltünk, hogy 5 millioet, amilyen S5 öt veszel, azt kesz horror lesz valszeg fenntartani.....azert egy S audinak minden csavarjan egy 3x- szorzo szerepel

E-merci az meg gádzsós, vagy itt a nemeteknel a tipikus 60+ korosztaly autoja

(#75793) geleati nem kerdes
....en pl emiatt is akadtam el (is). Most egy par eves dizel azert nem olcso mulatsag. Par eves dizelt nem 1-2 evre vennek....viszont ha par ev mulva elkezd zuhanni a dizel renomeja, eladasai es jönnek ezerrel az elektromos, meg az egyre olcsobb benzin-hybridek, plussz akar elkezdik elökesziteni a diselek kivezeteset (ugye 2025 pl a norveg/svedeknel a deadline, amit a Nemetek is fontolgatnak) es elkezdik mondjuk felnyomni a disel adoit, üzemanyag arat stb....akkor kb eladhatatlan szinesfemme ertektelenedik kis tulzassal a ma csili vili es draga disel.... 
(#75794) AMD Power helyedben en is

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Milyen monitort vegyek?
- Haditechnika, harcászat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
- Napelem
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- JONR P20 Pro Önürítős Forgómopos Robotporszívó !!! Xiaomi MI Home App
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- Zalman N7 Plus V2 prémium számítógépház
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

....en pl emiatt is akadtam el (is). Most egy par eves dizel azert nem olcso mulatsag. Par eves dizelt nem 1-2 evre vennek....viszont ha par ev mulva elkezd zuhanni a dizel renomeja, eladasai es jönnek ezerrel az elektromos, meg az egyre olcsobb benzin-hybridek, plussz akar elkezdik elökesziteni a diselek kivezeteset (ugye 2025 pl a norveg/svedeknel a deadline, amit a Nemetek is fontolgatnak) es elkezdik mondjuk felnyomni a disel adoit, üzemanyag arat stb....akkor kb eladhatatlan szinesfemme ertektelenedik kis tulzassal a ma csili vili es draga disel....