Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tutis
addikt
dél pest és vonzáskörzetében tudtok ajánlani jó áron dolgozó fényezőt apró horpadás kijavítására, illetve felületi horzsolás eltávolítására, illetve kellene még egy lámpapolírozó szaki is..
-
tutis
addikt
Bicskakulcs mizéria:
Sokadik bicskakulcsot veszem a H astrámhoz, de mindegyikkel ugyanúgy járok:
Elekronika áthelyezés okés, de a szárat nem tudom áttenni.
Szárra két módszer van: vagy kiütöm a csapszeget és átteszem a szárat, vagy a tekerő szerkezettel együtt rakom át.
Na a csapszeg bevágás nem azon a helyen van mint az ebay-es kulcson, így az a változat se működik, de a tekerő szerkezetet se tudom áttenni, mivel itt két probléma van. Ha a teljes szerkezetet teszem át, szorul mert rövid a gyári kioldó gomb az utángyártott házba, ha a nem gyári kioldó gombot használnám akkor meg azért nem jó mert azon meg nem ugyanakkorák a lábak amik beleülnek a tartóházba..
Járt már valaki hasonló cipőben, és sikerült erre valamilyen megoldást találni? -
tutis
addikt
bőrkormányt mivel lehetne kicsit felfrissíteni, újabbá varázsolni? Pici kopás, fényesedés van rajta..
-
tutis
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
Az a típusú adapter tuti nem 45 ezer ft, jóval olcsóbb..
Viszont ha minden igaz, hamarosan fogok tudni megoldást kormányról való vezérlésre nem gyári fejegységet. -
tutis
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
gratula, akkor sikerült csatlakozót rendelni.

Kijelződ milyen van? Multikormány van hozzá? -
tutis
addikt
válasz
Szada85
üzenetére
egyszerű: zenei teljesítmény a kevés a gyáriakban. Persze nem a kínai fejek ellenében. Nekem pl egy 1 dines pioneer van, össze se lehet hasonlítani a hangzást a gyári fejegységgel, így klasszisokkal jobb.. Van bluetooth, kihangosító, aux, usb... Sajnos vagy gyári kinézetet választasz gyengébb hangzással, vagy jobb hangzást és eltérő kinézetet..
-
tutis
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
tanácsként felhívnám a boltot, mivel nem mindegy az antenna az milyen, male vagy female csatlakozás, nekem a boltos segített, de ilyen szett kell, csak pontosíts rendelés előtt
-
tutis
addikt
válasz
ricsi8800gt
üzenetére
ide az kevés lesz..
egy ilyen szett kell, mivel kell a hifihez cucc, és a rádióantennához is. -
tutis
addikt
váltó olajteknő fedélhez milyen tömítő pasztát ajánlotok?
-
tutis
addikt
milyen féknyereg festéket ajánlotok? Fekete érdekelne
-
tutis
addikt
Opel Antara benzinesről van valkinek tapasztalata? Típushibák? Mire kell figyelni?
-
tutis
addikt
Sziasztok!
Opel ingsignia (régi változat) benzinesből van olyan amelyik típushibamentes? Ha igen melyik (motorkód, évjárat, stb)
-
tutis
addikt
Easytronic váltóban cserélt már valaki olajat? Illetve ellenőrzött olajszintet?
-
tutis
addikt
Óhogy tegyem bele, ez most komoly hogy az Astra H ablaktörlő felfogatása valami extrakülönleges? Vettem egy univerzális párat, de most nézem hogy kurvára nem illik a felfogatása...
-
tutis
addikt
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Én megvettem minden alkatrészt (levegőszűrő, pollenszűrő,olajszűrő,olaj) de most a szerelőmhöz viszem el, nem ide ahova írtam, nem bízok az idegen szerelőkben.
Ép azért nem mert nekem fura az alacsony ár. ráadásul 4 litert írnak, olajszűrővel történő csere esetén több megy bele, tehát tuti még 1 litert leszámláznak, márplusz vagy 3ezer ft. Aztán olajszűrőt leszámlázzák, 2500 minimum. többi szűrő is teliáras lesz, 5-7000 Ft. Máris 20ezer a 7ezres olajcsere
-
tutis
addikt
olajcsere 6990-ért volt már itt valaki? Tapasztalat?
-
tutis
addikt
valaki járt már így az easytronic váltóval? (jelzem egyszeri hiba)
hétvégén parkoltam ki, szerintem nem figyelmtem, így össze vissza állítgattam 1-es és R között..
NA végén R, tolatás, tenném autómata 1-be, de automata 4-be vált. Kapcsolom manuálba, ott is a 4-est kapcsol. Se fel se le nem besz mást csak a 4-iket. Elindultam mert már álltak hátamnál, de semmi más sebességet nem kapcsolt. Félreálltam, motor leállít, vissza. Ugyanez.
Na fogtam, megint R, utána már simán visszaállt minden, tehát lett automata 1-es. Tökéletesen működött minden ismét.
Fura volt, a R kapcsolgatása előidézett egy fura szitut. -
tutis
addikt
válasz
h3lios
üzenetére
Én mindenből gyári alkatrészt, olajat választok. GM olaj 5W-30-as sok helyen kapható
-
tutis
addikt
válasz
szkury
üzenetére
Én nem oda kötöttem. Itt a vidi alapján csináltam. Annyi a különbség, hogy nem abba a csatiba dugtam mint a srác, mert nekem ott nem volt 12V (lehet meg kellett volna néznem a biztosítékokat) hanem a szivargyújtó 12Vra. (a csati ami a vidin van az a hamutálca világítás csatija)
Így most nekem kell kapcsolgatni ki be a hifit, nem a gyújtás kapcsolja, de így is jó nekem. Majd ha lesz időm rá még szórakozok vele. -
tutis
addikt
válasz
szkury
üzenetére
Egyszerű volt elvezetni a mikrofont, bár nem tudom a zafira hogy néz ki szétszedés szempontjából, de gondolom hasonló lehet az astrához. A mikrofon nekem az A oszlopon van, rögtön a napellenző mellett. Az ajtó gumitömítést leszedtem egy darabon, alá betettem a vezetéket. A kormány alatt két vezetéket kicsavartam, akkor le lehetett hajtani a takarópanelt, így már simán be tudtam vezetni a vezetéket, és utána átdugni a középkonzolhoz, kb 20 perc alatt végeztem, nem volt nehéz. Egy T18-as torx csavarhúzó kellett lényegében csak. Youtube-on néztem videót hogy kell szétszedni a középkonzolt is és a kormány alatti részt is, így egyszrű dolgom volt. Illetve a hifi bekötést is onnan lestem le, mivel szivargyújtó 12V-os ágáról vittem a hifihez áramot.
-
tutis
addikt
válasz
szkury
üzenetére
ezüst antracit vagy szürke antracit a neve ha jól emlékszem, lényegében ugyanolyan színű amilyen a műszerfal.
A keret úgy fért be hogy kivettem a gyári fejegységet, meg a gyári fejegységet tartó fém keretet. Ekkor bepattant a keret. Utána jött a keretbe a fejegység tartó alukeret, ezt a kis pöckökkel támasztottam ki amit hajlítgatni kell.
utána meg csak be kellett dugni a fejegységet. -
-
tutis
addikt
Nos, leírom a ventimotor kálváriámat, okulásképp a többieknek:
címszavakban az előzmények:
Víz fellfort, venti nem kapcsolt 110 foknál se, szerelő azt mondta ventimotor ellenállás probléma, ami egyben van a motorral, egyben kell cserélni, két fokozatban kapcsol a venti, 105 és 115 foknál, első fokozat rossz, típushiba. 68ezerért akart ventit adni, 25 ezer ft munkadíjjal..Autótípus: Astra H 1.6 benzin Z16XEP
Nos, a szerelő több ponton hibázott.
Az alkatrészt be lehet szerezni olcsóbban. A munkadíj nagyon sok, otthon én 20 perc alatt kicseréltem az új ventit (7-es dugókulcs, és egy T25ös torx fej kellett (vagy 20-as, erre már nem emlékszem)
Viszont:
A venti gyári állapotban 113 foknál kapcsol be. Mivel én 110 foknál már leállítottam a motort, így lehet a régi ventimotor se hibás, bár mivel amikor kicseréltem észrevettem hogy az ellenállás sérült volt, így indokolt volt a csere.
másik szerelői hiba: Lehet ellenállást venni külön. Persze itt egy villamossági emberke is kell forrasztgatni, de 30 ezerrel beljebb van az ember minimum. Szóval a többszörös szerelői tévedés elég sok ft-ba került, remélem ti nem jártok így sose.. -
tutis
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
neked milyen autód van?
-
tutis
addikt
vízhőfok jeladó, lángautós kép.
1.6 benzin, Z16XEP 2004-es H astra.
DE a termosztátháznál van rajta, ahogy nézem a cromax-os leírást.
videó róla hol van -
tutis
addikt
Tudtommal a ventiben/hűtőben nincs hőkapcsoló ennél a típusnál.
Az a blokkban van valahol, illyen:
Mivel ki volt szedve a venti, azért csak nem olyan kóklerek hogy kicserélik a ventit, holott a hőgomba lenne a rossz? Én is alapból úgy mentem oda hogy a hőkapcsolót nézzék meg elsőre, de azt megnézték és kizárták mint hibát
-
tutis
addikt
Na jelentem, elhoztam az autót. Odamentem nyitásra. Mondom kellene az autó, mert van olcsóbb lehetőség. Mondják jó, de ki van szerelve a venti. Na mondom szuper, akkor talán vissza kellene szerelni. Mondják, de hát az idő! Mondom szuper, van időm, megvárom.
Nem egész 8 perc múlva már vissza is volt szerelve a venti. Nem akartam beszólni hogy a cseréért ki akartak belőlem húzni 25ezer ft-ot munkadíjnak félórás melóra..
De azért egy 10-est így is elkértek, hibafeltárás, stb címszóval.
Fizettem és eljöttem.
Otthon lecsekkoltam a ventit, sajna a drágább kell. 68ezerért akarták ideadni a szervízben.
Én 57-ért fogom megvenni délután a bárdiban
De akinek nincs kedvezménye az is meg tudja venni pl
innen
57ezerért. beszéltem velük, keddre meg is lenne a cucc. De mivel nekem ma kell, így a Bárdinál veszem meg.
Délután be is szerelem magam. Pár csavar ki, venti kivesz, új berak, csatlakozók össze és kész is..
Így nulla munkadíj ár lenne. Mégse 25ezer..
Szóval tényleg csak megbízható szerelőhöz vigye az ember az autót, a 4 tölgyesi autószervízet továbbra is rabló bandának tartom. Nyerészkednek az alkatrészen, (oks, valamilyen szinten érthető), de olyan irreális munkadíjat akartak, ami bicskanyitogató -
tutis
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Úton vagyok a műhely felé. 1 óra múlva kiderül kinek van igaza. Elvileg ma reggel 8ra mondta hogy hozzák az alkatrészt, de a műhely 7kor nyit, ezért nyitáskor már ott leszek és elhozom az autót. Max annyi lehet a probléma ha tegnap délután mégis megcsinálták. De abban az esetben is átnézem az autót és az eredeti alkatrészt is.
-
tutis
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Srácok SOS tanács kellene.
Úgy néz ki hogy új hűtőventilátor motor kellene a szerelő szerint.
Igen ám, de elkezdett dobálózni a számokkal.
hogy a gyári 160 ezer, és hogy nincs náluk hozott alkatrész, és hogy csakis nekem 68-ért tud gyárit hozni. (plusz25ezer munkadíj)Na elkezdtem utánanézni ennek.Bárdinál van Bosch, 2 fajta:
BOSCH (0130303314)
Hűtőventilátor motor
52.534 FtBOSCH (0130303300)
Hűtőventilátor motor
111.017 FtÉn az mondom hogy az enyémhez az olcsóbb való, de a szerelő a drágábbat akarja ideadni nekem.
Raádásul nekem féláras kedvezményem van a bárdinál, nem mindegy az ár.A szerelő 68ezerért akarja ideadni nekem a drágábbat, de szerintem kurvára le akar húzni. 25ből meglenne nekem az olcsóbb. Cromaxnál alvázszám alapján is az olcsóbbat hozza nekem.
Holnap felhívom a bárdit és a unixot is, alvázszám alapján lekérem, de tuti hogy az olcsóbb kell nekem. Mit lehet ilyen esetben tenni, ha tudom hogy átbasz a szerelő, és úgy tesz mintha a drágábbat szereli be, de az olcsóbbat teszi be az autóba? -
tutis
addikt
Na én mag megszívtam. Többszörösen is.
Melóhely közelében nézem a parkolókat, semmi. Várok, behúzom a kéziféket. 10 méterre a tükörben látom hogy egy autó kiáll, erre visszatolatok. Persze behúzott kézifékkel.
Kiszállok, füstöl a motorháztető. Azt hittem a fék (bár a kézifék hátul fog, le se esett elsőre), de nem, elfőzte a vizet. Motor leáll, várok.
1 óra múlva nyitott a lángautó a közelben, elmentem fagyállót és vizet venni. Feltöltöttem, 1,5 liter ment bele.
Elindítottam a motort
Mivel nincs meg a gyári fejegység, így a teszt mód se hívható elő. Van nálam ELM327, rádug, nézem a
hőfokot. felmegy 110-re, venti nem kapcsol. Fasza.
NA tanakodás mi legyen. Szerelőm kurva messze, addig nem jutok el. Klíma bekapcs, akkor megy a venti. Klíma nélkül vagy 2-3x próbáltam 110 fokig semmi venti. Nem tudom az ELM327 mennyire pontos, de kezdtem fosni baja lesz az autónak.
1-2x hallottam érdekes kattanást járás közben, nem tudtam mire vélni..
Hívom a 13. kerületi szerelőket, harmadik mondja okés a mai nap. Elmegyek hozzá, látom öreg szaki régi műhellyel. Hát neki nincs gépe, így kurvára még egy hőfokot se tud nézni. Na még 3 telefon, sikerül találni egy szervízt a közelben aki vállalja az autót.
Elmegyek, mondom a szitut. Adom a tippet hogy lehet a vízhőfok jeladó kuka, ezért nem kapcsol a venti.
Persze rögtön tagadnak, hogy lehet bármi. Mondom okés, nézzék át. Kíváncsi vagyok mennyibe fog kerülni a mutatvány, a telefonhívást várom...
Remélem nem lett hengerfejes az autó. Beindítás után csökkent a hűtővízszint 1 cm-ert, majd 100 fok felett megint egy fél centit.. Elsőt azt értem hogy lelégtelenítette magát, de a második aggaszt. -
tutis
addikt
Na nekem megválaszolta az élet hogy 16-os vagy 17-es felni kell-e.
Kis tigrán 17-es felni van, 205/40-es gumival. Tegnap olyan szépen elpukkant alattam az egyik gumi, araszolás közben a hungárián, hogy öröm volt nézni. Persze pótkerék stb nuku, haza kellett jönni másik autóval az én pótkerekemért. Szóval pestre nem való az alacsony oldalfalú gumi.. -
tutis
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
felemeled a kézifékszoknyát és állíts a csavaron. fél perc
-
tutis
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Az a baj, hogy nem tudom eldönteni, kell-e a 17-es (akkor felni+gumi is kell) vagy csak 16 (akkor csak felni)
Dobhatnátok képeket a verdákról oldalról felnivel
-
tutis
addikt
H astrára pesti utakra gáz a 17 col? Szépnek szebb mint a 16, de nem ráz nagyon a 45-ös gumi?
-
tutis
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére

-
tutis
addikt
Srácok, H astrámnak R16 6,5J ET37 a felni és 205/55/R16 a gumimérete.
Milyen más méretű felni mehet még rá? Pl 6J-s mehet rá? Vagy más méretűek, ET számúak? -
tutis
addikt
válasz
adalbert1
üzenetére
60500 ft volt összesen. Ha nem tudod mikor volt nálad olajcsere stb, akkor érdemes mindent cserélni. Olaj, szűrők, gyertya stb.. Nálam nemrég volt autó vásárlás, akkor olaj, szűrők, gyertya, fékolaj, akksi volt cserélve. Fékbetétet nem kellett, illetve a többi kopó alkatrészt. Ezek is csak a biztonság miatt lettek cserélve. Most jön a vezérlés és a hosszbordásszíj, görgők, vízpumpa. Ezek is a megnyugtatás miatt..Így már kompletten fel lesz szervizelve az autó.
-
-
tutis
addikt
H astrához tudtok valami jó légterelő szettet ajtókra?
-
tutis
addikt
megnéztem. Legyűjtve az auttípusra. Ina szettet, 9 fajtát hoz. Contitechnél vagy 7 fajtát. Csak a betűjel különbség van a cikkszám végén. Na ebből hogy lehet eldönteni hogy melyik kell? Nem találtam semmi magyarázatot az oldalon..
De sima conti szíjra is vagy 16 fajtát hoz. Adatok ugyanazok. Ár különböző.. -
tutis
addikt
válasz
Lajos1966
üzenetére
Tudom, de nem vagyok nagy autófihi építős, értem ezalatt hogy jelen pillanatban ez is megfelel. Ajtó szigetelésen gondolkodom, mert nem szeretem ha zörög nagy hangerőn a panel, de ezt is saját magam akarom megoldani, én ilyen szereld magad típus vagyok. Utána lehet lesz hangszóró csere is. De majd meglátom még, most a vezérlés témára vagyok ráállva.
Apropó vezérlés: Tegnapi napomat azzal töltöttem, hogy felhívtam a lángautót, chromaxot, unixot, bárdit, hogy megtudjam, milyen vezérlés szettben milyen márkájú összetevők vannak. Hát hogy ezek konkrétan azt se tudják mit árulnak, az már kicsit megmosolyogtató.
Kérdésem arra vonatkozott hogy az INA, Gates, Contitech és SKF szettben milyen szíjak, görgők vannak, mert mint tudjuk, vagy a szíjat, vagy a görgőt mástól csomagolják át.
Az INA érdekelt volna engem legjobban, mert azt tudnék legjobb áron.
Na a Bárdis mondta csak hogy 90%-ban dayco szíjak vannak benne, 10% contitech.
Többi nem tudott erre választ adni. Mint ahogy a többi szett összetevőjére se. -
-
-
-
tutis
addikt
metabond injektor tisztítóról mi a véleményetek?
-
tutis
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
Na megpróbáltam kimérni a jeladót. Azaz a jeladót nem tudtam, hanem a jeladóig a vezetékelést. Jobb hátul ahol probléma van, gyújtáson 11.8V. Bal hátul (összehasonlításképpen) 11.8V-11.9V
Az az 1 tized eltérés gondolom lehet pontatlanság is a mérésben.
Tehát ha jól gondolom, a vezetékeléssel nincs gond. Jeladót nem tudtam kimérni, mert lefele áll a csatlakozója, így nem tudtam beledugni semmit hogy érintkezzen. De majd még próbálkozok, elviszem vezérlés cserére, és ott kiméretem maximum, mert ott fel tudják emelni az autót. Mondjuk még itthon is lehet megpróbálom kimérni, csak ki kell találnom hogyan csatlakozzak rá a jeladóra, mert elég bajos hozzáférni, nem látom a belsejét a csatinak. plusz még ugye a kereket is meg kellene forgatnom hogy mérjen valamit.. Sajna az a gyanúm a jeladó off lett, így kerékcsapágy csere is lenne, ami 30ezer. Csak nem akarok beleugrani egyből amíg nem tudom hogy tényleg az-e a ludas.. -
tutis
addikt
Srácok, lecserélném a vezérlést, szíjakat. Segítenétek összeválogatni az alkatrészeket a lángautónál?
2004-es H astra, 16XEP motorral.
-
tutis
addikt
kihangosító külső mikrofonját H astránál hova érdemes kivezetni? (és hogyan?)
-
tutis
addikt
Autool x50 vásárlásán gondolkodom. Obdre kell rácsatlakoztatni. Jól gondolom hogy az odb-ben mindig van áram? Mett akkor sose kapcsolna ki a kütyü..
-
tutis
addikt
válasz
HoaryFox
üzenetére
ez a kapcsoló rákötés érdekelne, hogy mennyire bonyolult, ki van-e vezetékelve stb.
Az ötletem a következő lenne: Nem gyári fejegység (1 din) lenne benne, és kormányvezérlést szeretnék, azaz sima kormányt multivá szeretném alakítani. Később lenne kijelző csere is, kétsorosról nagyobbra, ezért is szeretném a multikormányt, mert ha jól tudom akkor kormányról tudom vezérelni a kijelzőt..
Csak nem tudom az elképzelésem megvalósítható-e, jó lenne valami konkrét infó, ki próbálkozott már hasonlóval? -
tutis
addikt
srácok! Sima kormányt át lehet alakítani multikormánnyá? Ha igen, a kapcsolókon kívül milyen cucc/művelet kell hozzá?
-
tutis
addikt
Srácok, valahogy mi lehet mérni az ABS jeladó hibát hol lehet a probléma? MErt a hátsó jeladó sajnos egyben van a kerékcsapággyal, mielőtt kompletten cserélnék jó lenne tudni mi a ludas..
-
tutis
addikt
srácok, nagyon trén néz ki az 1-din-es hifi az autóban? akárhogy is nézem, fele árból meglenne az 1 din mint a 2 din. (Egy 1 dines pio alap hifi 18, a 2 dines jvc meg 35. A dokkoló része mindkettőnek olyan 6-10 között van..
-
tutis
addikt
Tudtok olyan telefontartót mondani/mutatni, ami elég jól tart/áll H astrában? Nem kell semmi extra. Lehet itthon kapható is és külföldről rendelt is..
-
tutis
addikt
Srácok, az abs jeladó minden keréknél ugyanolyan? Mert nem látom se a unixnál, se a chromaxnál hogy első hátsó megbontás lenne. Chromaxnál van 4 illetve 5 csavaros kerékhez megkülönböztetve, de unixnál pl nincs ilyen megkülönböztetés se..
-
tutis
addikt
Alsó hibakód az érdekes. Ha kicserélem a jeladót, az megoldhatja a problémát? Mert attól félek, hogy nem a jeladó a problémás, hanem esetleg lehet bárhol vezetékszakadás.
ebből gondolom -
tutis
addikt
Pest déli részén vagy annak vonzáskörzetében nincs valakinek hibakódolvasója? (op-com esetleg)
Ki kellene olvasnom egy abs hibát.. -
tutis
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
köszönöm a kimerítő információt, ezek szerint járok el. Húsvétkor lesz nálam hibakódolvasó, akkor kiderül legkésőbb minden. Mindenesetre hétvégén azért megpróbálom a tisztítást.

-
tutis
addikt
erre valaki?
-
tutis
addikt
1 hónapja kb az abs visszajelző lámpa nem aludt ki gyújtás után. Utána 1-2 gyújtás után kialudt. Na ma viszont sokadjára sem alszik ki. Van valami trükk erre, vagy mit kell megnézetnem? Annyi a különbség hogy ma sportosabban vezettem kicsit (nem sokkal). De ez egy parkolás utáni indítás után jelentkezett.
-
tutis
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
hát attól függ melyik szoknyát
nem néztem még, de ha ott kell akkor nekiállok. Csak eléggé egyben van a cucc, majd megnézek valami vidit hogy kell szétbontani -
tutis
addikt
kézifék utánállításáról van valami leírás, videó? Túl felül fog, utána állítanék...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- ASUS ROG Ally
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondjuk általában csepelen fordulok elő autóval, ritkábban jövök fel 13-ba vagy 3-ba..