Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoaryFox
őstag
Hát nem jött össze a nagy ABS elektronika cserebere

Múltkor megvettem, most rászántam magam, hogy megcsinálom. Tágulási tartály arrébb, veszem ki a csavarokat és az egyiket úgy szétnyalták, hogy egyszerűen nem tudtam megindítani semmivel

Szóval majd ha megy szerelőhöz, akkor majd azt is cseréljék, nekik biztos van hozzá megfelelő szerszám.De legalább az ABS jelenleg (még) működik, nyomtam egy 50-0 satut, egy pillanatra nyekkentek az első gumik, de utána szépen dolgozott.
Szerk.: Ja, és azért a német mérnököknek is van humoruk, az elnyalt csavarnál azért volt egy kis akadályozó tényező, ugyanis a bal egyhez menő fékcső az pont útban volt, még a csuklós csavarhúzó betéttel sem fértem hozzá rendesen

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Alkoholista nevelde
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Magisk
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Metal topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Specialized Turbo Levo Comp Alloy
- Jura Impressa C5 automata kávéfőző
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- 5x112, 17", BMW felni, Opelra is jó, Barum nyárigumival
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- iPhone 14 Plus 96% (1év Garancia)
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest