Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- aquark: Flipper PC-n!
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feenyx
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Köszi!
Mindenképpen megy szerelőhöz. Időpontot kell még kérnem. A vízszint rendben van, indulás előtt ellenőriztem. A hűtő is működik. A 100km-es úton hazafele nem is volt baja. Most a varosi kb 10km után jött elő.Kicsit visszaolvastam, és azt írták itt a fórumban, hogy a 105 fok az üzemi hőmérséklete az 1.6-nak. meg az Opel forumon is. Nekem eléggé szokatlan a G astra 90-95 fokja után. Az is 1.6
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Secretlab Omega gaming chair, gamer szék
- TCL Elite klíma AKCIÓ
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Poco X7 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindenképpen megy szerelőhöz. Időpontot kell még kérnem. A vízszint rendben van, indulás előtt ellenőriztem. A hűtő is működik. A 100km-es úton hazafele nem is volt baja. Most a varosi kb 10km után jött elő.