- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
montyx
aktív tag
válasz
Chiftain
üzenetére
Hello,
Bocsi, hogy csak most valaszolok.
Egy ilyet epitettem be. Tokeletesen mukodik, es elvileg barmilyen szivargyujto helyere bemegy, mondjuk a H Astram eseten cca fel millimetert le kellett csiszolni a szivargyujtonak kialakitott lyukbol, hogy beferjen. Arra figyelj majd, hogy a beepitett kek LED folyamatosan vilagitani fog, mert a szivargyujto fix aramot kap, nem csak gyujtaskor mukodik. Nekem eltakarja a fedo, de az elozo kocsiban egy pici fekete szigszalaggal le volt ragasztva, hogy este ne legyen feltuno.Az ebayen van sok hasonlo ajanlat. En mar az elozo kocsimban is ezt hasznaltam, es teljesen meg vagyok vele elegedve. Tolti az androidos es az apple eszkozoket is rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest