Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
Na megpróbáltam kimérni a jeladót. Azaz a jeladót nem tudtam, hanem a jeladóig a vezetékelést. Jobb hátul ahol probléma van, gyújtáson 11.8V. Bal hátul (összehasonlításképpen) 11.8V-11.9V
Az az 1 tized eltérés gondolom lehet pontatlanság is a mérésben.
Tehát ha jól gondolom, a vezetékeléssel nincs gond. Jeladót nem tudtam kimérni, mert lefele áll a csatlakozója, így nem tudtam beledugni semmit hogy érintkezzen. De majd még próbálkozok, elviszem vezérlés cserére, és ott kiméretem maximum, mert ott fel tudják emelni az autót. Mondjuk még itthon is lehet megpróbálom kimérni, csak ki kell találnom hogyan csatlakozzak rá a jeladóra, mert elég bajos hozzáférni, nem látom a belsejét a csatinak. plusz még ugye a kereket is meg kellene forgatnom hogy mérjen valamit.. Sajna az a gyanúm a jeladó off lett, így kerékcsapágy csere is lenne, ami 30ezer. Csak nem akarok beleugrani egyből amíg nem tudom hogy tényleg az-e a ludas..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Eladó ÚJ BONTATLAN Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB / 24 hó jótállás
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest