Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- janacsi: Kasztrendszer?
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Bujjék mindenkinek.
Az idei év nagy valószínűséggel egy lpgdokis látogatással fog kezdődni
-
Doggy dog
senior tag
válasz
mohabá 007 #67497 üzenetére
Elsőre úgy nézem itthon nem forgalmazzák már.Majd jobban utánanézek.
Köszi. -
mohabá 007
aktív tag
válasz
Doggy dog #67493 üzenetére
Szerintem nem mattítaná le.Ha nem akarod hogy mattuljon a búra,időnként pucold át.kb:500 pézé vegyél ilyet:
puha ronggyal vékony egyenletes rétegben elkened a teljes felületen,vársz egy pár percet amíg megszárad,majd puha rongyot erőteljesen rányomsz,és letörölgeted.Ha nagyon matt,többször kell csinálni.Felpolírozod. -
odorgg
addikt
válasz
mohabá 007 #67494 üzenetére
Köszönöm, holnap ránézek a bizti táblára!
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
odorgg #67492 üzenetére
Ez a vekim bizti táblája,de neked is ilyen az elrendezés.
piros nyíl=tükörfűtés relé
zöld nyil=tükörfűtés bizti 41-es 10A-os
sárga nyil=hátsó szélvédő fűtés reléje
fehér nyíl=hátsó szélvédő fűtés bizti 3-as 40A-os
Ha ezek megvannak,akkor csak a tükör nem fűthető,vagy a vezeték nincs rátéve. -
Doggy dog
senior tag
válasz
mohabá 007 #67491 üzenetére
Mióta kicseréltettem a termosztátot,meg vagyok lepődve/elégedve a fogyasztással.
6,8L/100km,vegyes használatban.Persze nem rúgom neki.Abból már kinőttem,de néha-néha "megkínálom".Múltkor volt szó Imo mosóról.A régit többször vittem oda,de ezt még nem,mindig gőzborotvát kapott.Mennyire mattítaná le az első lámpákat?
-
odorgg
addikt
válasz
mohabá 007 #67491 üzenetére
Megköszönném a képeket
!
-
odorgg
addikt
válasz
mohabá 007 #67489 üzenetére
Nekem az úgy tökéletes, nem is akarom külön kapcsolni
Van esetleg némi esély rá hogy be is van kábelezve?
Köszi a részletes infót!
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
odorgg #67476 üzenetére
Ez nem olyan egyszerű.Az astra g bizti táblában a 3-as a hátsó szélvédő fűtés biztije,és 40A-os a biztosíték,és van még egy relé is a szélvédő fűtésnek.
Külön van a tükör fűtésnek biztije,a 41-es 10A-os,és ennek is van még külön reléje is.A tükörfűtés együtt kapcsolódik be a hátsó ablakfűtéssel,külön nem kapcsolható.(gyári bekötés) -
odorgg
addikt
válasz
diablo1984 #67478 üzenetére
Majd még utánna járok a dolgoknak, de nem hiszem hogy a kábelek előbb olvadnának mint a biztosíték.
-
Calogero
addikt
válasz
#45553408 #67479 üzenetére
Az ESP kikapcsolható ha van sport gombod.
Sport gomb hosszan tartásával ki lehet kapcsolni [link]
Addig marad kikapcsolva, amíg le nem állítod a motor, újraindítás után újra kell kikapcsolni
Egyáltalán van benne ESP? 2007-ben nem volt szériafelszereltség. Extraként lehetett kérni
-
Gergőke88
addikt
válasz
B-L-A-C-K #67483 üzenetére
"
Az ESP jól reagál a hóra, ha az autó mozgásban van. Induláskor azonban a rendszer tapadásgátló funkciója bizonyos körülmények között blokkolhatja az autót. Például különösen jeges útburkolaton, vagy lejtőn való induláskor. A legújabb ESP berendezések már rendelkeznek olyan helyzettel, ami kis csúszást megenged a havon. A régebbieknél elegendő induláskor néhány pillanatra kikapcsolni a rendszert, és ismét visszakapcsolni, amikor az autó mozgásban van." -
SPF
senior tag
G Astrara pontosan milyen meretuek az elso ablaktorlo lapatok? Cromax oldalan is tobb meret szerepel.
-
odorgg
addikt
válasz
diablo1984 #67475 üzenetére
Akkor honnan tudnám kideríteni hogy mekkora áramot vesz fel a tükörfűtés, és az ablakfűtés, és hogy az ablakfűtés biztosítéka mekkora terhelésre van méretezve?
Kábelezés nem gond, csak a biztosíték kérdéses, hogy elég e a gyári, illetve mire kellene cserélni ha cserélni kell. -
odorgg
addikt
Szerintetek az mennyire életképes elképzelés, hogy vennék fűthető tökörlapokat, és bekötném a hátsó szélvédő fűtéshez? Agyamra megy már a tükör jegesedése/párásodása.
-
w333
félisten
B.U.É.K mindenkinek...
-
-
Pitterix
őstag
válasz
trassher #67468 üzenetére
Ha tuningos az egész kocsi, akkor talán nem annyira feltűnő. Mondjuk nem igazán vagyok már az agyontuningolt kocsik híve, de a mostani kocsimban látok egy kis potenciált. Ezidáig az alufelni sem érdekelt. Mondjuk egy 92-es Seat Toledóra, majd egy 98-as békaszemű Corollára kár is lett volna.
Sokan azt mondják, hogy nem igazán szép sem ez a Meriva, sem a H Astra, de nekem mindmáig mindkettő nagyon tetszik. Az új Meriva nekem kicsit csúnyácskának tűnik pl. Sőt Astrában is inkább egy szép H Caraván, mint egy J. -
trassher
addikt
válasz
Luck Dragon #67466 üzenetére
Itt egy időben rá voltak állva de egy terepjárón nem tűnik fel. Személyautón tuti szemet szúr egyből.
-
válasz
Luck Dragon #67466 üzenetére
Úgy érted hogy most eladott L200-on volt ilyen rács?
-
-
trassher
addikt
-
trassher
addikt
válasz
szentkuti11 #67452 üzenetére
Az a puch itt felénk elég felkapott lett idén a vadászok körében.
beg: Nyíregyházán a mai napig van tudtommal leselejtezett rendőrségi f sedan amit polgárőrök használnak. Azok is kaphattak már eleget.
-
trassher
addikt
válasz
odorgg #67434 üzenetére
Szerintem teljesen jó minőség azért az árért. Ha valaki keveset használja akkor annak megérheti egy swf vagy bosch szett de azok árából kijön legalább 5-6 bosoko.
beg.: Ilyen kpm narancs f astra-kat gyakran látni még igen. Katonai zöldet nem láttam még csak 1-es focus-ból de azok mind osztrák import.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPad topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest