Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• F_Gergely

őstag

válasz Declare #75705 üzenetére

Azt nem írtam hogy sportosan, csak hogy szeretek autókázni. Nekem teljesen megfelel a dizel, pályán is szerpentinen is. Ültem kollégám gyári fulos OPC Corsájában baromira nem jött be, az üléstől már minden bajom volt, baromi kényelmetlen, plusz a kemény sport futómű se volt szimpatikus.

Meg azért autót tartani hogy havonta mondjuk 1x beindítsam nem éri meg.
    Autópályán is szívesen megyek az se kell hogy előzgessek tempomat be aztán ennyi. Maga az hogy autóban vagyok, és vezetek, csend és nyugalom, hallgatom a zenét, és élvezem hogy szabad vagyok
    Két autót nem is tudnék hova tenni, így is telt a létszám otthon a 3 autóval a családban, plusz én ha veszek másikat a B még marad egyenlőre, így most 4 autó lesz :D

(#75709) WP14
    Látom nagyon a dízel ellen vagy, nem baj, kell ilyen ember is, tudod mint a Greenpeace :)
    Aki dízelt vesz, általában tudja miért, és nem feltétlenül az üzemanyag miatt, hanem a teljesítmény miatt. Van aki is-is.
    Nekem éves szinten fél milla a megtakarítás, és nem garantált hogy kell is javítani. Így nálam csak plusszos lehet. B vectrára ráköltöttem 1 millát, ebben egyedül az adagoló meg a turbó volt ami a dizel miatt kellett a többit ugyan úgy ráköltöttem volna egy benzinesre is. És igen, dízelt az vegyen akinek van pénze javítani is. De egy bizonyos éves futás felett már bőven megéri.
    Kissé túlreagálod ezt a dízelt sztorit...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés