-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
montyx
aktív tag
válasz
Chiftain
üzenetére
Hello,
Bocsi, hogy csak most valaszolok.
Egy ilyet epitettem be. Tokeletesen mukodik, es elvileg barmilyen szivargyujto helyere bemegy, mondjuk a H Astram eseten cca fel millimetert le kellett csiszolni a szivargyujtonak kialakitott lyukbol, hogy beferjen. Arra figyelj majd, hogy a beepitett kek LED folyamatosan vilagitani fog, mert a szivargyujto fix aramot kap, nem csak gyujtaskor mukodik. Nekem eltakarja a fedo, de az elozo kocsiban egy pici fekete szigszalaggal le volt ragasztva, hogy este ne legyen feltuno.Az ebayen van sok hasonlo ajanlat. En mar az elozo kocsimban is ezt hasznaltam, es teljesen meg vagyok vele elegedve. Tolti az androidos es az apple eszkozoket is rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Peugeot, Citroën topik
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Philips Hue Play Gradient Lightstrip White and Color Ambiance LED szalag 65-75" TV háttérfény
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Amazon alexa echo dot 5 gen
- 58.5 mm full fém tamper
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest