- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Jaja turbós Caddy jó de csak érzetre rugalmasabb.. pl. az 1.7CDTI a G verziós 5 szermélyes astrát is simán lenyomom.. nem állva hagyom de 500mren már 2 autónyi előnyöm van.. Minden át lett nézve elvileg Opel szervízbe bevittem vásárlás elött.. csak izzitógyertya gyengélkedését mondták azon kivül minden rendben volt és van is azóta.. Az ismerősöm opel szervizes ki is jött velem..és a családban van egy flotta maneger is Opeles..
Nem azért tetszik az opel dizel mert olyan jó.. csak mert az enyém..
egy 1.6 16V jobban elfogadnék mert tudom hogy a dizelek szarok..helkis: igen az szivó ez turbó.. csak viszonyításként írtam.. Opel dizellel az a baj hogy nálam meg ami ilyeneket próbáltam nincs az a sipolos turbóhang és hirtelen ránt a turbós caddy alacsonyabbról.. viszont ott van mellette 1600 kilo mig az astra csak 1100.. szóval az a 20 lóerő előny.. az itt kevés..
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 8GB Kolink Citadel FSP 500W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook 17 G6 i7/ 2X32GB 64GB RAM / 512 SSD / RTX 4000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
egy 1.6 16V jobban elfogadnék mert tudom hogy a dizelek szarok..