- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
Declare
üzenetére
Ebben teljesen igazad volt. A különbség annyi, hogy mikor majd veszek új(abb) autót, akkor abban már gyárilag benne lesz a tempomat, a jobb szigetelés, a klíma, a kihangosító stb. És miután a mostani autóm hővédó fóliával és tempomattal is ugyanúgy semmit nem fog érni, mint anélkül, bevállalom a komfort hiányát, anyagi megfontolásból. (Persze a 20 milliósra ugyanez igaz, de miután az gyárilag benne van, külön nem kell költenem rá.)
Amit írtam, azt a lógóbelű, szétfingott autókkal kapcsolatos mondatodra írtam, de lehet, hogy csak máshogy értjük ezeket a jelzőket.
Ezert vannak a lefingott, logobelü hasznalt autok, mert "mar ennyit nem erdemes ra költeni".
Én arra gondolok ilyenkor, hogy egy rosszul, illetve sehogy sem karbantartott autóról beszélünk, nem pedig arról, hogy van-e benne tempomat, vagy fel van-e bolyhosodva a csomagtartókárpit.

Új hozzászólás Aktív témák
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Spórolós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- szinte RAM áron adom! MSI Vector GP78 HX13V i7/4080/32GB DDR5/1TB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4382, 100% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest