- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- gerner1
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
Hát srácok ma jól beszoptam az autóval...
Úgy voltam, hogy meghajtom 1 kicsit, meg jól esett elmenni 1 kicsit furikázni... Hát sokáig nem jutottam... Városban fordultam vissza a hazafelé vezető útra és lefulladtam, mert kis lejtőn felfelé megindultam de busz mögül kivágott 1 autós és emiatt nem tudtam elindulni. Mondom no para, indítanám újra, de nem indul... Még mákom is volt, mert vissza is gurultam és nem volt mögöttem senki. A kocsi meg se moccant úgy ahogy voltam az út közepén lerohadt a cucc. Szerencsére 2 srác (pont a volt sulim előtt voltunk) segített kitolni a kereszteződésből. A mákom az volt, hogy jobbra mellettem maradt 1 kis hely, mert én balra akartam volna menni és nem okoztam teljes dugót a szakaszon. Aztán mellettünk jobbra volt 1 hosszú buszmeg, annak a végén meg senkit sem zavartam. Hívtam a szerelőt, hogy ha tud jöjjön már oda nézzen már rá a cuccra, hogy mi a gáz. Hozott aksit és azzal már nehezen ugyan de sikerült elindítani.Eleve egy kisebb aksival vettem (kereskedéstől), szóval télre szerettem volna 1 újat, hát most muszáj volt venni 1-et. A vicc az volt, hogy amikor elhoztam eleve ezek voltak a kritériumok, hogy az önindítóra nézzenek rá, meg az aksival csináljanak valamit. Azóta soha nem volt semmi baj, most hirtelen megadta magát. Viszont az önindító is sz.r, mert este az új aksival sem indult simán. 2-3x semmi gáz nem volt vele, aztán megint köhögött nagyon. Holnap lesz megcsinálva az önindítós része, aztán remélhetőleg már nem lesz vele semmi, mert kezd a tököm tele lenni ezzel, hogy mindig előjön valami random hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
- Építő/felújító topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- PayPal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Sencor levegőtisztító SHA 8400WH
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- ÚJ, GARIS gamer egér Spirit of GAMER Xpert M800 12.600 Ft
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest