Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
kmarci25
üzenetére
Deal

En is amugy ugy voltam elöször, amikor megvettem az Astrat, hogy 1-2 evig jo lesz ez aztan majd ugyis csere....csak sokkal jobban bevalt mint gondoltam. A zene nekem a palyan nagyon hianyzott, igy 1 ev utan ugy döntöttem kell a jobb....kettö dolog van, ami ha jobb lenne, akkor maximalisan elegedett lennek. A Start/stop rendszer es a komfortosabb üles. Az ülesen lehetne upgradelni valamit, de nincs hozza kedvem...hatparnaval egesz jo lett. Start Stop meg ugye nem megvalosithato....na meg ha picit erösebb is lenne...

Viszont most 3 ev es kb 80-100k km elteltevel sem vennek masik autot....es ennek örülök

Új hozzászólás Aktív témák
- Hp 830 G8 Core i7 1185U 16Gb Ram Intel Iris FullHD IPS Boltból számlával Garanciával
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest